Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

ISS Catering søger kok til 12 måneders barselvikariat

Brænder du for at lave spændende og lækker mad med gode og hjælpsomme kollegaer? Så søger ISS en dygtig og frisk kok til en dynamisk kantine med fart på.

Team med fokus på kvalitet, samarbejde og kundekontakt
Vi søger en faglært kok til vores kantine i Randers, som kan tage over for vores dygtige kollega, der går på barselsorlov.

Som ISS nye kok bliver du en del af et dynamisk team, hvor de fleste opgaver løses i fællesskab og altid med et smil på læben. I vores kantine serverer vi alt fra klassisk dansk mad, til nymoderne retter, hvor du vil få lov til at sætte dit eget præg på den fastlagte menu. Det er derfor vigtigt, at du er ivrig efter at bruge din faglighed og foodpassion.

Da ISS er en serviceorganisation, forventes det, at du fremstå rolig, professionel og serviceminded overfor gæsterne, således du i fællesskab med temaet efterlever kundens forventninger til leverancen af den daglige kantine. Stillingen er på 30 timer om ugen. Du vil blive ansat den 1. juli 2019 og 12 måneder frem.

Er du den, vi søger?
Som vores nye kollega ser vi gerne, at du er en person som er:

  • Uddannet kok med erfaring fra kantinebranchen, restaurations- eller hotelbranchen
  • Mødestabil og kvalitetsbevidst
  • Villig til at yde en ekstra indsats, når det kræves
  • Glad, smilende og med humøret i top
Et gastronomisk netværk
Som en del af ISS kan vi, i kraft af vores størrelse og vores erfaring, tilbyde dig et netværk af dygtige og kvalitetsbevidste kolleger – og et attraktivt gastronomisk arbejdsmiljø med fokus på kvalitet, innovation og sundhed. Samtidig vægter vi vores medarbejdere meget højt og tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, loyalitet, gensidig tillid og positivt samarbejde.

Ansøgning
Send din ansøgning vedlagt CV via nedenstående link senest den 1. juni 2019. Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag.

For yderligere information om stillingen, kontakt venligst Jimmi JørgensenTlf.: 3031 3167

Bliv en del af en global virksomhed, der vægter ledelse og personlig udvikling højt
ISS er en af verdens førende udbydere af facility services. Hos os får du 480.000 kolleger globalt og 7.500 i Danmark, der er eksperter inden for catering, technical services, cleaning, support service og facility management. Nøgleordet, der binder os sammen, er service. Kernen i vores forretning er mennesker, og derfor er vores medarbejdere særligt vigtige for os. Vi tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, engagement, gensidig tillid og god ledelse. Som arbejdsplads tilbyder vi et godt og sikkert arbejdsmiljø, engageret ledelse og gode personlige udviklingsmuligheder – både i dit eget job og i nye job på tværs af organisationen.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330010963Phoenix-79fa774f12019-04-24T00:00:00ISS Catering søger kok til 12 måneders barselvikariatBrænder du for at lave spændende og lækker mad med gode og hjælpsomme kollegaer? Så søger ISS en dygtig og frisk kok til en dynamisk kantine med fart på.

Team med fokus på kvalitet, samarbejde og kundekontakt
Vi søger en faglært kok til vores kantine i Randers, som kan tage over for vores dygtige kollega, der går på barselsorlov.

Som ISS nye kok bliver du en del af et dynamisk team, hvor de fleste opgaver løses i fællesskab og altid med et smil på læben. I vores kantine serverer vi alt fra klassisk dansk mad, til nymoderne retter, hvor du vil få lov til at sætte dit eget præg på den fastlagte menu. Det er derfor vigtigt, at du er ivrig efter at bruge din faglighed og foodpassion.

Da ISS er en serviceorganisation, forventes det, at du fremstå rolig, professionel og serviceminded overfor gæsterne, således du i fællesskab med temaet efterlever kundens forventninger til leverancen af den daglige kantine. Stillingen er på 30 timer om ugen. Du vil blive ansat den 1. juli 2019 og 12 måneder frem.

