Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Introduktionsstilling ved Klinisk Mikrobiologi, Aarhus Universitetshospital

Har du interesse for mikrobiologi og infektionssygdomme? Så har du her muligheden for at komme til at arbejde i et spændende fagligt miljø med engagerede kollegaer samt bred kontakt til klinikerne.

Ved Klinisk Mikrobiologi, Aarhus Universitetshospital i Skejby, er en ét-årig introduktionsreservelægestilling (6620-32-63-04) ledig til besættelse pr. 1. maj 2021 eller efter aftale. Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer pr. uge.

Stillingen indgår i afdelingens 6-skiftede lægelige forvagtsrul, der består af dagtjeneste med efterfølgende vagt udenfor tjenestestedet til kl. 23, alle ugens dage. Afdelingen har overlæger i døgndækkende bagvagt.

Den, der ansættes i stillingen, skal varetage klinisk mikrobiologisk diagnostik og rådgivning, og deltage aktivt i afdelingens interne undervisning.

Vi ser gerne, at du har et uddannelsesmæssigt sigte med ansættelsen, og at du har god klinisk erfaring. Du skal dagligt kunne bidrage til et godt tværfagligt arbejdsmiljø. Afdelingen er én af landets største og højest specialiserede mikrobiologiske afdelinger, som varetager den kliniske mikrobiologi for hospitaler, speciallæger og alment praktiserende læger i hele Region Midtjylland. Vi arbejder således med alle specialets fagområder, herunder bakteriologi, virologi, mykologi, parasitologi og infektionshygiejne. Afdelingen uddanner speciallæger i klinisk mikrobiologi i såvel introduktions- som hoveduddannelse.

Vi kan tilbyde en arbejdsplads og et speciale i stor udvikling, gode IT- og kontorfaciliteter og et godt interkollegialt arbejdsklima. Der vil i afdelingen være gode muligheder for at blive introduceret til forskning, da afdelingen er forskningsaktiv og har gode forskningsfaciliteter.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende autorisation.

Hvis du vil høre mere om stillingen eller afdelingen, er du meget velkommen til at kontakte ledende overlæge, professor Svend Ellermann-Eriksen på 7845 5600 eller uddannelsesansvarlig overlæge Marianne Kragh Thomsen på 7845 5652. Du kan i øvrigt læse mere om afdelingen her

Ansøgningsfristen er den 8. marts 2021. Samtaler planlægges afholdt i uge 11, 2021.Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.