Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

ISS søger elektriker til PDS arbejde mm. hos produktionsvirksomhed i Midtjylland

Er du uddannet elektriker, og kunne du tænke dig at arbejde i en større produktionsvirksomhed i Midtjylland? Vil du bidrage til, at teknikken altid fungerer gennem løbende teknisk vedligeholdelse? Så kan det være, det netop er dig, som vi har brug for.

Du vil få en dynamisk og forskelligartet hverdag. Du vil løbende få tildelt opgaver, som du bliver ansvarlig for at løse.

De primære arbejdsopgaver vil vedrøre kabling og montage af netværksinstallationer samt mindre elinstallationer. Ved siden af dette vil der i perioder komme andre elektriker- og tværfaglige opgaver. Du vil blive en del af et facility team på 60 personer, hvor der er et rigtig godt samarbejde og en god omgangstone.

Vi ønsker at være professionelle og yder god service til vores kunde, så derfor forventes det, at du sammen med resten af teamet arbejder aktivt for at opnå synergi i hverdagens arbejdsopgaver.

Stillingen er på 37 timer med fast mødested i Bjerringbro. Mødetiden vil i alle hverdage være fra kl. 06:45 til 15:00 (Fredag kl. 14:30).


Hvorfor skal du arbejde hos ISS? Vi tilbyder løn efter kvalifikationer inklusiv sundhedsforsikring, samt en række personalegoder i form af fx feriefridage, rabatordninger og feriehusprogram i ind- og udland. Derudover tilbyder vi gode faglige udviklingsmuligheder, og mulighed for at du kan skabe en karriere hos ISS, hvor du kan prøve kræfter med en bred række opgaver i forskellige afdelinger. Du får mulighed for, at møde en masse spænde kolleger og kunder i løbet af dagen, hvor 2 dage sjældent er ens.


Kan du sige ja til følgende?

  • Du er uddannet elektriker, gerne med erfaring inden for kabling og montage af PDS og RJ-45 stik.
  • Du er grundig og pligtopfyldende.
  • Du er mødestabil.
  • Du er serviceminded.
  • Du er en teamplayer.
  • Du går op i sikkerhed.
  • Du kan arbejde tværfagligt
  • Du kan godt arbejde med IT (mail og opgavestyring)
Derudover ser vi gerne, at du kan fremvise straffeattest og har kørekort B.


Ansøgning Lyder dette som en stilling for dig? Så send din ansøgning vedlagt CV. Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag og senest d. 15. januar 2021. Vi glæder os til at høre fra dig.

Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst Teamkoordinator Lars Adamsen på Tlf.: 4177 1367 eller på mail lars.dalgaard.adamsen@dk.issworld.com.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.