Er du den, vi søger?
Som vores nye kollega ser vi gerne, at du er en person som er:
  • Uddannet kok med erfaring fra kantinebranchen, restaurations- eller hotelbranchen
  • Mødestabil og kvalitetsbevidst
  • Villig til at yde en ekstra indsats, når det kræves
  • Glad, smilende og med humøret i top
Et gastronomisk netværk
Som en del af ISS kan vi, i kraft af vores størrelse og vores erfaring, tilbyde dig et netværk af dygtige og kvalitetsbevidste kolleger – og et attraktivt gastronomisk arbejdsmiljø med fokus på kvalitet, innovation og sundhed. Samtidig vægter vi vores medarbejdere meget højt og tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, loyalitet, gensidig tillid og positivt samarbejde.

Ansøgning
Send din ansøgning vedlagt CV via nedenstående link senest den 1. juni 2019. Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag.

For yderligere information om stillingen, kontakt venligst Jimmi JørgensenTlf.: 3031 3167

Bliv en del af en global virksomhed, der vægter ledelse og personlig udvikling højt
ISS er en af verdens førende udbydere af facility services. Hos os får du 480.000 kolleger globalt og 7.500 i Danmark, der er eksperter inden for catering, technical services, cleaning, support service og facility management. Nøgleordet, der binder os sammen, er service. Kernen i vores forretning er mennesker, og derfor er vores medarbejdere særligt vigtige for os. Vi tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, engagement, gensidig tillid og god ledelse. Som arbejdsplads tilbyder vi et godt og sikkert arbejdsmiljø, engageret ledelse og gode personlige udviklingsmuligheder – både i dit eget job og i nye job på tværs af organisationen.

2019-05-22T17:52:26.573 Brænder du for at lave spændende og lækker mad med gode og hjælpsomme kollegaer? Så søger ISS en dygtig og frisk kok til en dynamisk kantine med fart på. Team med fokus på kvalitet, samarbejde og kundekontakt Vi søger en faglært kok til vores kantine i Randers, som kan tage over for vores dygtige kollega, der går på barselsorlov. Som ISS nye kok bliver du en del af et dynamisk team, hvor de fleste opgaver løses i fællesskab og altid med et smil på læben. I vores kantine serverer vi alt fra klassisk dansk mad, til nymoderne retter, hvor du vil få lov til at sætte dit eget præg på den fastlagte menu. Det er derfor vigtigt, at du er ivrig efter at bruge din faglighed og foodpassion. Da ISS er en serviceorganisation, forventes det, at du fremstå rolig, professionel og serviceminded overfor gæsterne, således du i fællesskab med temaet efterlever kundens forventninger til leverancen af den daglige kantine. Stillingen er på 30 timer om ugen. Du vil blive ansat den 1. juli 2019 og 12 måneder frem. Er du den, vi søger? Som vores nye kollega ser vi gerne, at du er en person som er: Uddannet kok med erfaring fra kantinebranchen, restaurations- eller hotelbranchen Mødestabil og kvalitetsbevidst Villig til at yde en ekstra indsats, når det kræves Glad, smilende og med humøret i top Et gastronomisk netværk Som en del af ISS kan vi, i kraft af vores størrelse og vores erfaring, tilbyde dig et netværk af dygtige og kvalitetsbevidste kolleger og et attraktivt gastronomisk arbejdsmiljø med fokus på kvalitet, innovation og sundhed. Samtidig vægter vi vores medarbejdere meget højt og tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, loyalitet, gensidig tillid og positivt samarbejde. Ansøgning Send din ansøgning vedlagt CV via nedenstående link senest den 1. juni 2019. Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag. For yderligere information om stillingen, kontakt venligst Jimmi Jørgensen på Tlf.: 3031 3167 Bliv en del af en global virksomhed, der vægter ledelse og personlig udvikling højt ISS er en af verdens førende udbydere af facility services. Hos os får du 480.000 kolleger globalt og 7.500 i Danmark, der er eksperter inden for catering, technical services, cleaning, support service og facility management. Nøgleordet, der binder os sammen, er service. Kernen i vores forretning er mennesker, og derfor er vores medarbejdere særligt vigtige for os. Vi tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, engagement, gensidig tillid og god ledelse. Som arbejdsplads tilbyder vi et godt og sikkert arbejdsmiljø, engageret ledelse og gode personlige udviklingsmuligheder både i dit eget job og i nye job på tværs af organisationen.11star79fa774f100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-06-01T00:00:000000https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=24&ProjectId=194694&DepartmentId=290&MediaId=338&SkipAdvertisement=true0EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnKøbenhavn3513091ISS Facility Services A/S11Regimentvej 108930Randers NØ30313167DKDanmark0
DKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent748824JobNet4978451497845110024-04-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=79fa774fhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=79fa774fhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=79fa774f&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=79fa774f&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/3.jpgEr Hotel og restauration noget for dig? Søg jobbet som Kok i dag.12009001Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration361564231Jimminoreply@ofir.comDKDanmarkDKDanmark330066519Kok/køkkenmedhjælper hos Chabber. Arbejd hvor og når du vil.Basic Som freelancekok -og køkkenmedhjælper hos Chabber, får du en fleksibel hverdag, hvor du kan arbejde, når det passer dig. Du kan tage vagter hos hundredevis af virksomheds- og privatkunder i Storkøbenhavn, Fyn og Region Midtjylland. Du vil kunne arbejde med nye teams mennesker på forskellige arbejdspladser, men kan også arbejde hos dine favoritarbejdspladser igen og igen. Vores kunder lægger vagter op fra dag til dag, og derfor vil udbuddet variere løbende. På følgende link kan du danne dig et overblik over de vagter, der er ledige lige nu: https: www.chabber.com search find-job-som-tjener-bartender-kok Typiske arbejdsopgaver: SelskaberKonferencer kongresserMorgenbuffeterProduktion af mad i storkøkkenerPrivate fester Hvad vi kan tilbyde dig: Et job hvor du 100 selv bestemmer, hvornår og om du vil arbejde. Vores kokke køkkenmedhjælpere arbejder typisk 0-20 timer ugentligt.Akademier hvor du kan dygtiggøre dig.Sjove fritidsevents, hvor vi bare har det sjovt.Et fedt sammenhold med mange forskellige kollegaer (chabbere), der også søger fleksbilitet og morskab i deres arbejdsliv. Hvad vi forventer af dig: Du har erfaring som kok køkkenmedhjælper.Du kan arbejde selvstændigt.Du kan hurtigt tilpasse dig nye arbejdsomgivelser.Du er hårdtarbejdende, glad og interesseret i at lære.Du har gode dansk eller engelskegenskaber. For mere information kontakt venligst Mara Krebs på nedenstående informationer. Du kan også ansøge med det samme via knappen Send ansøgning . Kontaktperson: Navn: Mara Krebs Stilling: Community Manager Email: mk@chabber.com

