Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

ISS søger en passioneret køkkenchef til enmandskantine i Tønder

Er du kreativ og nytænkende i din tilgang til mad? Brænder du for at skabe gastronomiske oplevelser og levere service af høj kvalitet til dine gæster? Vil du være en del af en organisation, der har fokus på din faglighed, udvikling og trivsel samt skabe en god ramme omkring dine ansættelsesvilkår? Så har vi i ISS muligvis en stilling for dig.

ISS søger en dygtig køkkenchef til vores kunde i Tønder. Som vores nye køkkenchef vil du med høj service og kvalitet skulle drive kantinen på egen hånd, og det er derfor vigtigt, at du trives med at arbejde selvstændigt med forskellige opgaver. Du får her mulighed for at sætte dit eget personlige præg. Derudover er det vigtigt, at du har overblik og gåpåmod, samt at du har et godt blik for kundens behov. Kantinen bespiser dagligt ca. 50 gæster, og køkkenet er placeret, så du har kundekontakt.

Stillingen er på 37 timer ugentligt, og arbejdstiden ligger mandag til fredag i dagtimerne kl. 06.30-14.30.

Tiltrædelse hurtigst muligt – men vi venter gerne på den rette kandidat.

Arbejdsopgaverne vil blandt andet indebære:

 • At lede den daglige drift
 • Udarbejdelse af menuplaner
 • Udvikling af Convenience og Retail
 • Indkøb
 • Økonomistyring
 • Egenkontrol
Faglig og personlig profil
Du har en naturlig interesse og nysgerrighed overfor de gastronomiske tendenser, der er i markedet og en ærlig og klar holdning til faget. Derudover er den rette kandidat:

 • Uddannet kok med erfaring indenfor kantinebranchen – eller fra restaurations- eller hotelbranchen
 • Kvalitetsbevidst og sætter en ære i at lave mad fra bunden
 • Stabil og fleksibel
 • Har et kommercielt mind-set
 • Har grundlæggende erfaring indenfor IT
Som person er du handlekraftig, ambitiøs og kreativ. Det falder dig naturligt at bryde den traditionelle vanetænkning og tænke innovativt i din tilgang til opgaver.

Vi tilbyder et stort gastronomisk netværk
Som en del af ISS, kan vi, i kraft af vores størrelse og vores erfaring, tilbyde dig et stort netværk af dygtige og kvalitetsbevidste kolleger – og et attraktivt gastronomisk arbejdsmiljø med fokus på kvalitet, innovation og sundhed. Samtidig vægter vi vores medarbejdere meget højt og tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, loyalitet, gensidig tillid og positivt samarbejde.

Ansøgning
Send din ansøgning vedlagt CV via nedenstående link senest d. 25. september. Vi behandler ansøgningerne og indkalder til samtaler løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag - vi glæder os til at høre fra dig.

For yderligere information om stillingen kontakt venligst Catering Manager, Jimmi Houlborg Jørgensen, på tlf. 30 31 31 67.

Bliv en del af en anerkendt virksomhed
ISS er en af verdens førende udbydere af facility services. Hos os får du 480.000 kolleger globalt og 7.500 i Danmark, der er eksperter inden for catering, technical services, cleaning, support service og facility management. Nøgleordet, der binder os sammen, er service. Kernen i vores forretning er mennesker, og derfor er vores medarbejdere særligt vigtige for os. Vi tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, engagement, gensidig tillid og god ledelse. Som arbejdsplads tilbyder vi et godt og sikkert arbejdsmiljø, engageret ledelse og gode personlige udviklingsmuligheder – både i dit eget job og i nye job på tværs af organisationen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.