Introduktionsstillinger, Ortopædkirurgi, Sygehus Lillebælt

Introduktionsstilling i ortopædkirurgi – er det noget for dig?

Ortopædkirurgi, Sygehus Lillebælt søger 2 læger til introduktionsstillinger pr. 1. september 2018 eller efter nærmere aftale. Vi kan tilbyde en alsidig introduktion til ortopædisk kirurgi, som er et fantastisk speciale med udfordringer på mange niveauer. Ansættelsen består af et halvt år i Kolding og et halvt år i Vejle.

Det ortopædkirurgiske speciale spænder vidt. Fra modtagelse af den akut multitraumatiserede patient, hvor man skal holde mange bolde i luften, til det elektive forløb, hvor effektivitet og behandlingsforløb er i fokus. Specialet er bestemt kirurgisk, men også ”talende”, idet vi i de to afdelinger årligt har 70.000 patienter gennem ambulatorierne. I Kolding har vi samme antal patienter igennem det ortopædkirurgiske skadespor i FAM. Patientkontakten er meget stor, og derfor lægger afdelingerne også vægt på, at yngre læger trænes i kommunikative såvel som professionelle og samarbejdende færdigheder.

Kolding Sygehus er Sygehus Lillebælts akutsygehus. Ortopædkirurgisk Afdeling er opdelt i sektorer, således har afdelingen en stor traumesektor og meget akut kirurgi. På den elektive side har vi en stor fod-/ankelsektor med regionsfunktion og en stor håndsektor. Knæligamentkirurgi og skulder-/albuekirurgi er ligeledes vigtige sektorer i afdelingen. Vi har endvidere samarbejde med OUH omkring børneortopædien.

I vagten har vi døgndækket tilstedeværelsesvagt med en mellemvagt og en bagvagt. Foruden det har vi en speciallæge i FAM til kl. 23. Afdelingen har en traumatologisk vagt på tilkald, og i weekenden er der etableret særskilt stuegang ved speciallæge.

Vejle Sygehus er Sygehus Lillebælts specialistsygehus. Ortopædkirurgisk Afdeling er opdelt i sektorer med en af landets største hofte- og knæalloplastiksektorer. Herudover er der også sektorer indenfor knæligamentkirurgi, skulderkirurgi og håndkirurgi.

Vi har en lægebemandet skadestue, der er åben for patientindtag fra kl. 07.00 til 22.00. I dagtiden fra kl. 08.00 til 15.00 er en speciallæge på skift supervisor for forvagten i skadestuen. Der er en bagvagt tilstede i tidsrummet fra kl. 08.00 til 21.00. Denne overgår herefter i vagt udenfor tjenestestedet. Skadestuevagten er delt i to, således at vagt 1 møder fra kl. 07.00 til 17.00 og vagt 2 fra kl. 12.00 til 23.00. Der vil derfor ikke forekomme nattevagter. Akutte patienter til operation overflyttes til indlæggelse i Kolding.

Vi søger reservelæger, der har mod på at opstarte en ortopædkirurgisk uddannelse. Vi planlægger uddannelsen, så den passer til erfaringsgrundlaget. Man vil hurtigt komme til at foretage en række basale ortopædkirurgiske behandlinger og operationer under supervision af mere erfarne kolleger.

Dagarbejdet består af akutte og elektive operationer (under supervision), skadeambulatorium og uddannelsesambulatorium. I vagterne skal man være mellemvagt, hvor man under supervision, skal foretage akutte operationer, passe sengeafdelingerne og supervisere KBU læger i skadestuen.

Vi kan tilbyde et varmt og trygt læringsmiljø og sætter uddannelse i højsædet.

For at sikre uddannelse af yngre læger har vi helt konkret nedsat et uddannelsesudvalg med deltagelse af uddannelsessøgende læger, uddannelsesansvarlige overlæger og ledende overlæger, der aktivt arbejder på at fremme uddannelse i afdelingerne. Bl.a. er der herfra arbejdet meget med at synliggøre værdien af supervision.

Der kan forventes:

  • en travl hverdag med mange patienter, som udredes og behandles under supervision døgnet rundt.
  • at vi tager uddannelse alvorligt og stiller krav om, at du gør det samme.
  • en dedikeret og uddannet vejleder.
  • at deltage i afdelingernes undervisning og udvalgsarbejde for at træne forskellige kompetencer i de 7 lægeroller.
  • at deltage i relevante kurser.
  • et inspirerende miljø, hvor vi arbejder med interprofessionelt samarbejde på tværs af fagområder og speciale.

Hvis ovenstående har din interesse og du har yderligere spørgsmål så kontakt:

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelsen finder sted i henhold til gældende overenskomst.
Sygehus Lillebælt er røgfrit for alt personale.

Ansøgning
Søg stillingerne via det angivne link. Ansøgningsfrist mandag den 7. maj 2018 kl. 08.00 - vi glæder os til at høre fra dig!
Samtaler forventes afholdt onsdag den 16. maj 2018


 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Kommunallæge til Haderslev Kommune

Haderslev Kommune

Er du vores nye kommunallæge? I stillingen som kommunallæge får du en bred palette af spændende opgaver primært inden for arbejdsmarkeds- og misbrugsområdet: her vil du bl.a. indgå i spændende krydsefelter mellem psykiatri og misbrug, mellem social-...
Indrykket:3. april 2018
Udløbsdato:29. april 2018

Ambitiøs og synlig ledende overlæge til Ortopædkirurgi, Kolding Sygehus - Patienternes Akutsygehus

Ortopædkirurgi, Kolding Sygehus

Kolding
Vil du være med til at forme fremtiden for patienter på Sygehus Lillebælt? Et sygehus, hvor vi sætter patienten først samt værdsætter lederskab og råderum. Kan du lede på strategisk niveau og indgå i det tværorganisatoriske samarbejde på hele sygehu...
Indrykket:3. april 2018
Udløbsdato:8. maj 2018

Brænder du for at kombinere medicinsk og kirurgisk sygepleje ? Så er der en fast stilling ledig i Ortogeriatrisk sengeafsnit.

Ortopædkirurgi, Kolding Sygehus

Kolding
Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores spændende afdeling med 20 ortogeriatriske sengepladser. Du: Har faglige ambitioner Kan håndtere flere bolde i luften Har et godt humør Har mod på udfordringerne i komplekse patientforløb Brænder for pat...
Indrykket:8. april 2018
Udløbsdato:23. april 2018

Speciallæge til Bedøvelse og Intensiv, Patienternes Akutsygehus Kolding, Sygehus Lillebælt

Bedøvelse og Intensiv, Kolding Sygehus

Kolding
Vi søger en dygtig og alsidig kollega til intensiv afsnit pr 1 9 2018 eller efter aftale. Ansættelse kan ske som afdelings- eller overlæge afhængig af din anciennitet. Har du lyst til at • være en del af et engageret speciallæge fællesskab, hvor kol...
Indrykket:9. april 2018
Udløbsdato:30. april 2018

Specialeansvarlig overlæge i lungemedicin med specielt ansvar for Medicinsk Sengeafsnit B

Medicinske sygdomme, Kolding Sygehus

Vi er på jagt efter den helt rigtige specialeansvarlige overlæge i lungemedicin til Medicinske Sygdomme på Kolding Sygehus med tiltrædelse 1. juni 2018 eller efter aftale. Overlægen vil sammen med afdelingssygeplejersken blandt andet få ansvaret for...
Indrykket:12. april 2018
Udløbsdato:23. april 2018