Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

ISS Catering søger kok til 12 måneders barselvikariat

Brænder du for at lave spændende og lækker mad med gode og hjælpsomme kollegaer? Så søger ISS en dygtig og frisk kok til en dynamisk kantine med fart på.

Team med fokus på kvalitet, samarbejde og kundekontakt
Vi søger en faglært kok til vores kantine i Randers, som kan tage over for vores dygtige kollega, der går på barselsorlov.

Som ISS nye kok bliver du en del af et dynamisk team, hvor de fleste opgaver løses i fællesskab og altid med et smil på læben. I vores kantine serverer vi alt fra klassisk dansk mad, til nymoderne retter, hvor du vil få lov til at sætte dit eget præg på den fastlagte menu. Det er derfor vigtigt, at du er ivrig efter at bruge din faglighed og foodpassion.

Da ISS er en serviceorganisation, forventes det, at du fremstå rolig, professionel og serviceminded overfor gæsterne, således du i fællesskab med temaet efterlever kundens forventninger til leverancen af den daglige kantine. Stillingen er på 30 timer om ugen. Du vil blive ansat den 1. juli 2019 og 12 måneder frem.

Er du den, vi søger?
Som vores nye kollega ser vi gerne, at du er en person som er:

  • Uddannet kok med erfaring fra kantinebranchen, restaurations- eller hotelbranchen
  • Mødestabil og kvalitetsbevidst
  • Villig til at yde en ekstra indsats, når det kræves
  • Glad, smilende og med humøret i top
Et gastronomisk netværk
Som en del af ISS kan vi, i kraft af vores størrelse og vores erfaring, tilbyde dig et netværk af dygtige og kvalitetsbevidste kolleger – og et attraktivt gastronomisk arbejdsmiljø med fokus på kvalitet, innovation og sundhed. Samtidig vægter vi vores medarbejdere meget højt og tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, loyalitet, gensidig tillid og positivt samarbejde.

Ansøgning
Send din ansøgning vedlagt CV via nedenstående link senest den 1. juni 2019. Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag.

For yderligere information om stillingen, kontakt venligst Jimmi JørgensenTlf.: 3031 3167

Bliv en del af en global virksomhed, der vægter ledelse og personlig udvikling højt
ISS er en af verdens førende udbydere af facility services. Hos os får du 480.000 kolleger globalt og 7.500 i Danmark, der er eksperter inden for catering, technical services, cleaning, support service og facility management. Nøgleordet, der binder os sammen, er service. Kernen i vores forretning er mennesker, og derfor er vores medarbejdere særligt vigtige for os. Vi tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, engagement, gensidig tillid og god ledelse. Som arbejdsplads tilbyder vi et godt og sikkert arbejdsmiljø, engageret ledelse og gode personlige udviklingsmuligheder – både i dit eget job og i nye job på tværs af organisationen.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330010963Phoenix-79fa774f12019-04-24T00:00:00ISS Catering søger kok til 12 måneders barselvikariatBrænder du for at lave spændende og lækker mad med gode og hjælpsomme kollegaer? Så søger ISS en dygtig og frisk kok til en dynamisk kantine med fart på.

Team med fokus på kvalitet, samarbejde og kundekontakt
Vi søger en faglært kok til vores kantine i Randers, som kan tage over for vores dygtige kollega, der går på barselsorlov.

Som ISS nye kok bliver du en del af et dynamisk team, hvor de fleste opgaver løses i fællesskab og altid med et smil på læben. I vores kantine serverer vi alt fra klassisk dansk mad, til nymoderne retter, hvor du vil få lov til at sætte dit eget præg på den fastlagte menu. Det er derfor vigtigt, at du er ivrig efter at bruge din faglighed og foodpassion.

Da ISS er en serviceorganisation, forventes det, at du fremstå rolig, professionel og serviceminded overfor gæsterne, således du i fællesskab med temaet efterlever kundens forventninger til leverancen af den daglige kantine. Stillingen er på 30 timer om ugen. Du vil blive ansat den 1. juli 2019 og 12 måneder frem.

Er du den, vi søger?
Som vores nye kollega ser vi gerne, at du er en person som er:
  • Uddannet kok med erfaring fra kantinebranchen, restaurations- eller hotelbranchen
  • Mødestabil og kvalitetsbevidst
  • Villig til at yde en ekstra indsats, når det kræves
  • Glad, smilende og med humøret i top
Et gastronomisk netværk
Som en del af ISS kan vi, i kraft af vores størrelse og vores erfaring, tilbyde dig et netværk af dygtige og kvalitetsbevidste kolleger – og et attraktivt gastronomisk arbejdsmiljø med fokus på kvalitet, innovation og sundhed. Samtidig vægter vi vores medarbejdere meget højt og tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, loyalitet, gensidig tillid og positivt samarbejde.

