Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Introduktionsstilling SUH- Kirurgisk afdeling

Klassificeret kirurgisk introduktionsstilling ledig pr. 1.April 2021 (3800E0-30-i-4) på SUH – Kirurgisk afdeling

Vi tilbyder dig faglig og personlig udvikling i en afdeling med højt fagligt niveau, hvor vi har fokus på din uddannelse!

Vi har et uddannelsesprogram skræddersyet efter målbeskrivelsen for Kirurgiske Introduktions-stillinger. Vi lægger stor vægt på løbende kompetencevurderinger og personlig vækst gennem faglige udfordringer. Vi tilbyder fast skemalagte fokuserede ophold i Sammedagskirurgien og Endoskopien, suppleret med 2 årlige grisekurser øremærket til vores I- og H-læger. Du vil opleve, at der er er god mulighed for at gøre sin indflydelse gældende. Afdelingen har en struktureret og uformel tone, hvor der sættes pris på humor. Der er et godt kollegialt samarbejde, også når vi er under pres, og altid mulighed for hjælp og supervision ved behov.

  • Et godt introduktionsprogram. De første 2 uger af din ansættelse er vagtfri.
  • Et laparoskopisk simulationskursus med henblik på oplæring i laparoskopiske procedurer.
  • Indplacering som forvagt eller mellemvagt efter kompetencer.
  • Uddannelse i procedurer som diagnostisk laparoskopi, appendektomi og kolecystektomi, frem mod selvstændig operatør, samt dagkirurgiske operationer i form af lyskebrok, fjernelse af fedtknuder og simple anale indgreb.
  • Endoskopisk simulationskursus og træning på afdelingens egen simulator samt systematisk, målrettet oplæring i gastroskopi og sigmoideoskopi ved skemalagt fokuserede ophold i Endoskopien. Det forventes, at introduktionslægen selvstændig kan varetage disse funktioner i løbet af de første måneder.
  • Grisekursus med træning i laparoskopisk og åben kirurgi
  • Finansieret deltagelse i Davos kursus, http://www.davoscourse.ch/ eller ATLS kursus http://www.atls.dk/

Kirurgisk Afdeling SUH har funktion både i Køge og Nykøbing Falster.

Der udføres akut og benign kirurgi i Køge og Nykøbing Falster, og den maligne, kolorektale kirurgi udføres i Køge.

Enheden for sammedagskirurgi er placeret i Køge og Nykøbing Falster, hvor dine kompetencer indenfor åben og laparoskopisk kirurgi vil blive udviklet. Du får et bredt indblik i specialet, og vores uddannelsesprogram giver en god basis for et sikkert specialevalg.

Kirurgisk Afdeling prioriterer uddannelse højt og er tidligere præmieret med en uddannelsespris fra YDK. Det forventes, at du under dit ophold i afdelingen indgår i udviklingsprojekter, er aktiv i faglig udvikling og opsøgende i den personlige læring. Vi stiler mod, at du i løbet af uddannelsen kommer i gang med forskning.

Foruden varetagelse af den postgraduate videreuddannelse deltager afdelingen i den prægraduate uddannelse af studerende fra Københavns Universitet. Afdelingen har et lærestolsprofessorat i kirurgi samt både kliniske og forskningslektorer.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist 25.02.21

Send din ansøgning med CV til/kontakt ved yderligere spørgsmål:

Ledende overlæge, Henrik Møller, mail: henmo@regionsjaelland.dk tlf. 47 32 30 01, Uddannelsesansvarlig overlæge Mette Jolie Folmer, mail: mjf@regionsjaelland.dk tlf. 23 34 86 81 eller funktionsansvarlige overlæge Anna Lykke, mail: annly@regionsjaelland.dk tlf. 47 32 30 28

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital er Danmarks yngste universitetshospital, og en afgørende brik i Region Sjællands ambitiøse sygehusplan. Vores mission er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. I en verden fuld af nye muligheder og forventninger ser vi os som pionerer, der ønsker at definere en ny, bedre og anderledes måde at drive sundhedsvæsenet på.

Sjællands Universitetshospital er over de sidste år etableret som en organisatorisk enhed. Næste trin er den fysiske samling i det nye kvalitetsfondsbyggeri i Køge, som vil skabe rammen for et universitetshospital i fuld skala. Vi er således i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere, og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh

Se film om Sjællands Universitetshospital:


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.