Introduktionssygeplejersker til Psykiatrien Syd, Vordingborg


Bliv sygeplejerske i Psykiatrien Syd

Dette er en unik mulighed, for at få indsigt og en teoretisk viden om det psykiatriske speciale.
Ansøgere kan være nyuddannet, erfarne sygeplejersker, som har lyst til at skifte speciale.
Efter 2 års ansættelse er der mulighed for at søge specialuddannelsen for sygeplejerske.

Vi søger sygeplejersker til introduktionsstillinger fra 1.4.2018 eller efter aftale. Du fastansættes i et afsnit, og følger introduktionsforløbet sammen med de andre ansatte i introduktionsstillinger.

Der er stillinger på PAM, S1, S2 og S3.

Når du sender din ansøgning, skal du prioriterer, hvor du kunne have lyst til at være ansat.

Forløbet tilrettelægges med fælles intro i Psykiatrien Region Sjælland, og derudover 10 undervisningsdage tilrettelagt i Psykiatrien Syd i 2018.

Der vil være supervision i det afsnit, hvor du ansættes, og du tildeles en mentor, som følger dig i hele forløbet i tæt samarbejde med nærmeste leder.

Der er tale om fuldtidsstillinger med skiftende vagter.


Lidt om din nye arbejdsplads

Psykiatrien Syd består af seks sengeafsnit på Oringe, fire distriktspsykiatrier og to psykiatriske klinikker. Optageområdet er kommunerne Lolland, Guldborgsund, Vordingborg og Næstved.

Læs mere om afdelingen her

Vi har fokus på det gode patientforløb og pårørende samarbejde.
Psykiatrien Syd er en udviklingsorienteret organisation, som arbejder målrettet med nedbringelse af tvang, Safewards, Brugerstyret Indlæggelse, Ambulant Akutteam, psykoedukation og specialiserede gruppetilbud, pårørende- og børnegrupper.

Et andet vigtigt fokusområde er patientforløb på tværs af afdelinger/teams og andre regionale og kommunale samarbejdspartnere.
Vi arbejder ud fra dialog og har et godt arbejdsmiljø.

Vi tilbyder
En varieret og udfordrende arbejdsdag med mulighed for at påvirke såvel egen funktion som udvikling af den faglige opgavevaretagelse i organisationen i tæt samarbejde med kollegaer og ledelse.

Hvis du vil vide mere om stillingen kan du kontakte afdelingssygeplejerske Belinda Hansen, 20 68 94 52 eller specialsygeplejerske/FTR Vibeke Mortensen, 23 31 25 69.

Løn og ansættelsesvilkår
I henhold til gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist 19.02.18

Ansættelsessamtaler 22. + 23.02.18

Om Psykiatrien
Psykiatrien Region Sjælland er en behandlingspsykiatri, der består af en række sengeafsnit og ambulante enheder rundt omkring i regionen. Vi varetager den psykiatriske forsknings-, uddannelses- og akutforpligtelse i Region Sjælland. Vi udvikler og formidler løbende en bred vifte af psykiatriske tilbud til regionens borgere.

Med ibrugtagning af det nye psykiatrisygehus i Slagelse i 2015 har Psykiatrien samlet sengeafsnit og specialiserede funktioner tre steder: Slagelse, Roskilde og Vordingborg. De ambulante enheder er placeret i de større byer i regionen.

Psykiatrisygehuset i Slagelse er et af Europas største og mest moderne sygehuse. I byggeriet er inddraget banebrydende elementer indenfor arkitektur, brugen af lys samt kunst og natur, der også har behandlingsmæssig betydning.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:23. januar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Sygeplejerske til akut geriatrisk sengeafsnit 03-4, Holbæk Sygehus

Region Sjælland

Akut geriatri Den akutte geriatriske patient indlægges på afsnit 03-4 via Akutafdelingen, andre afsnit på Holbæk Sygehus eller direkte fra hjemmet via egen læge eller geriatrisk team. Vi har 20 geriatriske sengepladser. Vi behandler, plejer og vurde...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:21. februar 2018

Sygeplejerske på Børne- og Ungdomsafdelingen, Nykøbing F. Sygehus

Region Sjælland

Vil du være børnesygeplejerske? Hvis du brænder for at arbejde med syge børn, unge og deres familie så er du måske vores nye sygeplejerske? Børne- og Ungdomsafdelingen er en afdeling i konstant udvikling hvor sygeplejen er tilrettelagt med fokus på ...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Sygeplejerske til Distriktspsykiatrien Næstved - Vordingborg, Psykiatrien Syd

Region Sjælland

Distriktspsykiatrien Næstved Vordingborg søger sygeplejerske 37 timer pr. uge til besættelse 01.03.18 eller efter aftale. Stillingen er i Næstved. Distriktspsykiatrien Næstved Vordingborg er en del af Psykiatrien Syd og varetager ambulant behandling...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:18. februar 2018

Ansvarshavende sygeplejerske til nattevagt på Epilepsihospitalet

Filadelfia

Afsnit for epilepsi med handicap på Epilepsihospitalet søger en ansvarshavende sygeplejerske på 28 timer pr. uge, fortrinsvis nattevagt pr. 1. april 2018 eller efter aftale. Stillingen indeholder weekendvagt hver anden weekend, samt vagtdækning ved ...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Sygeplejerske til Klinik for Traumatiserede Flygtninge, Psykiatrien Slagelse/Køge

Region Sjælland

Klinik for Traumatiserede Flygtninge i Region Sjælland søger en engageret og fagligt dygtig sygeplejerske, 37 timer pr. uge med delt arbejdssted i Slagelse og Køge. Så har du lyst til at styrke og udvikle behandlingen af traumatiserede flygtninge sa...