Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Invitation til erfaren og modig pressemedarbejder

Vi søger en dedikeret og konstruktivt tænkende journalist med en skarp pen og bred faglig viden inden for det politiske felt. Du skal sammen med dine kolleger i vores kommunikations-, presse- og udviklingsafdeling sikre hurtig og effektfuld eksekvering, så vores politik kommer forståeligt og inspirerende ud over rampen – på en måde som afspejler vores værdier og vores debatdogmer.

Det er en fordel, hvis dit politiske og journalistiske netværk er stort, og du har nok erfaring fra Christiansborg, mediebranchen eller en politisk ledet organisation, fx en NGO eller en anden lobbyorganisation.

Da vi i stadig større grad sætter sidste krølle på kommunikationen med lyd, billeder
eller grafisk kreativitet, er det perfekt, hvis du som vores nye kollega har designmæssige eller grafiske kompetencer. I det hele taget kommer du til at være med til at præge, hvordan vi gør vores presse- og kommunikationsarbejde endnu mere helstøbt og værdibaseret, så vores kommunikationsform altid understøtter vores budskab optimalt.


Send din ansøgning til: job@alternativet.dk og skriv alene ’Pressemedarbejder’ i emnelinjen. Din ansøgning skal bestå af dit CV samt en motiveret ansøgning, der bl.a. indeholder en besvarelse af følgende spørgsmål: ”Hvilke organisationer, bevægelser eller politiske partier i verden i dag er eksponent for det bedste presse- og kommunikationsarbejde – og hvilke konkrete eksempler kan vi lære af?”

I Alternativet ønsker vi at afspejle og repræsentere hele samfundet. Derfor opfordrer vi alle uanset alder, køn, handicap, religion og etnisk baggrund til at søge. I udvælgelsen af kandidater til første samtale, anonymiserer vi ansøgernes alder, køn og navn. Desuden vil vores eksterne rekrutteringspartner facilitere en personlighedstest inden endelig ansættelse, så matchet er optimalt for begge parter.


Ansøgningen skal være os i hænde snarest – og senest d. 20. februar. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte interim sekretariatschef og gruppeformand René Gade på telefon 61 62 46 56.

PS: Vi er ikke lønførende, men sammen med alle dine nye kolleger får du mulighed for at gøre Danmark til et grønnere, mere demokratisk og entreprenant samfund. 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her