Som freelancekok -og køkkenmedhjælper hos Chabber, får du en fleksibel hverdag, hvor du kan arbejde, når det passer dig. Du kan tage vagter hos hundredevis af virksomheds- og privatkunder i Storkøbenhavn, Fyn og Region Midtjylland. Du vil kunne arbejde med nye teams/mennesker på forskellige arbejdspladser, men kan også arbejde hos dine favoritarbejdspladser igen og igen.

Vores kunder lægger vagter op fra dag til dag, og derfor vil udbuddet variere løbende. På følgende link kan du danne dig et overblik over de vagter, der er ledige lige nu: https://www.chabber.com/search/find-job-som-tjener-bartender-kok

Typiske arbejdsopgaver:

  • Selskaber
  • Konferencer/kongresser
  • Morgenbuffeter
  • Produktion af mad i storkøkkener
  • Private fester

Hvad vi kan tilbyde dig:

  • Et job hvor du 100% selv bestemmer, hvornår og om du vil arbejde. Vores kokke/køkkenmedhjælpere arbejder typisk 0-20 timer ugentligt.
  • Akademier hvor du kan dygtiggøre dig.
  • Sjove fritidsevents, hvor vi bare har det sjovt.
  • Et fedt sammenhold med mange forskellige kollegaer (chabbere), der også søger fleksbilitet og morskab i deres arbejdsliv.

Hvad vi forventer af dig:

  • Du har erfaring som kok/køkkenmedhjælper.
  • Du kan arbejde selvstændigt.
  • Du kan hurtigt tilpasse dig nye arbejdsomgivelser.
  • Du er hårdtarbejdende, glad og interesseret i at lære.
  • Du har gode dansk eller engelskegenskaber.

For mere information kontakt venligst Mara Krebs på nedenstående informationer. Du kan også ansøge med det samme via knappen "Send ansøgning".

