Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

ISS søger dygtige servicemedarbejdere til rengøring i Aarhus

Ansvarlig for egen områder
ISS søger servicemindede og dygtige servicemedarbejdere til vores kundelokation i Aarhus. Som servicemedarbejder får du ansvaret for den daglige rengøring af kundens lokationer. Dine opgaver vil derfor blandt andet bestå af rengøring af lokaler og inventar, gulve, toiletter, omklædning og baderum.

Du bliver en del af et team af ca. 5 kollegaer, der sammen altid arbejder mod at levere den standard og kvalitet, som er aftalt med kunden. Du får derfor en vigtig rolle, og et vigtigt ansvar, i at sikre, at vi altid har glade og tilfredse kunder, der er oplever service med et ”human touch”.

Vi søger flere dygtige kollegaer til vores team. Stillingerne er på ca. 20-30 timer ugentligt, mandag til fredag, i nattetimerne fra kl.01:00.


Du bliver vigtig for ISS
Som servicemedarbejder tilbyder vi dig en struktureret hverdag på en tryg arbejdsplads med mulighed for både personlig og faglig udvikling. Vi tilbyder dig løn efter overenskomst inklusiv pension og sundhedsforsikring med forskellige behandlingsmuligheder og en række personalegoder i form af ISS Fritid. Her får du adgang til fx attraktive rabatordninger, forskellige firmaarrangementer, mulighed for at leje ferieboliger i ind- og udland, kunstforening m.m.


Grundig, serviceminded og kvalitetsbevidst
Er du vores ny rengøringskollega, så matcher du gerne følgende:

  • Har erfaring med service og rengøring fra tidligere stillinger
  • Er servicemindede og villig til at yde en ekstra indsats, når det kræves
  • Er mødestabil, kvalitetsbevidst og har øje for detaljen
  • Taler og forstår dansk
Ud over de daglige rengøringsopgaver er det tilmed vigtigt i stillingen, at du er fleksibel og kan træde til, når der er behov for en ekstra hånd.


Ansøgning
Send din ansøgning vedlagt CV via nedenstående link senest d. 21. oktober 2020. Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag – vi glæder os til at høre fra dig.

For yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte Rikke Christensen, tlf. 29 43 46 77.


Bliv en del af en global virksomhed, der vægter ledelse og personlig udvikling højt
ISS er en af verdens førende udbydere af facility services. Hos os får du 480.000 kolleger globalt og 7.500 i Danmark, der er eksperter inden for catering, technical services, cleaning, support service og facility management. Nøgleordet, der binder os sammen, er service. Kernen i vores forretning er mennesker, og derfor er vores medarbejdere særligt vigtige for os. Vi tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, engagement, gensidig tillid og god ledelse. Som arbejdsplads tilbyder vi et godt og sikkert arbejdsmiljø, engageret ledelse og gode personlige udviklingsmuligheder – både i dit eget job og i nye job på tværs af organisationen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.