IP Nord Sygeplejen søger sygeplejersker i barselsvikariat


Om jobbet
Storken har fløjet lavt over Kalundborg IP Nords sygeplejeteam. Derfor søger vi sygeplejersker (32 timer) i barselsvikariater af 1½ års varighed med mulighed for forlængelse eller fastansættelse, til den innovative og kvalitetsbevidste Primærsektor. Jobbet er fortrinsvis i dagvagt med afløsning i aften- og nattevagt. Weekendvagt aftales individuelt f.eks. hver 4, 6, 8 eller 12 weekend. Mødetider er vi meget fleksible med og aftales i samarbejde med dig.

I det selvstændige arbejde i primærsektoren lægges der vægt på en solid oplæring sammen med din fremtidige faste makker. Derudover får du en dag i vores sygeplejeklinik samt en dag med vores sårsygeplejerske.

Ved ansættelsen udarbejdes en fokusprofil, hvor du får et overblik over hvordan du arbejder og modtager information på bedste vis.

Trivsel og et godt arbejdsmiljø er en høj prioritet. Hver onsdag eftermiddag holder vi faglig fokus. Det er undervisere som demenskonsulenterne, diabetes sygeplejersken, KOL konference centret, præsten de frivillige organisationer osv.

Vi har daglige morgenmøder hvor dagen vendes i fællesskab. Fredag morgen har vi en gymnastik seance med vores fysioterapeut.


Din profil
Arbejdet som primærsygeplejerske indeholder bl.a.:

 • Dialyse
 • Kemo-/smertepumper
 • VAC-behandling
 • Psykiske problemstillinger
 • INR-måling
 • Smertebehandling
 • Sondeernæring
 • Stort patient flow
 • Triagering
 • Sårpleje
 • Palliation

Derfor skal du vælge os
Vi arbejder ud fra begrebet helhedspleje, og tænker rehabilitering ind i plejen. Her tages hånd om borgernes psykiske, fysiske og social dimensioner. Dette er med til at gøre vores hverdag alsidig og uforudsigelig. Vi er selvvisiterende i forhold til tid og ydelser hos den enkelte borger.

Vi vægter faglighed højt, og lever op til sundhedsstyrelsens anbefalinger. I og med at det nære sundhedsvæsen er fremtiden, er der etableret akutteams i hele kommune. Dette kan DU blive en del af hvis dette er et ønske. Akutfunktionen indebærer bl.a. ABCDE-princippet, IV behandling, kapillær blodprøvetagning og inhalationsbehandling.

Der er synlig ledelse som skaber et tæt samarbejde mellem ledere og medarbejdere. Dette gøres bl.a. ved uformelle walk and talk.

Derudover er der også et tæt tværsektorielt samarbejde samt koordinering med de praktiserende læger, regionerne, demenskonsulenter, distriktspsykiatrien, AK-center, diverse ambulatorier m.v.

Vores mål er innovation, velfærdsteknologi og kvalitetsforbedring i forhold til vores arbejdsgange. Endvidere borgerens behandling samt sundhedsfremme og sygdomsforebyggelse.

Vi arbejder med FIKS, som er en metode til at forbedre, innovere og kvalitetssikre samarbejdet i den enkelte kerneopgave. Her kan man selv bringe en problemstilling frem i lyset, som altid bliver taget imod med positivitet. Dette giver indflydelse på udviklingen på arbejdspladsen.


Løn og ansættelsesvilkår
Løn efter gældende overenskomst

Vi forventer at afholde samtaler den 27. februar 2018


Hvis du vil vide mere
Kan du kontakte teamleder Sheila Funder på sheila.funder@kalundborg.dk eller tlf. 5953 4360


Ansøgning
Send ansøgning via digitalt link på http://www.kalundborg.dk


Om os
Kalundborg er en kommune i vækst.

Kommunen huser en af Sjællands største industrikoncentrationer uden for København med nogle af Danmarks største energi- og procesvirksomheder. Vi opbygger et banebrydende center for udvikling af avanceret biotek produktion, uddannelse og startups, ligesom den verdenskendte Kalundborg Symbiose ikke bare er et eksempel på fremsynet energieffektiv og bæredygtig produktion, men også et udtryk for en helt særlig måde at tænke cirkulær økonomi på.

Erhvervslivet efterspørger både akademikere og faglært arbejdskraft, ligesom der er behov for velkvalificerede medarbejdere i den offentlige sektor. Her kan du ikke bare finde et godt job - du kan også skabe dig en karriere. Kommunen har knap 49.000 borgere og vi bliver stadigt flere, der vælger at bo tæt på den smukke vestsjællandske natur.

Vi er 3.300 kommunalt ansatte, og vi arbejder alle strategisk med at skabe mere samarbejde med hinanden og eksterne partnere - borgere, virksomheder og andre myndigheder. Det gør vi for at opnå bedre resultater og understøtte, at kommunen når sin vision om at være et godt sted at bo, leve, arbejde og drive virksomhed.

Læs mere om kommunen: http://www.imaginekalundborg.dk  

I Kalundborg Kommune har vi en generel politik om indhentning af straffeattest.


Annoncering obligatorisk
Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:18. februar 2018

Ansvarshavende sygeplejerske til nattevagt på Epilepsihospitalet

Filadelfia

Afsnit for epilepsi med handicap på Epilepsihospitalet søger en ansvarshavende sygeplejerske på 28 timer pr. uge, fortrinsvis nattevagt pr. 1. april 2018 eller efter aftale. Stillingen indeholder weekendvagt hver anden weekend, samt vagtdækning ved ...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Sygeplejerske til Klinik for Traumatiserede Flygtninge, Psykiatrien Slagelse/Køge

Region Sjælland

Klinik for Traumatiserede Flygtninge i Region Sjælland søger en engageret og fagligt dygtig sygeplejerske, 37 timer pr. uge med delt arbejdssted i Slagelse og Køge. Så har du lyst til at styrke og udvikle behandlingen af traumatiserede flygtninge sa...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Timelønnet afløser eller et sommerferievikariat til akut geriatrisk sengeafsnit 03-4, Holbæk Sygehus

Region Sjælland

Er du sygeplejestuderende efter 2. semester og kunne du tænke dig et job, som kan kombineres med studie eller andet job så læs videre her! Jobindhold Som timelønnet afløser på afsnittet vil du sammen med en sygeplejerske SSA varetage pleje og behand...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Sygeplejerske til kirurgisk endoskopiafsnit, Nykøbing F. Sygehus

Region Sjælland

Endoskopiafsnittet er en del af Kirurgisk Afdeling. Derudover varetager vi tre dage om ugen kirurgisk ambulatorievirksomhed. Vores afdeling består af Endoskopiafsnittet udfører medicinske og kirurgiske kikkertundersøgelser på indlagte og primært amb...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:19. marts 2018

Sygeplejerske i vikariat til plastikkirurgisk og brystkirurgisk sengeafsnit, Sjællands Universitetshospital, Roskilde

Region Sjælland

Er du til de hurtige patient flow eller længere forløb? Vi har det hele - kom og bliv en del af vores gode arbejdsfællesskab! Du er sygeplejerske og ønsker et barselsvikariat på et år på Plastikkirurgisk og Brystkirurgisk Afdeling, sengeafsnit P93, ...