Ansøgning
Send din ansøgning vedlagt CV via nedenstående link senest den 1. juni 2019. Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag.

For yderligere information om stillingen, kontakt venligst Jimmi JørgensenTlf.: 3031 3167

Bliv en del af en global virksomhed, der vægter ledelse og personlig udvikling højt
ISS er en af verdens førende udbydere af facility services. Hos os får du 480.000 kolleger globalt og 7.500 i Danmark, der er eksperter inden for catering, technical services, cleaning, support service og facility management. Nøgleordet, der binder os sammen, er service. Kernen i vores forretning er mennesker, og derfor er vores medarbejdere særligt vigtige for os. Vi tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, engagement, gensidig tillid og god ledelse. Som arbejdsplads tilbyder vi et godt og sikkert arbejdsmiljø, engageret ledelse og gode personlige udviklingsmuligheder – både i dit eget job og i nye job på tværs af organisationen.

2019-05-22T17:52:26.573 Brænder du for at lave spændende og lækker mad med gode og hjælpsomme kollegaer? Så søger ISS en dygtig og frisk kok til en dynamisk kantine med fart på. Team med fokus på kvalitet, samarbejde og kundekontakt Vi søger en faglært kok til vores kantine i Randers, som kan tage over for vores dygtige kollega, der går på barselsorlov. Som ISS nye kok bliver du en del af et dynamisk team, hvor de fleste opgaver løses i fællesskab og altid med et smil på læben. I vores kantine serverer vi alt fra klassisk dansk mad, til nymoderne retter, hvor du vil få lov til at sætte dit eget præg på den fastlagte menu. Det er derfor vigtigt, at du er ivrig efter at bruge din faglighed og foodpassion. Da ISS er en serviceorganisation, forventes det, at du fremstå rolig, professionel og serviceminded overfor gæsterne, således du i fællesskab med temaet efterlever kundens forventninger til leverancen af den daglige kantine. Stillingen er på 30 timer om ugen. Du vil blive ansat den 1. juli 2019 og 12 måneder frem. Er du den, vi søger? Som vores nye kollega ser vi gerne, at du er en person som er: Uddannet kok med erfaring fra kantinebranchen, restaurations- eller hotelbranchen Mødestabil og kvalitetsbevidst Villig til at yde en ekstra indsats, når det kræves Glad, smilende og med humøret i top Et gastronomisk netværk Som en del af ISS kan vi, i kraft af vores størrelse og vores erfaring, tilbyde dig et netværk af dygtige og kvalitetsbevidste kolleger og et attraktivt gastronomisk arbejdsmiljø med fokus på kvalitet, innovation og sundhed. Samtidig vægter vi vores medarbejdere meget højt og tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, loyalitet, gensidig tillid og positivt samarbejde. Ansøgning Send din ansøgning vedlagt CV via nedenstående link senest den 1. juni 2019. Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag. For yderligere information om stillingen, kontakt venligst Jimmi Jørgensen på Tlf.: 3031 3167 Bliv en del af en global virksomhed, der vægter ledelse og personlig udvikling højt ISS er en af verdens førende udbydere af facility services. Hos os får du 480.000 kolleger globalt og 7.500 i Danmark, der er eksperter inden for catering, technical services, cleaning, support service og facility management. Nøgleordet, der binder os sammen, er service. Kernen i vores forretning er mennesker, og derfor er vores medarbejdere særligt vigtige for os. Vi tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, engagement, gensidig tillid og god ledelse. Som arbejdsplads tilbyder vi et godt og sikkert arbejdsmiljø, engageret ledelse og gode personlige udviklingsmuligheder både i dit eget job og i nye job på tværs af organisationen.11star79fa774f100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-06-01T00:00:000000https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=24&ProjectId=194694&DepartmentId=290&MediaId=338&SkipAdvertisement=true0EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnKøbenhavn3513091ISS Facility Services A/S11Regimentvej 108930Randers NØ30313167DKDanmark0
DKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent748824JobNet4978451497845110024-04-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=79fa774fhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=79fa774fhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=79fa774f&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=79fa774f&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/3.jpgISS Catering søger kok til 12 måneders barselvikariat12009001Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration361564231Jimminoreply@ofir.comDKDanmarkDKDanmark330120048Kok eller ernæringsassistent til ForfatterhusetBasic Vi elsker sunde, økologiske og varierede børnemåltider. Kan du trylle med råvarer og skabe magi? Forfatterhuset søger en kok eller ernæringsassistent, der kan drifte vores fantastiske storkøkken med faglig stolthed. Stillingen er på 30 timer om ugen og den daglige arbejdstid er 8.00-14.00. Stillingen er ledig fra den 1. januar 2020. Vi kan tilbyde: 160 børnemunde, der skal mættes og hvor måltiderne spiller en vigtig og central rolle. Et job, hvor du har stor indflydelse på egen dagligdag med alsidige arbejdsopgaver, og hvor der er plads og rum til nytænkning. Kolleger, der brænder for sund økologisk mad og miljømæssig bæredygtighed. Et stort og fuldt ud moderne køkken. Sparring og ideudvikling i klyngens køkkennetværk Vi forventer, at du: Har kreativ sans for detaljen og vægter æstetik og kvalitet i maden og værdien heraf. I samarbejde med det pædagogiske personale, vil inddrage børnene i køkkenets mange muligheder og sammenhænge eks. fra jord til bord. Vil være en del af et arbejdsfællesskab, som både rummer det nære køkkenteam men også rummer det store arbejdsfællesskab på tværs af faggrupper i huset. Har ernærings- og kostfaglig viden for børn i alderen 0-6 år. Kan arbejde efter et minimum af 90 økologi. Du vil have ansvar for: Styring og tilrettelæggelse af alle opgaver i køkkenet, herunder daglig produktion. Menuplanlægning (send gerne et forslag på en ugemenu sammen med din ansøgning). Indkøb og økonomi. Egenkontrol og risikoanalyse. At overholde gældende retningslinjer indenfor produktionskøkken og fødevarelovgivning. At have fokus på økologi og madspild. At være inspirator for køkkenets to assistenter. Aflønning vil ske efter gældende overenskomst. Vi holder åbent hus for ansøgere fredag den 15. november 2019 kl. 11-12. Skriv til Heidi Blæhr Anthonsen på bw7u@kk.dk for tilmelding. Du kan kontakte institutionen på 3366 1600. Søg via nedenstående link senest fredag den 22. november 2019 Vi forventer at afholde samtaler i uge 48.

