Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Introduktionsstilling, reservelæge Neurologisk Klinik Rigshospitalet - Glostrup og Klinisk Neurofysiologisk Klinik Rigshospitalet

En 1-årig stilling som introduktionsreservelæge ved Rigshospitalet – delt mellem Neurologisk Klinik Glostrup (6 mdr.) og Klinisk Neurofysiologisk Klinik Blegdamsvej/Glostrup (6 mdr.) er ledig til besættelse 1. november 2020.

Om klinikkerne Neurologisk Klinik, Rigshospitalet – Glostrup er en stor, bred neurologisk afdeling. Vi tager os af patienter med alle typer neurologiske sygdomme – både akut og ambulant – blandt de 470.000 borgere i planområde SYD. Vi har årligt 6.600 indlæggelser, 22.000 ambulante besøg og er ca. 300 ansatte.

Afdelingen varetager mange forskellige specialiserede funktioner, har en stor forskningsaktivitet og prioriterer både udvikling og uddannelse.

Vi arbejder i teams, hvor der er tilknyttet flere speciallæger med særlig erfaring på området.Klinisk Neurofysiologisk Klinik er fordelt over flere matrikler og varetager diagnostik af patienter henvist fra neurologiske afdelinger og privatpraktiserende neurologer samt fra en række andre specialer på Sjælland, Bornholm, Færøerne og Grønland. Klinikken foretager EMG- og nerveledningsundersøgelser, ultralydsundersøgelser af perifere nerver, evoked potential undersøgelser (SSEP, MEP, VEP) inkl intraoperativt monitorering, EEG-undersøgelser (herunder intrakortikal registrering som led i udredning med henblik på epilepsikirurgi) og deltager desuden i undersøgelse og behandling af patienter med dystoni. Herudover er Dansk Center for søvnmedicin, hvor der diagnosticeres og behandles søvnsygdomme som søvnapnø, hypersomni og parasomnier mv. en del af afdelingen.Om stillingen

I Neurologisk Klinik vil du blive en del af et meget velfungerende forvagtslag, hvor alle stillinger er besat. Der er 2 forvagter i 2-skiftet vagt alle ugens dage, så du er aldrig alene på vagt. Der er selvfølgelig både bagvagt og hjælpe-bagvagter, og vi lægger vægt på supervision og undervisning i hverdagen.

Arbejdet består i vagt (9-skiftet), stuegang og tilknytning til et ambulatorium. I alle funktioner er der udpeget en erfaren læge, der superviserer og underviser.

Vi har formaliseret undervisning hver dag i forbindelse med morgenkonferencen.

Der er således mulighed for at lære en masse almen neurologi fra det hyperakutte til det kroniske. Du får en vejleder og sammen lægger I en uddannelsesplan for dig, som I løbende justerer.I Klinisk Neurofysiologisk Klinik deltager du i afdelingens undersøgelser. Afhængigt af dine interesser og forudsætninger planlægger vi et program, hvor du enten kommer bredt omkring eller fokuserer indenfor udvalgte områder. Der er ingen vagtforpligtelse i Klinisk Neurofysiologisk Klinik. Dine arbejdsdage vil som udgangspunkt være delt mellem vores to hovedmatrikler Rigshospitalet Blegdamsvej og Glostrup.

Vi lægger stor vægt på din lægelige videreuddannelse. På begge afdelinger følger du et fastlagt introduktionsprogram og vha. Bl.a. uddannelsesplaner og kompetencevurdering sikres det, at du løbende opnår dine uddannelsesmål. Du vil i dit forløb både se patienter med almene neurologiske sygdomme og patienter med sjældne kliniske manifestationer.

På begge afdelinger er der omfattende undervisningstilbud i dagligdagen – noget henvendt direkte til uddannelseslæger, andet som led i intern opkvalificering og vidensdeling i eller på tværs mellem afdelinger.

Kvalifikationer Interesse for klinisk neurologi og neurofysiologi, engagement og gode samarbejdsevner vægtes højt. Har du tidligere neurologisk erfaring vil det være yderligere kvalificerende – men det er ikke et krav. Begge klinikker har mange forskningsprojekter som du kan medvirke i.

Vi forventer at du er ansvarsbevidst og har en høj arbejdsmoral.Yderligere oplysninger

Yderligere information om stillingen kan du få ved at henvende dig til fungerende lægelig matrikelleder, uddannelsesansvarlig overlæge Katja Larsen, Neurologisk Klinik Glostrup, tlf: 38633050, mail: katja.lohmann.larsen.01@regionh.dk eller uddannelsesansvarlig overlæge, Siska Frahm Falkenberg, Klinisk Neurofysiologisk Klinik, tlf:3545 6540/3863 2150, mail siska.frahm-falkenberg.01@regionh.dk .Du kan læse mere om vores klinikker på www.rigshospitalet.dk.Din ansøgning sendes elektronisk via www.hru-erekruttering@regionh.dk og vedlægges kopi af eksamensbevis og curriculum vitae.Ansøgningsfrist: 7. september 2020

Ansættelsessamtaler: 17. september 2020Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst mellem Danske Regioner og Foreningen af Yngre Læger.

Interesserede uanset alder, køn, religion og etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.