Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

IP Nord søger Social-sundhedsassistenter, hjælpere samt vikarer


Om jobbet
Hjemmeplejen i Kalundborg søger Social- og sundhedsassistenter samt Social og sundhedshjælpere til dag- og aftenvagt med weekendarbejde hver 2., 3. eller 4 uge.

Vi søger ligeledes vikarer/ afløsere, hvilket er det perfekte studiejob, eller for dig der er interesseret i at arbejde med mennesker og ønsker relevant erhvervserfaring. Det er vigtigt at du besidder empatiske og gode kommunikative evner.


Din profil
Vi søger social- og sundhedsassistenter samt social og sundhedshjælpere der:

  • Vil være med til at yde helhedspleje hos borgerne i samarbejde med andre engagerede faggrupper, samt bidrage til at højne det faglige niveau
  • Kan arbejde selvstændigt og er fleksibel
  • Ønsker faglig og personlig udvikling
  • Har kendskab til elektronisk triagering, men ingen betingelse
  • Er rutineret IT bruger, da det er en del af det daglige arbejde

Derfor skal du vælge os
Integreret pleje Nord er i en spændende udviklingsproces, hvor der er særligt fokus på forebyggelse og tidlig opsporing hos borgerne, hvor vi tillige arbejder aktivt med at implementere strategierne for det nære sundhedsvæsen og et godt og værdigt ældreliv. Vi brænder for at skabe en dialogbaseret kultur med anerkendelse, respekt, medinddragelse og stor arbejdsglæde. Vi har en høj social kapital og vi vægter kvalitet højt. Humor er en naturlig del af vores hverdag, og dine betragtninger er vigtige for os. Vi arbejder ud fra en rehabiliterende tilgang og har kerneydelsen i centrum. Hos os er det muligt at finde en god work/life balance hvor vi bl.a. tilbyder at du kan vælge at arbejde hver 2.,  3. eller 4 weekend. Arbejdet i hjemmeplejen tilbyder en høj grad af selvstændighed. Det er en selvfølge hos os, at du får et velfungerende introforløb med tilknyttet mentor.


Løn og ansættelsesvilkår
Efter gældende overenskomst


Hvis du vil vide mere
Har du brug for at vide mere omkring stillingen er du velkommen til at kontakte Teamleder Ditte Corfixen tlf. 29260323. Mail: ditte.corfixen@kalundborg.dk eller Teamleder Ulla Mortensen tlf. 51281365. mail: ulla.mortensen@kalundborg.dk.

Du er også meget velkommen til at kigge forbi til et uforpligtende besøg og en rundvisning.


Ansøgning
Den skal sende din ansøgning via digitalt link på http://www.kalundborg.dk

Ansøgningsfristen er 15. februar 2018

Vi afholder løbende ansættelsessamtaler


Om os
Kalundborg er en kommune i vækst.

Kommunen huser en af Sjællands største industrikoncentrationer uden for København med nogle af Danmarks største energi- og procesvirksomheder. Vi opbygger et banebrydende center for udvikling af avanceret biotek produktion, uddannelse og startups, ligesom den verdenskendte Kalundborg Symbiose ikke bare er et eksempel på fremsynet energieffektiv og bæredygtig produktion, men også et udtryk for en helt særlig måde at tænke cirkulær økonomi på.

Erhvervslivet efterspørger både akademikere og faglært arbejdskraft, ligesom der er behov for velkvalificerede medarbejdere i den offentlige sektor. Her kan du ikke bare finde et godt job - du kan også skabe dig en karriere. Kommunen har knap 49.000 borgere og vi bliver stadigt flere, der vælger at bo tæt på den smukke vestsjællandske natur.

Vi er 3.300 kommunalt ansatte, og vi arbejder alle strategisk med at skabe mere samarbejde med hinanden og eksterne partnere - borgere, virksomheder og andre myndigheder. Det gør vi for at opnå bedre resultater og understøtte, at kommunen når sin vision om at være et godt sted at bo, leve, arbejde og drive virksomhed.

Læs mere om kommunen: http://www.imaginekalundborg.dk  

I Kalundborg Kommune har vi en generel politik om indhentning af straffeattest.


Annoncering obligatorisk
Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her