Kontaktperson:

Navn: Mara Krebs

Stilling: Community Manager

Email: mk@chabber.com

ORS/Small/7fc59034_logo.pngChabber ApSKøbenhavn K2019-08-01T03:00:37.1102019-09-04T00:00:00
330070026Kostfaglig uddannet medarbejder til LynghusetBasic Lynghuset er et bosted for borgere med varige funktionsnedsættelser, og da vores køkkener er beliggende ude på afdelingerne, skal du have lyst til at være i et miljø, hvor du har direkte kontakt med vores beboere og andre faggrupper. Bostedet Lynghuset ligger i København NV. Arbejdsopgaverne som kostfaglig medarbejder i Lynghuset består bland andet i at tilberede frokost og aftensmad planlægge menuplan, samt varebestilling udføre rengøring og håndtering af krav fra fødevarekontrollen styre udmeldt kostbudget sætte varer på plads på de forskellige afdelinger kommunikere med andre faggrupper i huset opfylde kommunes målsætning om 90 procent økologi arbejde ud fra husets måltidspolitik Kulturen i huset Lynghuset er en organisation under forandring og mange nye tiltag er i gang. Du vil i ansættelsen få en nærmeste kollega, som er uddannet kok og i skal sammen varetage køkkendriften. Lynghuset vægter at der er plads til nytænkning, samt at ansatte byder ind i opgaveløsningen. Vi forventer, at du har en kostfaglig uddannelse som ansat kan arbejde selvstændigt, samtidig med at du skal arbejde sammen med andre og være i daglig kontakt med vores beboere har lyst til at prøve kræfter med en anderledes arbejdsplads, end dit fagområde ellers tilbyder er mødestabil som medarbejder vil være med til at videreføre husets traditioner Vi tilbyder en god arbejdsplads i et stort velfungerende center kollegial sparring arbejdsfælleskab på tværs af botilbud individuelle kurser Center for Omsorg og Specialpædagogik (COS) er et center i Københavns Kommune for udviklingshæmmede borgere med fysiske mobilitetsnedsættelser og i nogle tilfælde psykiatriske diagnoser. Vi er et stort center med otte botilbud med omkring 380 borgere og 700 fastansatte medarbejdere. Vi har også en specialfysioterapi, svømmehal og enkelte dagtilbud. Vi yder et socialpædagogisk tilbud til borgerne med udgangspunkt i, at den enkelte borger skal opleve højst mulig livskvalitet. Vi arbejder ud fra et fælles værdigrundlag og tydelige ledelsesværdier. COS er kendetegnet ved en høj faglighed, med fokus på videndeling og udvikling af netværk og arbejdsfællesskaber. COS indsatsområder er blandt andet fokus på dokumentation, sundhed, samskabelse med lokalsamfund og frivillige, velfærdsteknologi og digitalisering. Læs mere om COS på www.cossof.kk.dk Løn- og ansættelsesforhold Stillingen er ledig fra den 1. oktober 2019 og er på 35 timer om ugen. Arbejdstiden er planlagt i tidsrummet mandag til fredag klokken 10.30- 17.30. Der kan forekomme enkelte arbejdsdage om året udenfor dette tidsrum, primært i forbindelse med påske og julen. Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst mellem faglig organisation og Københavns Kommune. Der indhentes referencer og straffeattest ved ansættelse. Mere information Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Joakim Averhoff på 5196 9500. Søg via nedenstående link senest mandag den 26. august 2019 Vi holder samtaler den 28. august 2019.

Lynghuset er et bosted for borgere med varige funktionsnedsættelser, og da vores køkkener er beliggende ude på afdelingerne, skal du have lyst til at være i et miljø, hvor du har direkte kontakt med vores beboere og andre faggrupper.

Bostedet Lynghuset ligger i København NV.

Arbejdsopgaverne som kostfaglig medarbejder i Lynghuset består bland andet i at

  • tilberede frokost og aftensmad
  • planlægge menuplan, samt varebestilling
  • udføre rengøring og håndtering af krav fra fødevarekontrollen
  • styre udmeldt kostbudget
  • sætte varer på plads på de forskellige afdelinger
  • kommunikere med andre faggrupper i huset
  • opfylde kommunes målsætning om 90 procent økologi
  • arbejde ud fra husets måltidspolitik

Kulturen i huset
Lynghuset er en organisation under forandring og mange nye tiltag er i gang. Du vil i ansættelsen få en nærmeste kollega, som er uddannet kok og i skal sammen varetage køkkendriften.