Vi elsker sunde, økologiske og varierede børnemåltider. Kan du trylle med råvarer og skabe magi?

Forfatterhuset søger en kok eller ernæringsassistent, der kan drifte vores fantastiske storkøkken med faglig stolthed. Stillingen er på 30 timer om ugen og den daglige arbejdstid er 8.00-14.00. Stillingen er ledig fra den 1. januar 2020.

Vi kan tilbyde:

  • 160 børnemunde, der skal mættes og hvor måltiderne spiller en vigtig og central rolle.
  • Et job, hvor du har stor indflydelse på egen dagligdag med alsidige arbejdsopgaver, og hvor der er plads og rum til nytænkning.
  • Kolleger, der brænder for sund økologisk mad og miljømæssig bæredygtighed.
  • Et stort og fuldt ud moderne køkken.
  • Sparring og ideudvikling i klyngens køkkennetværk

Vi forventer, at du:

  • Har kreativ sans for detaljen og vægter æstetik og kvalitet i maden og værdien heraf.
  • I samarbejde med det pædagogiske personale, vil inddrage børnene i køkkenets mange muligheder og sammenhænge eks. fra jord til bord.
  • Vil være en del af et arbejdsfællesskab, som både rummer det nære køkkenteam men også rummer det store arbejdsfællesskab på tværs af faggrupper i huset.
  • Har ernærings- og kostfaglig viden for børn i alderen 0-6 år.
  • Kan arbejde efter et minimum af 90% økologi.

Du vil have ansvar for:

  • Styring og tilrettelæggelse af alle opgaver i køkkenet, herunder daglig produktion.
  • Menuplanlægning (send gerne et forslag på en ugemenu sammen med din ansøgning).
  • Indkøb og økonomi.
  • Egenkontrol og risikoanalyse.
  • At overholde gældende retningslinjer indenfor produktionskøkken og fødevarelovgivning.
  • At have fokus på økologi og madspild.
  • At være inspirator for køkkenets to assistenter.

Aflønning vil ske efter gældende overenskomst.

Vi holder åbent hus for ansøgere fredag den 15. november 2019 kl. 11-12. Skriv til Heidi Blæhr Anthonsen på bw7u@kk.dk for tilmelding.

Du kan kontakte institutionen på 3366 1600.

Søg via nedenstående link senest fredag den 22. november 2019
Vi forventer at afholde samtaler i uge 48.

