Introlæger søges til Mave- og Tarmkirurgi

Ved Mave- og Tarmkirurgi, Aarhus Universitetshospital er der 3 introduktionsstillinger ledige til besættelse. En I-stilling pr. 1. juni 2018 (6620-29-30-i-03) samt to I-stillinger pr. 1. august 2018 (6620-28-30-i-01 + 6620-28-30-i-02).
 
De tidligere kirurgiske afdelinger L og P på hhv. Nørrebrogade (NBG) og Tage-Hansens Gade (THG) er fusioneret med én fælles ledelse. Udflytningen til Aarhus Universitetshospital under fælles tag i Skejby finder sted i maj 2018 for NBG og september 2018 for THG. På matriklerne NBG og THG varetages hhv. øvre gastrointestinal kirurgi samt akut kirurgi (NBG) og nedre gastrointestinal kirurgi (THG).
 
Afdelingen tilbyder et samlet forløb, hvor man introduceres til begge subspecialer og den akutte kirurgi. Dette giver en unik mulighed for at opnå flest mulige kompetencer indenfor både højt specialiseret kirurgisk behandling samt generel basiskirurgi fra et stort akutoptag. Fusionen giver tillige mulighed for at udnytte afdelingens samlede undervisningspotentiale, som det også vil fremgå af introduktionsstillingens indhold.
 
Vi tilbyder træning i almene kirurgiske principper, herunder

  • uddannelse i mindre kirurgiske procedurer – appendektomi, kolecystektomi, stomianlæggelse etc.
  • simulatortræning i laparoskopi og endoskopi (InCuba eller MIUC)
  • kirurgisk færdighedstræning indenfor herniekirurgi i samarbejde med Regionshospitalet Horsens
  • kirurgisk træning på grise
  • mulighed for deltagelse i Davos kirurgikursus
  • oplæring i endoskopiske procedurer både gastroskopi og koloskopi
For at sikre de fornødne kompetencer indenfor kirurgien bliver erhvervet, har vi fokus på operationstiden til de yngre læger. Det betyder i praksis, at vi har indført skemalagte operationstider i mellemvagtsrullet, og har indført kompetencevurdering i form af Resnick og tillige også mini/CEX i forbindelse med stuegang og ambulatoriefunktion.
 
Afdelingen har en stor og stadig voksende forskningsenhed, og har du interesse for forskning, er der særdeles gode muligheder for at deltage i eller starte eget projekt.
 
Vagtfunktionen vil på ansættelsestidspunktet være 8-skift tilstedeværelsesvagt med 2-holds vagt på hverdage og 1-holds drift på lørdag/søndag og helligdage. Udflytning til Skejby og den samlede fusion af afdelingen på én matrikel vil medføre mindre ændringer i vagtstrukturen.
 
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende børneattest samt en tilfredsstillende autorisation.
 
Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til ledende overlæge, dr. med., Lone S. Jensen på tlf. 4013 2224 eller på lonsusje@rm.dk
 
Ansøgning samt relevante bilag sendes via nedenstående link og skal være modtaget senest
  • mandag den 30. april 2018 med ansættelse 1. juni 2018 (I-6620-29-30-i-03)
  • mandag den 14. maj 2018 med ansættelse 1. august 2018 (I-6620-28-30-i-01 + I-6620-28-30-i-02)
 
 
Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil omplaceringsramte medarbejdere, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Introduktionsstilling i thoraxkirurgi

Hjerte-, Lunge- og Karkirurgi

Aarhus
Ved Hjerte-, Lunge- og Karkirurgi, Thoraxkirurgisk Sektion, er en 1-årig introduktionsstilling ledig til besættelse den 1. juni 2018 eller efter aftale.Hvis du har interesse indenfor især kirurgi, men også ønsker at snuse til kardiologiske, lungemed...
Indrykket:10. april 2018
Udløbsdato:11. maj 2018

Ledende overlæge - Øjenafdelingen - Aarhus Universitetshospital

Øjenafdeling J

Aarhus
Er du overlæge i oftalmologi, og brænder du for ledelse og udvikling af dit fag, så se her! Øjenafdelingen på Aarhus Universitetshospital søger en visionær, engageret og dynamisk ledende overlæge, som sammen med den ledende oversygeplejerske ønsker ...
Indrykket:11. april 2018
Udløbsdato:4. maj 2018

Introduktionsstillinger i akutmedicin i Fælles Akut Afdeling, Aarhus Universitetshospital

Fælles Akut Afdeling

Aarhus
Vi tilbyder tre spændende introduktionsstilling i akutmedicin til besættelse pr. 1. maj 2018 eller efter nærmere aftale.Er du vores nye læge i introduktionsstilling?Fælles Akut Afdelingen er den primære indgangsdør for akutte patienter til Aarhus Un...
Indrykket:12. april 2018
Udløbsdato:22. april 2018

Overlæge med neurointerventionsfunktion, Røntgen og Skanning

Røntgen og Skanning

Aarhus
En stilling som overlæge ved Røntgen og Skanning, Neuroradiologisk Afsnit, Aarhus Universitetshospital er ledig til besættelse pr. 1. juni 2018 eller efter aftale. Vi tilbyder et job med mange spændende udfordringer, hvor du som en del af afdelingen...
Indrykket:13. april 2018
Udløbsdato:1. maj 2018

Læge til introduktionsstilling i samfundsmedicin

Styrelsen for Patientsikkerhed

Aarhus
Er du læge med gode kommunikationsevner, er du god til at samarbejde og ønsker du at være samfundsmediciner? Så er du måske den nye medarbejder vi leder efter til vores ledige introduktionsstilling i samfundsmedicin i Styrelsen for Patientklager. Om...
Indrykket:13. april 2018
Udløbsdato:30. april 2018