Lynghuset vægter at der er plads til nytænkning, samt at ansatte byder ind i opgaveløsningen.

Vi forventer, at du

  • har en kostfaglig uddannelse
  • som ansat kan arbejde selvstændigt, samtidig med at du skal arbejde sammen med andre og være i daglig kontakt med vores beboere
  • har lyst til at prøve kræfter med en anderledes arbejdsplads, end dit fagområde ellers tilbyder
  • er mødestabil
  • som medarbejder vil være med til at videreføre husets traditioner

Vi tilbyder

  • en god arbejdsplads i et stort velfungerende center
  • kollegial sparring
  • arbejdsfælleskab på tværs af botilbud
  • individuelle kurser

Center for Omsorg og Specialpædagogik (COS) er et center i Københavns Kommune for udviklingshæmmede borgere med fysiske mobilitetsnedsættelser og i nogle tilfælde psykiatriske diagnoser. Vi er et stort center med otte botilbud med omkring 380 borgere og 700 fastansatte medarbejdere. Vi har også en specialfysioterapi, svømmehal og enkelte dagtilbud.

Vi yder et socialpædagogisk tilbud til borgerne med udgangspunkt i, at den enkelte borger skal opleve højst mulig livskvalitet. Vi arbejder ud fra et fælles værdigrundlag og tydelige ledelsesværdier. COS er kendetegnet ved en høj faglighed, med fokus på videndeling og udvikling af netværk og arbejdsfællesskaber. COS indsatsområder er blandt andet fokus på dokumentation, sundhed, samskabelse med lokalsamfund og frivillige, velfærdsteknologi og digitalisering.

Læs mere om COS på www.cossof.kk.dk

Løn- og ansættelsesforhold
Stillingen er ledig fra den 1. oktober 2019 og er på 35 timer om ugen. Arbejdstiden er planlagt i tidsrummet mandag til fredag klokken 10.30- 17.30. Der kan forekomme enkelte arbejdsdage om året udenfor dette tidsrum, primært i forbindelse med påske og julen.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst mellem faglig organisation og Københavns Kommune. Der indhentes referencer og straffeattest ved ansættelse.

Mere information
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Joakim Averhoff på 5196 9500.

Søg via nedenstående link senest mandag den 26. august 2019
Vi holder samtaler den 28. august 2019.

ORS/Small/fd6c8faf_logo.pngLynghusetKøbenhavn NV2019-08-08T11:01:29.0372019-08-26T00:00:00
330077764Ernæringsassistent/kok til Kildevæld Sogns PlejehjemBasic Har du lyst til at være med til at starte et nyt køkken op, så er du muligvis vores nye køkkenmedarbejder. Vi søger en ernæringsassistent kok til en stilling på 30-35 timer om ugen. Om Klostergårdens Plejehjem Klostergårdens Plejehjem er et nybygget plejehjem og Kildevæld Sogns Plejehjem tilflytter ca. 1. november 2019. Vi ønsker, at Klostergården er et fantastisk sted at bo, at arbejde og at gæste. Klostergårdens Plejehjem er et nybygget plejehjem i spændende omgivelser med en dejlig have og tæt på strand og havn. Vi er en selvejende institution med driftsoverenskomst med Københavns Kommune. Klostergården har plads til 90 beboere fordelt på fire afdelinger. Derudover har vi eget produktionskøkken og aktivitetsafdeling, fysioterapi, fodpleje og frisør. Vi bor tæt på offentlige transportmidler, og der er gratis parkering i lokalområdet. Vi søger en køkkenmedarbejder, der er uddannet køkkenassistent eller kok med praktisk erfaring har erfaring og interesse fra madproduktion til ældre har erfaring med planlægning, tilberedning og anretning af mad til ældre med forskellige behov har lyst til og erfaring med at uddanne elever er en åben person med humoristisk sans vil være med til at skabe et godt arbejdsmiljø Dine arbejdsopgaver vil omfatte døgnkost til 90 beboer vi laver mad fra bunden tilberedning af mad til møder og arrangementer at deltage i alle funktioner i køkkenet at deltage i tværfaglige møder i beboerafdelingerne at samarbejde med beboerne omkring deres ernæring Vi kan tilbyde et hus, der har fokus på beboernes ressourcer frem for begrænsninger et hus med mange aktiviteter og dermed brug for forplejning til forskellige situationer en fleksibel og udviklingsorienteret arbejdsplads stort fokus på mad og måltider vi har økologi sølvmærke et spændende og varieret arbejde dygtige og engagerede kolleger et hus, der har fokus på medarbejdernes sundhed og trivsel mulighed for at bruge og udvikle dine faglige og personlige kompetencer weekendvagt hver 3. uge Mere information Du er velkommen til at ringe og få flere oplysninger om stillingen hos køkkenchef Sam Olsen på 3530 5356 eller forstander Margit Lundager på 3530 5379. Søg via nedenstående link senest onsdag den 11. september 2019

