Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Introstilling i Urologi pr.1.9.2018

Nu er der mulighed for en introduktionsstilling i urologi, hvor man kombinerer ansættelse på en højt specialiseret afdeling og på en funktionsbærende enhed.   
Ansættelsen er godkendt af Videreuddannelsen i Region Syddanmark og er planlagt til at starte den 1.9.2018 med 6 mdr’s ansættelse på Urinvejskirurgisk afdeling i Svendborg efterfulgt af 6 mdr’s ansættelse i Odense.   
 
Om afdelingen  
Urinvejskirurgisk Afdeling L er en mellemstor afdeling med aktivitet og sengeafdeling i både Odense og Svendborg. De specialiserede funktioner foregår i Odense og hovedfunktionerne overvejende i Svendborg. Der er ca. 145 ansatte, hvoraf 125 er på afdelingen i Odense og 20 på afdelingen i Svendborg.   
Lægegruppens andel er 34 læger, hvor 26 er fast i Odense og 8 i Svendborg. Afdelingen i Svendborg har egen fast lægestab, som omfatter 5 speciallæger, 2 hoveduddannelseslæger og 1 introduktionslæge.   
Afdelingen har et 24/7 sengeafsnit med 23 senge samt et 5 døgnafsnit i Odense, samt et 5 døgnafsnit med 5 senge i Svendborg. Der er ambulant og operativ aktivitet på begge matrikler. Afdelingen i Odense har eget operationsafsnit, del i et dagkirurgisk center samt del i en Da Vinci operationsrobot, i alt en operationskapacitet svarende til 22 lejer pr. uge.  I Svendborg opereres på 5 operationslejer om ugen på central operationsafsnit og 3 lejer i dagkirurgien. I Svendborg foretages både åbne, endoskopiske og laparoskopiske procedurer. Qua aktiviteten og fordelingen mellem yngre læger og speciallæger i Svendborg er der god mulighed for at få bred indsigt i urologien og samtidig opnå operative kompetencer indenfor den basale del af specialet.   
Aktiviteterne i Svendborg foregår på hovedfunktionsniveau med basisurologiske problemstillinger, der omfatter udredning og behandling af urinvejskonkrementer, benigne nyrelidelser, benigne blære – og prostatalidelser, penile og skrotale lidelser. Herudover foretages udredning af maligne sygdomme i urinvejene, hvor efterfølgende behandling foregår på den højt specialiserede enhed i Odense.   
Afdelingen i Odense har højt specialiserede funktioner indenfor udredning og behandling af prostata - og blærecancer, binyretumorer, neurologiske blærefunktionsforstyrrelser og vesikovaginale fistler, og regionsfunktioner indenfor nyretumorer, urinvejssten og udredning af vandladningsproblemer hos børn.  
Urinvejskirurgisk Afdeling L indgår i flere multidisciplinære teams og samarbejdsrelationer på tværs af OUH og SDU både i forhold til det kliniske arbejde og forskning.   
Der er en forskningsenhed med professor, post doc, phd studerende, forskningsårs-  og elite specialestuderende. Til forskningsenheden er udover afdelingens egen professor tilknyttet professor fra Institut for Molekylær Medicin, SDU, professor fra institut for eksperimentel kirurgi samt associate professor fra North Carolina, USA. Der vil være rig mulighed for deltagelse i forskningsprojekter.   
Opgaverne i Svendborg fordeler sig med aktiviteter på operationsgang, ambulatorium, stuegang, tilsyn og dagvagt til kl 17. Normal dagarbejdstid er kl 7.45 – 15.30.   
I Odense vil introduktionslægen indgå i en yngre lægegruppe i forvagt bestående af 8 læger på forskelligt uddannelsesniveau med opgavefordeling som i Svendborg. Herudover er der bagvagter og overlæger i beredskabsvagt.  
 
Arbejdssted:  
1.9.2018 – 28.2.2019  
OUH Svendborg Sygehus  
Urinvejskirurgisk afdeling L  
Valdemarsgade  
5700 Svendborg  
 
1.3.2019 – 31.8.2019  
Urinvejskirurgisk Afdeling L  
OUH Odense Universitetshospital  
Sdr Boulevard 29  
5000 Odense C  
 
Løn og ansættelsesforhold  
Løn- og ansættelsesforhold sker i henhold til overenskomsten mellem Regionernes Lønningsnævn og Forening af Yngre Læger og er omfattet af Ny Løn.  
 
Hvis du har spørgsmål  
Yderligere information kan fås ved henvendelse til  
Ledende overlæge Ulla Geertsen på tlf. 6541 2230 eller på e-mail ulla.geertsen@rsyd.dk  
Eller til  
Uddannelsesansvarlig overlæge Margrethe Andersen på tlf 2172 0752 eller e-mail Margrethe.Andersen@rsyd.dk 
 
Region Syddanmark er én ansættelsesmyndighed. Hvad det betyder for dig kan du læse her:   
http://www.regionsyddanmark.dk/wm202311 .  
Du kan også læse mere om os på www.ouh.dk  
 
Ansøgningsfrist  
Bemærk at ansøgningsfristen er d.30.04.2018.  
Vi glæder os til at høre fra dig.   
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her