Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

ISS søger en grøn anlægsgartner til højt profileret kunde i København

Har du grønne fingre og lyst til at blive en del af et team, der hver dag målrettet arbejder på at udvikle og levere integrerede serviceløsninger i særklasse? Så er det dig, vi søger.

Pleje og vedligeholdelse af prydanlæg
ISS Outdoor søger en anlægsgartner til servicering af en højt profileret kunde beliggende på en af Københavns mest attraktive adresser i centrum af byen. Dine primære arbejdsopgaver vil være vedligeholdelse af kundens haveanlæg – herunder vedligeholdelse af bl.a. prydbeplantning, prydtræer samt øvrige gartnerrelaterede opgaver.

Derudover vil der også forekomme fejning, opsamling af affald, tømning af skraldespande og andre forefaldende opgaver på matriklen.

Serviceminded og selvstændig
Du interesserer dig og brænder for at levere grønne serviceydelser på et meget højt niveau hos en til tider krævende kunde. Derudover er du kvalitetsbevidst, effektiv, serviceminded, struktureret og har både menneskelig forståelse samt et godt praktisk håndelag. Det er vigtigt, at du kan handle proaktivt og ”se” tingene, inden det bliver en udfordring.

Hos ISS lever vi af service, og du skal derfor være indstillet på, at vores kunde stiller store krav til handling, udførsel, kvalitet og god service. Du vil komme til at arbejde alene, og derfor er det vigtigt, at du både kan arbejde selvstændigt samt planlægge din egen arbejdsdag. Du vil dog blive tilknyttet ISS-teamet på adressen som sparringspartner på de daglige ting.

Du skal være fortrolig med brugen af plejeplaner, da disse benyttes som en del af den daglige driftsstyring. Du trives i et job, hvor tempoet ofte er højt i sommerhalvåret, og du accepterer uforudsete opgaver som en del af hverdagen. Endvidere har du kørekort og gerne trailerkort. Det er ligeledes en forudsætning, at du kan formulere dig på dansk i skrift og tale. I vinterhalvåret skal du være klar på at bistå på glatførebekæmpelse på adressen indtil øvrige vinterberedskab møder ind, og i denne del af året kan du desuden få ansvaret for øvrige kunder i området også.

Stillingen er på 37 timer ugentligt mandag til fredag fra kl. 07.00 til kl. 15.00.

Du får naturligvis en attraktiv lønpakke med løn efter overenskomst, pension og sundhedsforsikring. Derudover får du en række personalegoder i form af ISS Fritid med fx attraktive rabatordninger, mulighed for at leje ferieboliger i ind- og udland, kunstforening m.m.

Ansøgning
Lyder dette som en stilling for dig, så send din ansøgning vedlagt CV via nedenstående link senest d. 30. september 2020. Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag – vi glæder os til at høre fra dig.

For yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte serviceleder, Renée Ehlers, på tlf. 22 71 81 01.

Bliv en del af en global virksomhed, der vægter ledelse og personlig udvikling højt
ISS er en af verdens førende udbydere af facility services. Hos os får du 480.000 kolleger globalt og 7.500 i Danmark, der er eksperter inden for catering, technical services, cleaning, support service og facility management. Nøgleordet, der binder os sammen, er service. Kernen i vores forretning er mennesker, og derfor er vores medarbejdere særligt vigtige for os. Vi tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, engagement, gensidig tillid og god ledelse. Som arbejdsplads tilbyder vi et godt og sikkert arbejdsmiljø, engageret ledelse og gode personlige udviklingsmuligheder – både i dit eget job og i nye job på tværs af organisationen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.