Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

ISS søger en Technical Manager til kunde i Aalborg

Vi mangler din faglighed, personlighed og ledelsesmæssige erfaring        
ISS Technical Services er en del af ISS koncernen, og har siden opstart i 2005 været et forretningsområde i stor udvikling. Du bliver en del af et team på mere end 230 kompetente medarbejdere som står for at understøtte drift og vedligeholdelse af bygninger og teknisk udstyr på flere end 1200 kundefaciliteter i Danmark.  Du kommer til at servicere nogle af de største danske virksomheder der fungerer som vores tætte samarbejdspartnere. 
 
Som Technical Service Manager for bygningsvedligeholdelse området er dine primære ansvarsområder at sikre den daglige drift af bygningerne, samt at sikre kunden en god service oplevelse. Du vil også stå for levering og optimering af tekniske serviceløsninger gennem egne medarbejdere og underleverandører. Du er ansvarlig for den tekniske leverance til flere kunder og har dermed ansvaret for at sikre at både økonomien og kundetilfredsheden bliver optimeret.   
 
Til styring af opgaverne og ikke mindst opfølgning bruger ISS Facility Management Systemer (FMS). Du vil derfor i din dagligdag aktivt bruge IT systemer som et nøgleredskab for at opnå dine mål - herunder sikre at alle SLA´er og work ordre udføres som en naturlig og vigtig del af dit ansvar. Dine succeskriterier er glade og tilfredse kunder og medarbejdere, at nå de økonomiske mål samt at have styr på udviklingen i din forretning.  
 
Primære arbejdsopgaver:   

 • Daglig ledelse af team på ca. 3-5 handyman 
 • Drift og service af kritiske tekniske installationer   
 • Udvikling og optimering af driften  
 • Tæt dialog og samarbejde med kunden  
 • Tilbudsgivning og vedligeholdelsesplanlægning  
 
Vores forventninger til dig:  
 • Erfaring med ledelse af en teknisk driftsorganisation  
 • Dygtig koordinator, der følger opgaverne til dørs Uddannet VVS/el installatør, Bygningskonstruktør eller lignende, gerne suppleret med en håndværksmæssig baggrund med erfaring med vedligehold. 
 • Du er serviceorienteret. 
 • Du har gode kommunikations- og formidlingsevner 
 • I stand til at forstå og agere i forhold til de gældende tekniske og bygningsmæssige krav  
 • Erfaring med økonomistyring, rapportering og dokumentation af udførte opgaver  
 • Erfaring med projektledelse og forhandling af tilbud er en fordel  
 
ISS er en servicevirksomhed og vi ønsker at yde en personlig indsats over for vores kunder. Det er derfor vigtigt, at du er smilende, præsentabel og imødekommende over for både kunder og kolleger.  
    
Ansøgning  
Send din ansøgning vedlagt CV via nedenstående link senest d. 1 marts 2018. Vi behandler ansøgningerne løbende, så send din ansøgning allerede i dag – vi glæder os til at høre fra dig.  
For yderligere information om proces eller løn- og ansættelsesvilkår, kontakt venligst Jan Pedersen på tlf. 30373917
 
Bliv en del af en anerkendt virksomhed   
ISS har for femte år i træk modtaget den højeste anerkendelse inden for outsourcing fra International Association of Outsourcing Professionals (IAOP). Vi vægter vores medarbejdere højt og tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, loyalitet, gensidig tillid og positivt samarbejde. Som arbejdsplads tilbyder vi derfor trygge ansættelsesforhold, et godt og sikkert arbejdsmiljø, nærværende og engageret ledelse samt gode personlige udviklingsmuligheder. Samtidig vandt vi i 2016 CSR People Prize, som uddeles til virksomheder, der via konkrete initiativer har vist, at deres sociale ansvar er forankret både i ledelsens visioner og i dagligdagen.  
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her