Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Introduktionsstilling til Radiologisk Afdeling, Slagelse Sygehus

På Radiologisk Afdeling, Slagelse Sygehus er ovennævnte stilling ledig til besættelse 01.05.18 eller snarest derefter. Stillingen er enkeltstillingsklassificeret, og derfor foreligger et godkendt uddannelsesprogram.

Radiologisk Afdeling, Slagelse

Afdelingen har fælles afdelingsledelse med Radiologisk Afdeling, Næstved Sygehus.

Slagelse Sygehus er et akutsygehus og af specialefunktioner kan nævnes at sygehuset har regionalfunktion inden for karkirurgi og colorectal cancer.

Radiologisk Afdeling betjener en bred vifte af kliniske afdelinger på sygehuset, samt de praktiserende læger og speciallæger, med et samlet årligt undersøgelsesantal på ca. 90.000. Afdelingen er fuldt digitaliseret.

I lægegruppen er der 10 speciallægestillinger, to hoveduddannelsesstillinger og den aktuelle introduktionsstilling som er valgfri.

Lægelige kvalifikationer

Stillingen kan søges af læger, der har gennemført klinisk basisuddannelse, og har tilladelse til selvstændigt virke som læge.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er 1-årig og arbejdstiden er dagtjeneste.

Yderligere oplysninger om stillingen kan erhverves ved at kontakte uddannelsesansvarlig overlæge Dana Jensen, 40 25 25 43, dacj@regionsjaelland.dk

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse 
Vi har viljen til at blive bedre hver dag

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse er både et akut- og specialsygehus. Vi er ambitiøse og modige, og vi har viljen til at blive endnu bedre – hver dag. Vi ønsker at tiltrække de bedste medarbejdere, der tør tænke nyt og anderledes i hverdagen til patientens bedste.
Stærk faglighed og udvikling skal sikre god og ensartet høj kvalitet i behandlingen døgnet rundt. Vi skaber forbedringer og nye løsninger i fællesskab. Vi lægger vægt på datadrevet og synlig ledelse og tilsigter en uformel og uhøjtidelig omgangstone baseret på gensidig tillid mellem leder og medarbejder. Vi prioriterer uddannelse, forskning og udvikling, fordi vi mener, at faglighed er afgørende for at nå vores mål.
På Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse gør vi os umage med at skabe en udviklende og spændende arbejdsplads, og vi arbejder for at være Region Sjællands bedste uddannelsessted.

Dit behov – vores fælles opgave


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her