ORS/Small/fd6c8faf_logo.pngForfatterhusetKøbenhavn N2019-11-07T14:00:43.3572019-11-22T00:00:00
330120059Ernæringsassistent eller kok til Klostergårdens PlejehjemBasic Har du lyst til at være med til at starte et nyt køkken op på et plejehjem med økologisk sølvmærke? Kildevæld Sogn Plejehjem flytter i januar 2020 til det nybyggede plejehjem Klostergården, og i den forbindelse udvider vi fra 60 til 90 boliger. Vi ønsker, at Klostergården er et fantastisk sted at bo, arbejde og gæste! På Klostergården er beboerne i centrum. Vi ønsker at skabe livskvalitet i trygge og værdige rammer og lægger vægt på beboernes mulighed for at opretholde en hverdag, de er glade for og måske vant til fra tidligere. Vi har mange aktiviteter og er gode til at samarbejde med mange frivillige. Klostergårdens Plejehjem er et nybygget plejehjem i spændende omgivelser med en dejlig have og tæt på strand og havn. Plejehjemmet er en selvejende institution med driftsoverenskomst med Københavns Kommune. Vi har fire afdelinger med 90 beboere, eget produktionskøkken og aktivitetsafdeling, fysioterapi, fodpleje og frisør. Vi bor tæt på offentlige transportmidler, og der er gratis parkering i lokalområdet. Vi søger en køkkenmedarbejder, der er uddannet ernæringsassistent eller kok har erfaring med og interesse for madproduktion til ældre har erfaring med planlægning, tilberedning og anretning af mad til ældre med forskellige behov har lyst til og erfaring med at uddanne elever er en åben person med humoristisk sans vil være med til at skabe et godt arbejdsmiljø Dine arbejdsopgaver vil omfatte døgnkost til 90 beboere vi laver mad fra bunden tilberedning af mad til møder og arrangementer deltagelse i alle funktioner i køkkenet deltagelse i tværfaglige møder i beboerafdelingerne samarbejde med beboerne omkring deres ernæring Vi kan tilbyde et hus med fokus på beboernes ressourcer frem for deres begrænsninger et hus med mange aktiviteter og dermed behov for forplejning til forskellige formål en fleksibel og udviklingsorienteret arbejdsplads stor fokus på mad og måltider vi har det økologiske sølvmærke! et spændende og varieret arbejde dygtige og engagerede kolleger et hus, der har fokus på medarbejdernes sundhed og trivsel mulighed for at bruge og udvikle dine kompetencer weekendvagt hver 3. uge Du er velkommen til at ringe og få flere oplysninger om stillingen hos køkkenchef Sam Olsen på 3530 5356 eller forstander Margit Lundager på 3530 5379. Du kan også læse mere om os på vores hjemmeside: www.kildevaeldplejehjem.dk I forbindelse med ansættelsen indhenter vi straffeattester og referencer. Søg via nedenstående link senest torsdag den 21. november 2019 Vores hverdag handler om mennesker. Se mere om os på vores-hverdag.dk

Har du lyst til at være med til at starte et nyt køkken op på et plejehjem med økologisk sølvmærke? 

Kildevæld Sogn Plejehjem flytter i januar 2020 til det nybyggede plejehjem Klostergården, og i den forbindelse udvider vi fra 60 til 90 boliger.

Vi ønsker, at Klostergården er et fantastisk sted at bo, arbejde og gæste!
På Klostergården er beboerne i centrum. Vi ønsker at skabe livskvalitet i trygge og værdige rammer og lægger vægt på beboernes mulighed for at opretholde en hverdag, de er glade for og måske vant til fra tidligere.

Vi har mange aktiviteter og er gode til at samarbejde med mange frivillige.

Klostergårdens Plejehjem er et nybygget plejehjem i spændende omgivelser med en dejlig have og tæt på strand og havn. 

Plejehjemmet er en selvejende institution med driftsoverenskomst med Københavns Kommune.  

Vi har fire afdelinger med 90 beboere, eget produktionskøkken og aktivitetsafdeling, fysioterapi, fodpleje og frisør.  

Vi bor tæt på offentlige transportmidler, og der er gratis parkering i lokalområdet. 

Vi søger en køkkenmedarbejder, der 

  • er uddannet ernæringsassistent eller kok 
  • har erfaring med og interesse for madproduktion til ældre 
  • har erfaring med planlægning, tilberedning og anretning af mad til ældre med forskellige behov 
  • har lyst til og erfaring med at uddanne elever 
  • er en åben person med humoristisk sans 
  • vil være med til at skabe et godt arbejdsmiljø 

Dine arbejdsopgaver vil omfatte

  • døgnkost til 90 beboere – vi laver mad fra bunden 
  • tilberedning af mad til møder og arrangementer 
  • deltagelse i alle funktioner i køkkenet 
  • deltagelse i tværfaglige møder i beboerafdelingerne 
  • samarbejde med beboerne omkring deres ernæring 

Vi kan tilbyde

  • et hus med fokus på beboernes ressourcer frem for deres begrænsninger 
  • et hus med mange aktiviteter og dermed behov for forplejning til forskellige formål 
  • en fleksibel og udviklingsorienteret arbejdsplads 
  • stor fokus på mad og måltider – vi har det økologiske sølvmærke!
  • et spændende og varieret arbejde 
  • dygtige og engagerede kolleger 
  • et hus, der har fokus på medarbejdernes sundhed og trivsel 
  • mulighed for at bruge og udvikle dine kompetencer
  • weekendvagt hver 3. uge 

Du er velkommen til at ringe og få flere oplysninger om stillingen hos køkkenchef Sam Olsen på 3530 5356 eller forstander Margit Lundager på 3530 5379.
Du kan også læse mere om os på vores hjemmeside: www.kildevaeldplejehjem.dk 

I forbindelse med ansættelsen indhenter vi straffeattester og referencer.

