Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Introduktionsstilling ved de medicinske afdelinger på Sydvestjysk Sygehus i Esbjerg

En introduktionsstilling i specialet intern medicin (2201-05Z-01-i-06) ved de medicinske afdelinger er ledig til besættelse den 1. marts 2021. Stillingen er 1-årig.

Er denne stilling blot starten på en karriere i et suverænt speciale? Eller har du lyst til at sikre dig kompetencer, som følger dig hele lægelivet uanset specialevalg, så er den faglige bredde og helhedsorienteringen i intern medicin fantastisk.

Vi tilbyder de fleste interne medicinske specialer: kardiologi, gastromedicin, endokrinologi, nefrologi, hæmatologi, geriatri, reumatologi og lungemedicin. Vi sikrer, at din stilling består af ophold i 2 specialer, hvor vi selvfølgelig bestræber os på at tilgodese dine ønsker om valg af specialetilknytning, og længden af opholdene i de to ønskede specialer. Vi ønsker, at du får et højt fagligt udbytte fra flere specialer, inden du specialiseres.

Om os:
Vi er et akut sygehus og kommende universitetssygehus. Vi prioriterer uddannelse, og sikrer, at du arbejder selvstændigt. Der er fokus på supervision, som gør dig i stand til mere komplicerede patientcases. Vi arbejder med udvikling af medico-tekniske løsninger i patientbehandlingen, og har fokus på ultralyd hos klinikeren. Stillingen indgår i de medicinske afdelingers for- og mellemvagtslag i tilstedeværelsesvagt. Vi har speciallæger i tilstedeværelse, alene om natten er der 3 bagvagter, 1 mellemvagt og 2 forvagter. Vi har et godt teamarbejde, og man er aldrig alene i vagten. Din arbejdstid er ca. 50 % i Fælles Akut Modtagelsen i medicinsk/kardiologisk team. De resterende 50 % af arbejdstiden er på dit stamafsnit med stuegang og ambulatorie mv.

Om dig:
En læge

  • Færdig med basisuddannelsen og har interesse for intern medicin
  • Indstillet på at indgå i et tæt samarbejde med afdelingens personalegrupper
  • Med interesse i en bred kontaktflade til næsten alle andre sundhedsfaglige specialer
  • Måske med ønske om at prøve kræfter med forskning og kvalitetsarbejde/administrative opgaver

 Tiltrædelse
1. Marts 2021 eller efter aftale.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomsten for yngre læger.

Hør mere:
Du kan høre mere om stillingen ved at henvende dig hos ledende overlæge i FAM SVS Alice Skovhede Nielsen på tlf. 23 47 10 38, eller mail alice.skovhede.nielsen@rsyd.dk .

Ansøgningen:
Du kan sende din ansøgning med relevante bilag til ledende overlæge Alice Skovhede Nielsen ved at bruge linket nedenfor.

Vi glæder os til at få din ansøgning.

Ansøgningsfrist:
Din ansøgning skal være os i hænde senest søndag den 18. oktober 2020 kl 23.59

Ansættelsessamtaler forventes afholdt tidligt i uge 44, gerne som videomøde.

Se mere om Sydvestjysk Sygehus på  www.sydvestjysksygehus.dk   

Sydvestjysk Sygehus samarbejder med Esbjerg kommune, om at skabe gode vilkår for god integration i lokalområdet, hvis du kommer udenbys fra og gerne vil bosætte dig med familie. Esbjerg kommune tilbyder rådgivning gennem deres Tilflytterservice og hjælp til at finde job til partneren. Se mere her http://www.energimetropol.dk/tilflytterservice/

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.