Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

ISS søger elektriker til CTS arbejde hos produktionsvirksomhed i Midtjylland

Er du uddannet elektriker, og kunne du tænke dig at arbejde i en større produktionsvirksomhed i Midtjylland? Vil du bidrage til, at teknikken altid fungerer gennem løbende teknisk vedligeholdelse? Så kan det være, det netop er dig, som vi har brug for.

Du vil få en dynamisk og forskelligartet hverdag, og du vil løbende få tildelt opgaver, som du bliver ansvarlig for at løse.

De primære arbejdsopgaver vil vedrøre CTS installationer og montage af tilhørende komponenter. Ved siden af dette vil der i perioder komme andre elektriker- og tværfaglige opgaver. Du vil blive en del af et facility team på 60 personer, hvor der er et rigtig godt samarbejde og en god omgangstone.

Vi ønsker at være professionelle og yder god service til vores kunde, så derfor forventes det, at du sammen med resten af teamet arbejder aktivt for at opnå synergi i hverdagens arbejdsopgaver.

Stillingen er på 37 timer med fast mødested i Bjerringbro. Mødetiden vil i alle hverdage være fra kl. 06:45 til 15:00 (Fredag kl. 14:30).

Hvorfor skal du arbejde hos ISS? Du får en spændende og humørfyldt hverdag på en tryg arbejdsplads med gode kolleger og gode muligheder for både personlig- og faglig udvikling. Vi tilbyder en attraktiv lønpakke inklusiv pension og sundhedsordning. Derudover får du en række personalegoder i form af attraktiv kantineordning, ISS Fritid som består af rabatordninger og mulighed for at leje ferieboliger i ind og udland

Kan du sige ja til følgende?

  • Du er uddannet elektriker, gerne med erfaring inden for CTS installationer eller andre typer bussystemer.
  • Du er grundig og pligtopfyldende.
  • Du er mødestabil.
  • Du er serviceminded.
  • Du er en teamplayer.
  • Du går op i sikkerhed.
  • Du kan arbejde tværfagligt
  • Du kan godt arbejde med IT (mail og opgavestyring)
Derudover ser vi gerne, at du kan fremvise straffeattest og har kørekort B.

Ansøgning Lyder dette som en stilling for dig? Så send din ansøgning vedlagt CV. Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag og senest d. 15. januar 2021. Vi glæder os til at høre fra dig.

Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst Teamkoordinator Lars Adamsen på Tlf.: 4177 1367 eller på mail lars.dalgaard.adamsen@dk.issworld.com.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.