Søg via nedenstående link senest torsdag den 21. november 2019

Vores hverdag handler om mennesker. Se mere om os på vores-hverdag.dk

ORS/Small/fd6c8faf_logo.pngKlostergårdens Plejehjem Køkken og RengøringKøbenhavn Ø2019-11-07T14:01:12.9032019-11-21T00:00:00
330123002Kok med lysten til at arbejde med socialt udsatte søges til Caféen på SundholmBasic Caféen på Sundholm er et fuldt moderne køkken, der hver dag skal lave god, sund og nærende kost til socialt udsatte på Sundholm. Sundholm er et område på Amager med tilbud til socialt udsatte mennesker uden permanent bolig. Det huser blandt andet herberger, socialbeskæftigelse og en natcafé, hvor opgaven er at hjælpe mennesker, der lever i svær udsathed, til et bedre og mere værdigt liv. Caféen på Sundholm tilbereder mad til borgerne på området. Gæsterne i caféen er hjemløse og bor enten på et af vores herberger på Sundholm eller lever på gaden og overnatter i caféen. Personalegruppen består af 12 ansatte medarbejdere, hvoraf der er en køkkenansvarlig og en medhjælper i køkkenet. Derudover er der fire ansatte, der arbejder i dagtimerne og hjælper borgerne med afklaring og udredning af deres sociale sag. Om natten er der 3-4 nattevagter, der sikrer, at borgerne kan komme og få en seng for natten. Vi servicerer dagligt 50-70 borgere, som ser frem til et nærende måltid som en vigtig del af dagen. Dine opgaver Driften af køkkenet Produktion af koldt og varmt køkken Tilrettelæggelse af menuer Ansvar for at lede køkkenet og medarbejdere i køkkenet Sikre en høj standard for den mad, der serveres Have stort fokus på økologi Sørge for, at borgerne hver dag kan få et sundt og nærende måltid til små penge Dine faglige kvalifikationer Uddannelse som kok Dokumenteret erfaring fra restaurationsbranchen eller moderne kantine Gode formuleringsevner skriftligt og mundtligt Gerne erfaring med ansvar for drift af køkken Dine personlige kvalifikationer Du er ambitiøs og kreativ Du vil være med til at sætte nye standarder for, hvordan mad kan biddrage til at øge sundhedstilstanden hos vores brugere Du har overblik og kan tilpasse dig forskellige situationer Du skal være stabil og fleksibel Du skal være i stand til at samarbejde tværfagligt og bidrage med humor og godt humør Løn- og ansættelsesforhold Stillingen er på 37 timer ugentligt, og arbejdstiden vil være mellem kl.6.30-15.00 på hverdage. Tiltrædelse den 1. januar 2020. Ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem Kommunernes Landsforening og relevant faglig organisation. Lønnen forhandles efter principperne for Ny Løn. Mere information Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte tilbudsleder Marie-Louise Dyhrberg på hverdage mellem 10.00-11.00 på 5162 6042 eller afdelingsleder Henrik Bolling på 2114 0725. Søg via nedenstående link senest søndag den 1. december 2019 Ansættelsessamtaler afholdes i uge 49.

Caféen på Sundholm er et fuldt moderne køkken, der hver dag skal lave god, sund og nærende kost til socialt udsatte på Sundholm.

Sundholm er et område på Amager med tilbud til socialt udsatte mennesker uden permanent bolig. Det huser blandt andet herberger, socialbeskæftigelse og en natcafé, hvor opgaven er at hjælpe mennesker, der lever i svær udsathed, til et bedre og mere værdigt liv.

Caféen på Sundholm tilbereder mad til borgerne på området. Gæsterne i caféen er hjemløse og bor enten på et af vores herberger på Sundholm eller lever på gaden og overnatter i caféen.

Personalegruppen består af 12 ansatte medarbejdere, hvoraf der er en køkkenansvarlig og en medhjælper i køkkenet. Derudover er der fire ansatte, der arbejder i dagtimerne og hjælper borgerne med afklaring og udredning af deres sociale sag. Om natten er der 3-4 nattevagter, der sikrer, at borgerne kan komme og få en seng for natten. Vi servicerer dagligt 50-70 borgere, som ser frem til et nærende måltid som en vigtig del af dagen.

