Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Isolatør som overvejer at blive selvstændig

Hvad kommer du til at lave?

Din kerneopgave består af at udføre isoleringsopgaver med Papiruld og have kontakt til kunder. Du kommer selv til at planlægge og udføre alle isoleringsopgaver hos både private og professionelle kunder. Det spænder lige fra opmåling ude hos kunden, tilbudsgivning og udførsel af opgaverne. Du får desuden kontakt til lokale håndværksmestre, når du udfører isoleringsopgaver i rollen som underleverandør. Du vil til at starte med blive ansat i Papiruld Danmark med reference til vores entreprisechef. Men hvis der er gensidig interesse, vil du på sigt få mulighed for at overtage den lokale forretning og på den måde blive selvstændig.  

Hvad forventer vi af dig?

Du bliver en del af Papiruld Danmarks team som omfatter salg, markedsføring og teknisk support, som alle er specialister på hver deres område. Vi forestiller os, at du kan sætte hak ved følgende:


Du er i dag ansat i byggebranchen.
Men du drømmer om større indflydelse på din hverdag - måske som selvstændig.

Du har en baggrund som tømrer/snedker.
Eller måske er du murer eller har bare håndværksmæssig snilde. Erfaring med udførsel af isoleringsopgaver vil være et perfekt match men det er dog ikke et krav.

Du har lyst til en udfordring.
Hvis du drømmer om at blive selvstændig, men ikke tør tage springet fuldt ud, er her din chance for at afprøve modellen uden den store økonomiske investering.

Du har god energi.
Du lever af dine kunder og stortrives ved at tale med dem – både i telefonen og ansigt-til-ansigt.


Du er både igangsætter og afslutter.
Du kommer til at tilrettelægge din egen hverdag med kundebesøg og isoleringsopgaver, og du skal have lyst til at starte forretningen op fra bunden og være med til at præge den.


Du arbejder struktureret.
Du har styr på dit papirarbejde og får sendt tilbud til kunderne i tide, fuldt op og afsluttet. Du er god på en PC, tablet og mobiltelefon mv.

 

Vi stiller bil, trailer, maskiner og tilbehør til rådighed. Vi sørger for indledende uddannelse og træning samt løbende opfølgning. Vi tilbyder en attraktiv lønpakke med god pensionsordning. For den rigtige person vil der på sigt være mulighed for at overtage den forretning, du er med til at bygge op og på denne måde blive selvstændig.
Sådan ansøger du

Er du vores nye kollega, så send en ansøgning og dit CV mrk. ”Afdelingsleder/entreprise” til asj@papiruld.dk. Ansøgningsfristen er onsdag den 31. januar 2018. Eventuelle spørgsmål kan rettes til Entreprisechef Andreas Jensen på tlf. 48 14 11 88.

 Du kan læse mere om os på www.papiruld.dk.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her