Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

ISS Danmark søger passioneret Head of HSE

Vil du skabe effektfulde HSE-initiativer? Kan du formidle dem bredt i organisationen med stor passion og høj faglighed? Er du klar til at lede en stærk HSE-afdeling?

ISS Danmark søger netop nu en stærk leder som Head of HSE.

HSE-dagsorden for medarbejdere, virksomheden og kunderne Den rette Head of HSE har en naturlig glæde og stolthed i at arbejde med og stå i spidsen for en afdeling, der arbejder med arbejdsmiljø og sikkerhed. Du bakker op om en stærk sikkerhedskultur og driver initiativer, der udviser omtanke for medarbejderne, og sikrer at HSE kommer bredt på dagsordenen. Vi er på jagt efter personen, der tænker kommercielt og stræber efter at være frontløber på HSE-fronten.

Du vil få en bred vifte af kontaktflader i organisationen og du skal stå for rolle- og ansvarsfordeling af HSE-partnere og HSE-konsulenter. Det er dit ansvar at sikre at HSE-partnerne er forankret i driftsorganisationen hos ISS Danmark, og at vi fortsat leverer høje standarder. Du skal være en synlig leder, der kommunikerer bredt og arbejder på tværs af organisationen hvor du formår at rådgive, koordinere og motivere virksomheden til at tænke HSE ind i alle ISS-aktiviteter.

Kommerciel leder, der brænder for HSE – er det dig? For at få succes i rollen er det vigtigt, at du har solid ledererfaring og bredt kendskab til HSE. Din erfaring kan sagtens komme fra flere brancher, men erfaring indenfor rengørings- eller servicebranchen er en fordel. Vigtigst er det, at du er leder for en fagligt stærk afdeling, der skaber resultater når du giver frihed under ansvar og plads til hvert individ. Du har også en længere videregående uddannelse bag dig, og mere end 5 års erfaring med miljø og arbejdsmiljø i en større virksomhed. Du kommunikerer perfekt på dansk og engelsk, mundtligt såvel som skriftligt. Du er en erfaren bruger af MS Office, miljø- og arbejdsmiljøsystemer og SAP. Du har geografisk fleksibilitet – vores hovedkontor er i Søborg, men du kan forvente arbejdsrelaterede aktiviteter i hele landet.

Som person viser du stort engagement og gå-på-mod. Du er systematisk, udadvendt, innovativ og kreativ. Dette job kræver handlekraft, med empatisk gennemslagskraft i organisationen. Du kan sagtens håndtere mange igangværende opgaver og evner at prioritere de mest værdiskabende HSE-initiativer. Her ser du muligheder fremfor begrænsninger og trives med strategisk HSE-arbejde. Du har en ægte interesse for sammen med dit team at skabe forbedringer. Dette indebærer stærk kommunikation på alle niveauer i organisationen og du udviser respekt for mangfoldigheden i vores virksomhed. Derfor er du også god til at samarbejde på tværs af faglige områder, funktioner og lederniveauer.

Du kan gøre en forskel Du får selvstændigt ansvar for at sætte dit aftryk på HSE-agendaen og projekter i en virksomhed, der allerede lever op til kravene, og som har omsorg for medarbejderne på dagsordenen. ISS har en stolt tradition for at skabe bæredygtige tiltag, der er til inspiration for andre virksomheder i dansk erhvervsliv.

Ansøgning Lyder denne stilling som noget for dig? Send din ansøgning vedlagt CV via linket senest 15 januar 2021.

Første samtaler afholdes den 25. januar 2021 og anden samtaler den 27. januar 2021.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Talent, Development & HSE Maria Hamm på tlf.:+45 2686 2757.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.