Dine opgaver

  • Driften af køkkenet
  • Produktion af koldt og varmt køkken
  • Tilrettelæggelse af menuer
  • Ansvar for at lede køkkenet og medarbejdere i køkkenet
  • Sikre en høj standard for den mad, der serveres
  • Have stort fokus på økologi
  • Sørge for, at borgerne hver dag kan få et sundt og nærende måltid til små penge

Dine faglige kvalifikationer

  • Uddannelse som kok
  • Dokumenteret erfaring fra restaurationsbranchen eller moderne kantine
  • Gode formuleringsevner skriftligt og mundtligt
  • Gerne erfaring med ansvar for drift af køkken

Dine personlige kvalifikationer

  • Du er ambitiøs og kreativ
  • Du vil være med til at sætte nye standarder for, hvordan mad kan biddrage til at øge sundhedstilstanden hos vores brugere
  • Du har overblik og kan tilpasse dig forskellige situationer
  • Du skal være stabil og fleksibel
  • Du skal være i stand til at samarbejde tværfagligt og bidrage med humor og godt humør

Løn- og ansættelsesforhold
Stillingen er på 37 timer ugentligt, og arbejdstiden vil være mellem kl.6.30-15.00 på hverdage. Tiltrædelse den 1. januar 2020.

Ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem Kommunernes Landsforening og relevant faglig organisation. Lønnen forhandles efter principperne for Ny Løn.

Mere information
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte tilbudsleder Marie-Louise Dyhrberg på hverdage mellem 10.00-11.00 på 5162 6042 eller afdelingsleder Henrik Bolling på 2114 0725.

Søg via nedenstående link senest søndag den 1. december 2019
Ansættelsessamtaler afholdes i uge 49.

 

ORS/Small/fd6c8faf_logo.pngCafeenKøbenhavn S2019-11-12T15:02:23.6302019-12-01T00:00:00
330107498KOK I KØBENHAVNProfile Er du vores nye kok?Vi har rigtig travlt og leder lige nu efter endnu en fuldtidskok til at indgå i vores fantastiske køkkenteam på vores pulserende restaurant KöD København. Vil du fungere i et miljø, hvor der er fuld smæk på, og hvor ingen dage ligner hinanden, men hvor personlig udvikling, godt arbejdsmiljø og højt humør er tre af de vigtigste parametre? Så er du måske vores nye kok. Vi bestræber os hver dag på at give vores gæster en særlig og fuldkommen restaurantoplevelse baseret på høj kvalitet samt personlig og nærværende service. Som en del af køkkenteamet er din fornemmeste opgave således at give vores gæster en madoplevelse gennem passion, kvalitet, dygtighed og finesse. Hvem er du?Uddannet kok, gerne med erfaring fra enten hotel, restauration eller cateringHar et højt arbejdstempo og kan lide at have travltKlar på at møde udfordringer med en positiv indstillingEr glad, udadvendt, nærværende og smilende i din tilgang til andre mennesker gæster såvel som kollegaerEn udpræget holdspiller med et positivt sind og konstruktiv attitudeEr både struktureret, stabil og fleksibel i din arbejdsholdningVi tilbyder:En spændende arbejdsplads fyldt med dygtige kollegaer i en ung og dynamisk organisation i konstant udviklingUnikt sammenhold blandt medarbejdere internt såvel som på tværs af restauranterne i DiningSix-koncernen form af spændende personalearrangementerGode muligheder for personlig såvel som faglig udvikling gennem medbestemmelse og ansvarGod løn efter kvalifikationer samt fordelagtige personalegode.Lyder det som noget for dig? Send da en motiveret ansøgning samt dit CV til Danni Engberg Madsen via knappen Send ansøgning . Vi evaluerer ansøgningerne løbende og besætter stillingen så snart, vi har fundet den rigtige kandidat. Se mere på vores ansøgersite: https: koedkbh.ofir.comEr du vores nye kok?
Vi har rigtig travlt og leder lige nu efter endnu en fuldtidskok til at indgå i vores fantastiske køkkenteam på vores pulserende restaurant KöD København. Vil du fungere i et miljø, hvor der er fuld smæk på, og hvor ingen dage ligner hinanden, men hvor personlig udvikling, godt arbejdsmiljø og højt humør er tre af de vigtigste parametre? Så er du måske vores nye kok.

Vi bestræber os hver dag på at give vores gæster en særlig og fuldkommen restaurantoplevelse baseret på høj kvalitet samt personlig og nærværende service. Som en del af køkkenteamet er din fornemmeste opgave således at give vores gæster en madoplevelse gennem passion, kvalitet, dygtighed og finesse.

