Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Investment Manager - sælg en hel by!

Invest in Aalborg er sat i verden for at tiltrække flere virksomheder og investorer både fra andre danske regioner og internationalt til Aalborg. Invest in Aalborg er en del Aalborg Kommune og arbejder tæt sammen med erhvervsafdelingen BusinessAalborg. Sammen er det vores fornemste opgave at skabe vækst og beskæftigelse i Aalborg og Nordjylland. Vi tilbyder derfor iværksættere, etablerede virksomheder og investorer faglig sparring med vægt på forretningsudvikling. Samtidig er vi med til at åbne døre til nye relationer gennem vores netværk, engagerede medarbejdere og digitale platforme. Læs mere om Invest in Aalborg på www.investinaalborg

Ønsker du at være med til at sætte Aalborgs styrker på verdenskortet? At være den som baner vejen for, at flere internationale virksomheder vælger at placere deres virksomhed eller afdeling i lige netop Aalborg? Og trives du i en travl hverdag, hvor internationale relationer og forretningsudvikling er i fokus? Så er du måske vores  nye Investment Manager.

Som kommune har vi et stort fokus på at tiltrække både danske og udenlandske virksomheder og investeringer, som kan være med til at skabe endnu mere vækst og beskæftigelse. Netop nu intensiverer kommunen indsatsen i regi af Invest in Aalborg og søger derfor 1-2 Investment Managers til at styrke arbejdet og organisationen.

Tiltrækning og rådgivning af både danske og internationale virksomheder
Som Investment Manager får du en enestående mulighed for at bidrage til Aalborgs erhvervsmæssige vækst og succes ved at tiltrække flere virksomheder gennem proaktivt og opsøgende arbejde. Du kommer således til at rådgive både danske og internationale virksomheder om markedsmuligheder, herunder forretningsmuligheder, lokalisering og rekruttering. Du vil blive den, som inden for dit fagområde (fx Green Tech) identificerer og opsøger nye kunder, fokusområder og samarbejdsmuligheder.
Dine primære opgaver er:

  • Proaktivt opsøge og skabe erhvervsrelationer nationalt og internationalt
  • Håndtere leads, der kommer til Invest in Aalborg
  • Sikre at VIP-gæster får en uforglemmelig oplevelse
  • Den internationale virksomheds one-point-of contact til Aalborg, herunder introduktion til relevante samarbejdspartnere og understøtte business cases gennem fakta og netværk
  • Eksekvere på strategiske tiltag inden for fagområdet
  • Håndtere forespørgsler fra fx klynger og samarbejdspartnere
  • Deltage i både danske og internationale B2B events, messer og videndelingsarrangementer
  • Stå for oplæg og generel udbredelse af viden om Invest in Aalborg
  • Deltage i netværket for Aalborg-ambassadører
Stærk relations- og resultatskaber med blik for detaljer
For at opnå succes i stillingen, er det er afgørende, at du er en stærk relations- og resultatskaber med blik for detaljer og god forretningsforståelse. Du har givetvis en salgsprofil og dokumenteret erfaring med forretningsudvikling, rådgivende salg og/eller investeringsfremme med afsæt i et internationalt virkefelt og kulturforståelse. Dit udadvendte, proaktive og tillidsvækkende væsen giver dig en sublim evne til at etablere og indgå i nye samarbejder, hvor succes opnås gennem fokus på kunden. Samtidig mestrer du balancen mellem det strategiske og det eksekverende og har blik for Aalborgs mange unikke kompetencer.

Som person er du en udpræget holdspiller med et højt energiniveau og en proaktiv eksekveringskraft koblet med politisk tæft, som gør, at du trives med det opsøgende arbejde, og det at skulle løse mange forskelligartede opgaver. Det er vigtigt, at du trives og motiveres af kontakt med nye virksomheder og mennesker, og at du evner at begå dig erhvervsmæssigt på 'alle niveauer' og følge virksomhederne hele vejen i mål. Har du gode relationer til det nordjyske erhvervsliv, er det en absolut fordel.

Din uddannelse er ikke afgørende, men vi forestiller os, at du som minimum har en bachelor- eller en kandidatgrad med gode resultater – og gerne i en teknisk videnskabelig retning, hvor du har tilegnet dig teknisk forståelse. Alternativt skal der være en grundlæggende forståelse eller interesse for teknologi. Har du indsigt i Green Tech, vil det være et stort plus.

Stærkt team med højt til loftet og masser af humor
Som Investment Manager bliver du en del af Invest in Aalborg-teamet, som består af 10 medarbejdere med hver deres spidskompetencer og en stærk motivation til at gøre en forskel. Du kommer også til at arbejde tæt sammen med BusinessAalborg og får dermed i alt 50 dedikerede kolleger, der arbejder med erhvervsservice, internationalisering, projektstyring, analyse, strategi, partnerskaber, funding og kommunikation.

Hvis du kommer med på holdet, kan du glæde dig til at blive en del af en organisation, hvor der er højt til loftet og masser af humor. Med reference til Head of Invest in Aalborg, Poul Knudsgaard, kommer du til at indgå i et stærkt team, hvor man løser opgaverne sammen og bidrager med forskellige baggrunde og erfaringer. Derudover får du et spændende og afvekslende job, hvor du får mulighed for at excellere inden for dit fagområde, som både giver og fordrer fleksible arbejdstider. Alt i alt får du en enestående mulighed for at være med til at sætte Aalborgs styrker på verdenskortet og yde et væsentligt bidrag til Aalborgs erhvervsmæssige vækst og succes.

Løn og ansættelsesvilkår fastsættes ud fra din faglige baggrund og dine kvalifikationer. Arbejdsstedet er på Invest in Aalborgs adresse på C.A. Olesens Gade 4, 9000 Aalborg.

Ansøgning og spørgsmål
Comentor håndterer ansøgningerne på vegne af Invest in Aalborg. Vi glæder os til at modtage din ansøgning senest 2. maj 2021. Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen 'Send ansøgning' og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte ansøgning, CV og eventuelle bilag.

Har du spørgsmål til positionen, er du velkommen til at kontakte researchkonsulent Casper Bæhr eller adm. direktør Jakob Møller Hansen fra Comentor på tlf. +45 2642 0000.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.