Har du lyst til at være med til at starte et nyt køkken op, så er du muligvis vores nye køkkenmedarbejder.

Vi søger en ernæringsassistent/kok til en stilling på 30-35 timer om ugen.

Om Klostergårdens Plejehjem
Klostergårdens Plejehjem er et nybygget plejehjem og Kildevæld Sogns Plejehjem tilflytter ca. 1. november 2019.

Vi ønsker, at Klostergården er et fantastisk sted at bo, at arbejde og at gæste.

Klostergårdens Plejehjem er et nybygget plejehjem i spændende omgivelser med en dejlig have og tæt på strand og havn. Vi er en selvejende institution med driftsoverenskomst med Københavns Kommune.

Klostergården har plads til 90 beboere fordelt på fire afdelinger. Derudover har vi eget produktionskøkken og aktivitetsafdeling, fysioterapi, fodpleje og frisør.

Vi bor tæt på offentlige transportmidler, og der er gratis parkering i lokalområdet.

Vi søger en køkkenmedarbejder, der

  • er uddannet køkkenassistent eller kok med praktisk erfaring
  • har erfaring og interesse fra madproduktion til ældre
  • har erfaring med planlægning, tilberedning og anretning af mad til ældre med forskellige behov
  • har lyst til og erfaring med at uddanne elever
  • er en åben person med humoristisk sans
  • vil være med til at skabe et godt arbejdsmiljø

Dine arbejdsopgaver vil omfatte

  • døgnkost til 90 beboer – vi laver mad fra bunden
  • tilberedning af mad til møder og arrangementer
  • at deltage i alle funktioner i køkkenet
  • at deltage i tværfaglige møder i beboerafdelingerne
  • at samarbejde med beboerne omkring deres ernæring

Vi kan tilbyde

  • et hus, der har fokus på beboernes ressourcer frem for begrænsninger
  • et hus med mange aktiviteter og dermed brug for forplejning til forskellige situationer
  • en fleksibel og udviklingsorienteret arbejdsplads
  • stort fokus på mad og måltider – vi har økologi sølvmærke
  • et spændende og varieret arbejde
  • dygtige og engagerede kolleger
  • et hus, der har fokus på medarbejdernes sundhed og trivsel
  • mulighed for at bruge og udvikle dine faglige og personlige kompetencer
  • weekendvagt hver 3. uge

Mere information
Du er velkommen til at ringe og få flere oplysninger om stillingen hos køkkenchef Sam Olsen på 3530 5356 eller forstander Margit Lundager på 3530 5379.