Hvem er du?
  • Uddannet kok, gerne med erfaring fra enten hotel, restauration eller catering
  • Har et højt arbejdstempo og kan lide at have travlt
  • Klar på at møde udfordringer med en positiv indstilling
  • Er glad, udadvendt, nærværende og smilende i din tilgang til andre mennesker – gæster såvel som kollegaer
  • En udpræget holdspiller med et positivt sind og konstruktiv attitude
  • Er både struktureret, stabil og fleksibel i din arbejdsholdning
Vi tilbyder:
  • En spændende arbejdsplads fyldt med dygtige kollegaer i en ung og dynamisk organisation i konstant udvikling
  • Unikt sammenhold blandt medarbejdere internt såvel som på tværs af restauranterne i DiningSix-koncernen form af spændende personalearrangementer
  • Gode muligheder for personlig såvel som faglig udvikling gennem medbestemmelse og ansvar
  • God løn efter kvalifikationer samt fordelagtige personalegode.
Lyder det som noget for dig? Send da en motiveret ansøgning samt dit CV til Danni Engberg Madsen via knappen "Send ansøgning". Vi evaluerer ansøgningerne løbende og besætter stillingen så snart, vi har fundet den rigtige kandidat.




Se mere på vores ansøgersite: https://koedkbh.ofir.com

ORS/Small/5edfe974_logo.pngKöD KøbenhavnKøbenhavn K2019-10-15T17:00:32.4732019-11-28T00:00:00
330107232Søger madentusiast med høj faglighed og personlig gennemslagskraft 32 timer pr. uge snarest muligtProfile Brænder du for at gå forrest i forhold til at styrke sociale fællesskaber, madkultur, maddannelse og for at øge fokus på, at måltiderne skal være bæredygtige og klimaansvarlige? Er du ligeledes verdensmester i at undervise, så er det dig, vi søger. På Vesterbro Ungdomsgård har mad- og køkkenaktiviteter stor værdi for børn og unge, og vi har cafeer, hvor der er plads og behov for udvikling. Du får ansvaret for vores store køkken, indkøb, cafedrift, mad-camps og er fast aktør i vores to årlige Langbordsmiddage. Vi forventer at du:Er uddannet økonoma, professionsbachelor i ernæring og sundhed, sundhedskonsulent, kok, lærer eller pædagog med madkompetencer på højt niveau, eller har en anden spændende profil, som kan skabe et attraktivt læringsmiljø for børn og unge, samt udvikle vores to små cafeerHar gennemslagskraft, er selvstændig, ambitiøs, struktureret og går forrest i at sikre succeserneHar erfaring med projekter fra ide til afvikling og evalueringHar viden om og erfaring inden for måltider og pædagogik, hvor du kan lære fra dig i institutioner og skolerKan finde på sjove og skæve tiltag til nye madfælleskaber og få andre med på dine idéerEr vild med måltider, fællesskaber og sundhedsfremme Kan skabe en god stemning blandt alle aldersgrupperElsker at være på og stå i spidsen for læring, aktiviteter og eventsKan købe ind, udvikle opskrifter og skabe et spændende dynamisk læringsmiljøKan håndtere hygiejnestyring egenkontrolVesterbro Ungdomsgård er et stort dynamisk børne- og ungehus på Vesterbro med over 1000 børn og unge i alderen 10-18 år. Vi er et velfungerende fritidstilbud med masser af aktiviteter og events, og som understøtter, at børn og unge bliver så dygtige de kan og livsduelige. Vi har stor søgning og arbejder systematisk med trivsel, attraktive læringsmiljøer og demokratisk dannelse. Arbejdstiden ligger som udgangspunkt i tidsrummet kl. 12.00 - 18.00. Derudover er der forberedelsestid og ca. et fredags-event én gang om måneden, samt weekendarrangementer og kolonier i løbet af året, som du også bliver en del af. Ring 3355 0080: og hør evt. nærmere om stillingen. Spørg efter Per Dahlstrøm eller Rasmus Lucht. Se evt. mere på vesterbro-ungdomsgaard.dk eller ungehuset.dk Ansøgningsfrist: Fredag d. 22. november kl. 9.00.Ansøgningen sendes via knappen Send ansøgning . Ansættelsessamtaler finder sted d. 25. - 26. november i tidsrummet kl.9.00-14.00 Løn efter gældende overenskomst. Der indhentes børneattest, straffeattest og udvidet reference på den person vi ønsker ansat. Se mere på vores ansøgersite: https: vesterbro-ungdomsgaard.ofir.com
Brænder du for at gå forrest i forhold til at styrke sociale fællesskaber, madkultur, maddannelse og for at øge fokus på, at måltiderne skal være bæredygtige og klimaansvarlige? Er du ligeledes verdensmester i at undervise, så er det dig, vi søger. På Vesterbro Ungdomsgård har mad- og køkkenaktiviteter stor værdi for børn og unge, og vi har cafeer, hvor der er plads og behov for udvikling. Du får ansvaret for vores store køkken, indkøb, cafedrift, mad-camps og er fast aktør i vores to årlige Langbordsmiddage.

