Introstilling i Ortopædkirurgi inkl. ATLS, AO-basic eller SAKS kursus

To reservelæger til introstillinger, stillingsnummer 1516170-42-i-5 og 1516170-42-i-6, ved Ortopædkirurgisk afdeling, Herlev og Gentofte Hospital er ledige til besættelse den 01.04.18 og 01.05.18.  De ansatte i stillingerne indgår i afdelingens for- eller mellemvagtslag på Herlevs matrikel med vagt fra vagtværelse.      
 
Herlev Hospital varetager al akut ortopædkirurgi i Region Hovedstadens Område Midt, der omfatter Herlev og Gentofte Hospitals optageområde. Afdelingen har desuden en stor elektiv produktion med højt specialiseret funktion i skulder/albuekirurgi og regionsfunktion i fod-ankel-, hånd- og alloplastikkirurgi og varetagelse af hovedfunktionsniveau i idrætskirurgi og sår- og infektionskirurgi.      
 
I henhold til målbeskrivelsen for introduktionsstilling, vil kompetencerne opnås ved forløb på henholdsvis Herlev og Gentoftematriklen som tilpasses individuelt.     
 
Forskningsinteresserede ansøgere vil have rig mulighed for at deltage i forskning i samarbejde med de forskningsansvarlige speciallæger på begge matrikler. Aktuelt er der flere igangværende ph-D projekter, og stor videnskabelig aktivitet i de forskellige specialområder.     
 
Afdelingen tilbyder ATLS, AO-basic, SAKS-kursus eller evt. tilsvarende, hvor omkostningerne betales af afdelingen.      
 
Yderligere oplysninger om afdelingen findes på hospitalets hjemmeside. Her kan stillingens uddannelsesprogram ligeledes ses.      
 
Ansøgere bedes i ansøgningen forholde sig til de syv lægeroller og vedlægge meritlister, evt. anbefalinger mm.      
 
Afdelingen modtog i marts 2016 en pris fra Sundhedsstyrelsens inspektorer som anerkendelse for den uddannelsesmæssige indsats (http://sundhedsstyrelsen.dk/da/uddannelse/laeger-og-tandlaegers-videreuddannelse-inspektorordning/uddannelsespris). Læs mere om uddannelse på afdelingen på www.fraktur.dk.      
 
Kendskab til Sundhedsplatformen vil være en fordel.      
 
Oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til konstitueret udd.ansvarlig overlæge Rasmus Nielsen, tlf. 3868 1373.      
 
Ansøgningen skal være afdelingen i hænde senest den 26. februar 2018 kl. 12.      


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:12. marts 2018

2 intro-læger til Urologi

Urologisk Afdeling

Herlev
Ved Herlev og Gentofte Hospital, Urologisk Afdeling H er 2 introduktionsstillinger (1516140-35-i-04 og -07) ledige til besættelse 1. maj 2018. Stillingerne er 1-årig. Afdelingen er den største urologiske afdeling i landet, hvorfor der er mulighed fo...
Indrykket:19. februar 2018
Udløbsdato:21. marts 2018

Kirurgisk afdelingslæge i Gastroenheden

Gastroenheden

Herlev
Ved Gastroenheden, Kirurgisk Sektion, Herlev Hospital, er der 1 ledig afdelingslægestilling per 1. maj 2018 eller snarest derefter. Stillingen er knyttet til vores akut kirurgiske team Vi forventer: Interesse for akut kirurgi og den kritisk syge aku...
Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:12. marts 2018

2 intro-læger til Urologi

Urologisk Afdeling

Gentofte
Ved Herlev og Gentofte Hospital, Urologisk Afdeling H er 2 introduktionsstillinger (1516140-35-i-04 og -07) ledige til besættelse 1. maj 2018. Stillingerne er 1-årig. Afdelingen er den største urologiske afdeling i landet, hvorfor der er mulighed fo...
Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Ph.d.-studerende til Hud- og allergiafdeling, Herlev og Gentofte Hospital

Hud- og Allergiafdelingen

Gentofte
Der søges en ambitiøs læge til varetagelse af et klinisk forskningsprojekt og ph.d.-studium vedrørende børneeksem. Projektet har til formål at identificere faktorer, der kan prædiktere børneeksem med et særligt fokus på hudbarrieren ved fødslen. Den...
Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

Reservelæge søges til 6 måneders uklassificeret stilling (barselsvikariat) i intern medicin ved Nefrologisk klinik P/PE

Nefrologisk Klinik P

København
En 6 måneders uklassificeret stilling (barselsvikariat) ved Nefrologisk Klinik P PE er ledig til besættelse pr. 1. marts 2018. Vagttilrettelæggelse: 9 læger i P PE fællesvagt med 2-holdsdrift både hverdage og weekender. Dagfunktionen vil væsentligst...