Søg via nedenstående link senest onsdag den 11. september 2019

ORS/Small/fd6c8faf_logo.pngKildevæld KøkkenKøbenhavn Ø2019-08-23T15:01:12.7372019-09-11T00:00:00
330076388KOK I KØBENHAVNProfile Er du vores nye kok?Vi har rigtig travlt og leder lige nu efter endnu en fuldtidskok til at indgå i vores fantastiske køkkenteam på vores pulserende restaurant Basso København. Vil du fungere i et miljø, hvor der er fuld smæk på, og hvor ingen dage ligner hinanden, men hvor personlig udvikling, godt arbejdsmiljø og højt humør er tre af de vigtigste parametre? Så er du måske vores nye kok. Vi bestræber os hver dag på at give vores gæster en særlig og fuldkommen restaurantoplevelse baseret på høj kvalitet samt personlig og nærværende service. Som en del af køkkenteamet er din fornemmeste opgave således at give vores gæster en madoplevelse gennem passion, kvalitet, dygtighed og finesse. Hvem er du?Uddannet kok, gerne med erfaring fra enten hotel, restauration eller cateringHar et højt arbejdstempo og kan lide at have travltKlar på at møde udfordringer med en positiv indstillingEr glad, udadvendt, nærværende og smilende i din tilgang til andre mennesker gæster såvel som kollegaerEn udpræget holdspiller med et positivt sind og konstruktiv attitudeEr både struktureret, stabil og fleksibel i din arbejdsholdningVi tilbyder:En spændende arbejdsplads fyldt med dygtige kollegaer i en ung og dynamisk organisation i konstant udviklingUnikt sammenhold blandt medarbejdere internt såvel som på tværs af restauranterne i DiningSix-koncernen form af spændende personalearrangementerGode muligheder for personlig såvel som faglig udvikling gennem medbestemmelse og ansvarGod løn efter kvalifikationer samt fordelagtige personalegoderLyder det som noget for dig? Send da en motiveret ansøgning samt dit CV til Morten Pedersen via knappen Send ansøgning . Vi evaluerer ansøgningerne løbende og besætter stillingen så snart, vi har fundet den rigtige kandidat. Se mere på vores ansøgersite: https: restaurantbasso.brandero.comEr du vores nye kok?
Vi har rigtig travlt og leder lige nu efter endnu en fuldtidskok til at indgå i vores fantastiske køkkenteam på vores pulserende restaurant Basso København. Vil du fungere i et miljø, hvor der er fuld smæk på, og hvor ingen dage ligner hinanden, men hvor personlig udvikling, godt arbejdsmiljø og højt humør er tre af de vigtigste parametre? Så er du måske vores nye kok.

Vi bestræber os hver dag på at give vores gæster en særlig og fuldkommen restaurantoplevelse baseret på høj kvalitet samt personlig og nærværende service. Som en del af køkkenteamet er din fornemmeste opgave således at give vores gæster en madoplevelse gennem passion, kvalitet, dygtighed og finesse.

Hvem er du?
  • Uddannet kok, gerne med erfaring fra enten hotel, restauration eller catering
  • Har et højt arbejdstempo og kan lide at have travlt
  • Klar på at møde udfordringer med en positiv indstilling
  • Er glad, udadvendt, nærværende og smilende i din tilgang til andre mennesker – gæster såvel som kollegaer
  • En udpræget holdspiller med et positivt sind og konstruktiv attitude
  • Er både struktureret, stabil og fleksibel i din arbejdsholdning
Vi tilbyder:
  • En spændende arbejdsplads fyldt med dygtige kollegaer i en ung og dynamisk organisation i konstant udvikling
  • Unikt sammenhold blandt medarbejdere internt såvel som på tværs af restauranterne i DiningSix-koncernen form af spændende personalearrangementer
  • Gode muligheder for personlig såvel som faglig udvikling gennem medbestemmelse og ansvar
  • God løn efter kvalifikationer samt fordelagtige personalegoder
Lyder det som noget for dig? Send da en motiveret ansøgning samt dit CV til Morten Pedersen via knappen "Send ansøgning". Vi evaluerer ansøgningerne løbende og besætter stillingen så snart, vi har fundet den rigtige kandidat.



Se mere på vores ansøgersite: https://restaurantbasso.brandero.com

ORS/Small/80419caa_logo.pngBasso KøbenhavnKøbenhavn K2019-08-21T11:01:43.0302019-10-04T00:00:00
330063441KOK OG SMØRREBRØDSJOMFRU SØGES TIL HELÅRSSTILLINGERRobot Smørrebrødsjomfru og kok, gerne fagudannet, søges til klassisk dansk frokostrestaurant i København K. (Se www.restaurantamalie-dk). Helårsstilling. Antal timer pr. uge: 15 37 efter aftale. Tiltrædelse: Snarest, men vi venter gerne på den rette. Vi forventer, at du tager ejerskab og er glad for at samarbejde med dine kolleger. Du skal sikre, at kvaliteten af dit arbejde er i top, så servicen kører, og du dermed bidrager til, at den daglige produktion forløber optimalt. God hygiejne og grundig rengøring er en selvfølge for dig. Vi forestiller os, at du er faglært kok smørrebrødsjomfru eller som minimum har solid køkkenerfaring. Du er vant til at kræse om maden, er energisk og kvalitetsbevidst og gerne med et smil på læben. Formentlig har du også et godt overblik og er fleksibel. Det vil i hvert fald være et plus. Vi belønner selvfølgelig med en løn, der modsvarer dine kvalifikationer. Har du ikke fået en tilbagemelding inden 7 dage efter at vi har modtaget din ansøgning, er du ikke kommet i betragtning til stillingen. Send en ansøgning til info@restaurantamalie.dk eller ring til mig tlf. 40 30 46 42. Glæder mig til at høre fra dig. Med venlig hilsen Kenneth Restaurant Amalie Amaliegade 11 1256 København K.