Vi forventer at du:
  • Er uddannet økonoma, professionsbachelor i ernæring og sundhed, sundhedskonsulent, kok, lærer eller pædagog med madkompetencer på højt niveau, eller har en anden spændende profil, som kan skabe et attraktivt læringsmiljø for børn og unge, samt udvikle vores to små cafeer
  • Har gennemslagskraft, er selvstændig, ambitiøs, struktureret og går forrest i at sikre succeserne
  • Har erfaring med projekter fra ide til afvikling og evaluering
  • Har viden om og erfaring inden for måltider og pædagogik, hvor du kan lære fra dig i institutioner og skoler
  • Kan finde på sjove og skæve tiltag til nye madfælleskaber og få andre med på dine idéer
  • Er vild med måltider, fællesskaber og sundhedsfremme
  • Kan skabe en god stemning blandt alle aldersgrupper
  • Elsker at være på og stå i spidsen for læring, aktiviteter og events
  • Kan købe ind, udvikle opskrifter og skabe et spændende dynamisk læringsmiljø
  • Kan håndtere hygiejnestyring/egenkontrol
Vesterbro Ungdomsgård er et stort dynamisk børne- og ungehus på Vesterbro med over 1000 børn og unge i alderen 10-18 år. Vi er et velfungerende fritidstilbud med masser af aktiviteter og events, og som understøtter, at børn og unge bliver så dygtige de kan og livsduelige. Vi har stor søgning og arbejder systematisk med trivsel, attraktive læringsmiljøer og demokratisk dannelse.

Arbejdstiden ligger som udgangspunkt i tidsrummet kl. 12.00 - 18.00. Derudover er der forberedelsestid og ca. et fredags-event én gang om måneden, samt weekendarrangementer og kolonier i løbet af året, som du også bliver en del af.

Ring 3355 0080: og hør evt. nærmere om stillingen. Spørg efter Per Dahlstrøm eller Rasmus Lucht. Se evt. mere på vesterbro-ungdomsgaard.dk eller ungehuset.dk

Ansøgningsfrist: Fredag d. 22. november kl. 9.00.
Ansøgningen sendes via knappen "Send ansøgning''.

Ansættelsessamtaler finder sted d. 25. - 26. november i tidsrummet kl.9.00-14.00
Løn efter gældende overenskomst. Der indhentes børneattest, straffeattest og udvidet reference på den person vi ønsker ansat.

Se mere på vores ansøgersite: https://vesterbro-ungdomsgaard.ofir.com

ORS/Small/d60d97c5_logo.pngVesterbro UngdomsgaardKøbenhavn V2019-10-15T12:02:37.3772019-11-22T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Kok eller ernæringsassistent til Forfatterhuset

Forfatterhuset

København N
Vi elsker sunde, økologiske og varierede børnemåltider. Kan du trylle med råvarer og skabe magi? Forfatterhuset søger en kok eller ernæringsassistent, der kan drifte vores fantastiske storkøkken med faglig stolthed. Stillingen er på 30 timer om ugen...
Indrykket:7. november 2019
Udløbsdato:22. november 2019

Ernæringsassistent eller kok til Klostergårdens Plejehjem

Klostergårdens Plejehjem Køkken og Rengøring

København Ø
Har du lyst til at være med til at starte et nyt køkken op på et plejehjem med økologisk sølvmærke? Kildevæld Sogn Plejehjem flytter i januar 2020 til det nybyggede plejehjem Klostergården, og i den forbindelse udvider vi fra 60 til 90 boliger. Vi ø...
Indrykket:7. november 2019
Udløbsdato:21. november 2019

Kok med lysten til at arbejde med socialt udsatte søges til Caféen på Sundholm

Cafeen

København S
Caféen på Sundholm er et fuldt moderne køkken, der hver dag skal lave god, sund og nærende kost til socialt udsatte på Sundholm. Sundholm er et område på Amager med tilbud til socialt udsatte mennesker uden permanent bolig. Det huser blandt andet he...
Indrykket:12. november 2019
Udløbsdato:1. december 2019

KOK I KØBENHAVN

KöD København

København K
Er du vores nye kok?Vi har rigtig travlt og leder lige nu efter endnu en fuldtidskok til at indgå i vores fantastiske køkkenteam på vores pulserende restaurant KöD København. Vil du fungere i et miljø, hvor der er fuld smæk på, og hvor ingen dage li...
Indrykket:15. oktober 2019
Udløbsdato:28. november 2019

Søger madentusiast med høj faglighed og personlig gennemslagskraft 32 timer pr. uge snarest muligt

Vesterbro Ungdomsgaard

København V
Brænder du for at gå forrest i forhold til at styrke sociale fællesskaber, madkultur, maddannelse og for at øge fokus på, at måltiderne skal være bæredygtige og klimaansvarlige? Er du ligeledes verdensmester i at undervise, så er det dig, vi søger. ...
Indrykket:15. oktober 2019
Udløbsdato:22. november 2019