Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

iOS/Android App-udvikler

 

Mileage Book søger en iOS/Android app-programmør

Mileage Book er en IT-virksomhed der står bag Software-As-A-Service løsningen Mileage Book til registrering og håndtering af kørsel og kørselsregnskaber. Mileage Books kunder spænder lige fra iværksætteren til de større virksomheder og det offentlige.

 

Om jobbet

Du vil indgå i vores udviklingsteam, hvor dit hovedfokus bliver appudvikling til iOS og Android. Vi arbejder i et uformelt innovativt miljø hvor der ikke er langt fra idé til implementering. Du vil få rig mulighed for at få general indflydelse på udviklingen af vores produkt, samt egne ansvarsområder.

 

Dine kvalifikationer

- Har erfaring med app udvikling til iOS og/eller Android

- Har erfaring med C#, .Net

- Har cloud - forståelse

- Har kendskab til Objekt-orienteret design og design-patterns

- Kendskab til Xamarin er en fordel

- Kendskab til SQL er en fordel

- Taler og skriver dansk og engelsk

- Du arbejder struktureret og kan prioritere dine opgaver

- Du har gåpåmod og vil gerne gøre en forskel

- Du er nysgerrig og hurtig til at tilegne dig nyt stof

 

Din profil

Om du har års erfaring med at udvikle apps til de mobile platforme eller er nyuddannet er ikke det vigtigste. Det er lang vigtigere, at du brænder for at udvikle til iOS/Android og er klar på at gøre en forskel for vores brugere. Du skal kunne arbejde selvstændig og samtidig være en team-spiller. Du brænder for appudvikling, og er god til at sætte dig i brugernes sted, når du laver design og udvikler. Du sætter en ære i at levere kvalitet i dit arbejde.

Du tilbydes

Et afvekslende og udfordrende job i en dynamisk virksomhed hvor der ikke er langt fra idé til implementering. Du får gode muligheder for faglig og personlig udvikling og gode ansættelsesforhold.

 

Virksomheden

Mileage Book er blandt de stærkeste brands i DK indenfor systemer til kørselsregistrering og kørselsafregning. Mileage Book er en ung virksomhed grundlagt i 2014, med et ungt team af dygtige medarbejdere, beliggende i Silkeborg. Mileage Book har flere end 100.000 brugere, hvor af de største markeder er Danmark, Sverige og Norge.

Ansøgning

Har du spørgsmål vedrørende jobbet, er du velkommen til at ringe til Kenneth Puggaard (CTO) på telefon 30863131. Dit CV og ansøgning sendes til job@mileagebook.com. Samtaler afholdes løbende.

 

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.