Smørrebrødsjomfru og kok, gerne fagudannet, søges til klassisk dansk frokostrestaurant i København K. (Se www.restaurantamalie-dk).

Helårsstilling.

Antal timer pr. uge: 15 – 37 efter aftale.

Tiltrædelse: Snarest, men vi venter gerne på den rette.

Vi forventer, at du tager ejerskab og er glad for at samarbejde med dine kolleger. Du skal sikre, at kvaliteten af dit arbejde er i top, så servicen kører, og du dermed bidrager til, at den daglige produktion forløber optimalt. God hygiejne og grundig rengøring er en selvfølge for dig.

Vi forestiller os, at du er faglært kok / smørrebrødsjomfru eller som minimum har solid køkkenerfaring. Du er vant til at kræse om maden, er energisk og kvalitetsbevidst – og gerne med et smil på læben. Formentlig har du også et godt overblik og er fleksibel. Det vil i hvert fald være et plus.

Vi belønner selvfølgelig med en løn, der modsvarer dine kvalifikationer.

Har du ikke fået en tilbagemelding inden 7 dage efter at vi har modtaget din ansøgning, er du ikke kommet i betragtning til stillingen.

Send en ansøgning til info@restaurantamalie.dk eller ring til mig – tlf. 40 30 46 42.

Glæder mig til at høre fra dig.

Med venlig hilsen

Kenneth

Restaurant Amalie

Amaliegade 11

1256 København K.

RESTAURANT AMALIE ApSKøbenhavn K2019-07-24T00:00:002019-09-16T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Kok/køkkenmedhjælper hos Chabber. Arbejd hvor og når du vil.

Chabber ApS

København K
Som freelancekok -og køkkenmedhjælper hos Chabber, får du en fleksibel hverdag, hvor du kan arbejde, når det passer dig. Du kan tage vagter hos hundredevis af virksomheds- og privatkunder i Storkøbenhavn, Fyn og Region Midtjylland. Du vil kunne arbe...
Indrykket:1. august 2019
Udløbsdato:4. september 2019

Kostfaglig uddannet medarbejder til Lynghuset

Lynghuset

København NV
Lynghuset er et bosted for borgere med varige funktionsnedsættelser, og da vores køkkener er beliggende ude på afdelingerne, skal du have lyst til at være i et miljø, hvor du har direkte kontakt med vores beboere og andre faggrupper. Bostedet Lynghu...
Indrykket:8. august 2019
Udløbsdato:26. august 2019

Ernæringsassistent/kok til Kildevæld Sogns Plejehjem

Kildevæld Køkken

København Ø
Har du lyst til at være med til at starte et nyt køkken op, så er du muligvis vores nye køkkenmedarbejder. Vi søger en ernæringsassistent kok til en stilling på 30-35 timer om ugen. Om Klostergårdens Plejehjem Klostergårdens Plejehjem er et nybygget...
Indrykket:23. august 2019
Udløbsdato:11. september 2019

KOK I KØBENHAVN

Basso København

København K
Er du vores nye kok?Vi har rigtig travlt og leder lige nu efter endnu en fuldtidskok til at indgå i vores fantastiske køkkenteam på vores pulserende restaurant Basso København. Vil du fungere i et miljø, hvor der er fuld smæk på, og hvor ingen dage ...
Indrykket:21. august 2019
Udløbsdato:4. oktober 2019

KOK OG SMØRREBRØDSJOMFRU SØGES TIL HELÅRSSTILLINGER

RESTAURANT AMALIE ApS

København K
Smørrebrødsjomfru og kok, gerne fagudannet, søges til klassisk dansk frokostrestaurant i København K. (Se www.restaurantamalie-dk). Helårsstilling. Antal timer pr. uge: 15 37 efter aftale. Tiltrædelse: Snarest, men vi venter gerne på den rette. Vi f...
Indrykket:24. juli 2019
Udløbsdato:16. september 2019