Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

ISS søger en dygtig og ambitiøs kok til kantine i København

Frokost lavet fra bunden i god kvalitet  
ISS søger en dygtig og ambitiøs kok til kantine i København. Du bliver en del af et super team på 5 medarbejdere, og sammen sikrer I, at de daglige opgaver løses med høj kvalitet. Du kommer til at beskæftige dig med varme/lune retter men skal også kunne træde til i det kolde køkken og bagerafdelingen, ligesom vi forventer, at du bidrager med produktudvikling og menuplanlægning. Kantinen bespiser omkring 350 gæster dagligt, og derudover kan der forekomme særlige selskaber og events, der kræver både kreativitet og en ekstra indsats. ISS lever af service – derfor bliver det en af dine vigtigste opgaver at bidrage positivt til den gode stemning i køkkenet og blandt brugerne i kantinen, så I sammen kan udvikle og levere et unikt produkt til vores gæster. Stillingen er på 37 timer i ugen, mandag-torsdag mellem 06:30-14:30 og fredag 06:30-14:00.
 
Grundig, serviceminded og kvalitetsbevidst  
Den rette kandidat opfylder følgende: 

  • Uddannet kok med stor erfaring med kantinebranchen eller fra restaurations- eller hotelbranchen. 
  • Sætter en ære i at lave mad fra bunden.  
  • Mødestabil, kvalitetsbevidst, flittig, overblik  
  • Villig til at yde en ekstra indsats når det kræves 
  • Taler og forstår dansk 
ISS er en servicevirksomhed og vi ønsker at yde en personlig indsats over for vores kunder. Det er derfor vigtigt, at du er smilende, præsentabel og imødekommende over for både kunder og kolleger samt er villig til at gøre en forskel for vores kunder. God service skaber desuden større jobtilfredshed samt motivation i hverdagen. Hvis det bliver dig, der skal være vores nye kollega vil du blive en del af en ansvarlig virksomhed, der er i konstant udvikling og som har fokus på mennesket.   
   
Ansøgning  
Send din ansøgning vedlagt CV via nedenstående link inden d. 15. februar 2018. Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag – vi glæder os til at høre fra dig. For yderligere information om stillingen, kontakt venligst Nicolai Adler på mail.: nicolai.adler.jensen@dk.issworld.com
 

Bliv en del af en anerkendt virksomhed   
ISS har for femte år i træk modtaget den højeste anerkendelse inden for outsourcing fra International Association of Outsourcing Professionals (IAOP). Vi vægter vores medarbejdere højt og tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, loyalitet, gensidig tillid og positivt samarbejde. Som arbejdsplads tilbyder vi derfor trygge ansættelsesforhold, et godt og sikkert arbejdsmiljø, nærværende og engageret ledelse samt gode personlige udviklingsmuligheder. Samtidig vandt vi i 2016 CSR People Prize, som uddeles til virksomheder, der via konkrete initiativer har vist, at deres sociale ansvar er forankret både i ledelsens visioner og i dagligdagen.  


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her