Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

ISS søger en teknisk og velfunderet Technical Excellence Konsulent

Som Technical Excellence Konsulent bliver du en del af ISS Facility Services A/S´ kompetencecenter, Property Excellence, som beskæftiger sig for system- og konceptansvar for alle ydelser, der leveres inden for Property divisionens serviceleverancer. Vores primære fokus er på Integreret Facility Services (IFS) på vores store kontrakter.

Arbejdsopgaver og ansvar
Som Technical Excellence konsulent vil du få ansvar for at sikre support til vores driftsorganisation, deling af Best Practice og implementering af koncepter og processer. Dine primære opgaver vil være strategisk projektledelse, tilbudsberegning, driftssupport i samarbejde med øvrige Excellence centre, samt diverse kommercielle opgaver. Du vil indgå i et højt kvalificeret team, der fungerer som interne rådgivere i ISS, samt rådgivere for kunder i forbindelse med implementering af Best Practice solutions på tværs af hele organisationen. Teamet har en afgørende indflydelse på ISS Facility Services’ udvikling indenfor Property Management og IFS løsninger.

Solid Facility Management erfaring
Det forventes du har en relevant uddannelsesbaggrund, gerne civilingeniør, maskinmester, akademiingeniør med erfaring og dyb teknisk indsigt indenfor:

  • Bygningsdrift og procesoptimering
  • Value driven maintenance
  • Strategisk forretningsudvikling og implementering af strategi og koncepter
  • Opstilling af business cases
  • Udarbejdelse af løsningsbeskrivelser
Det forventes du har erfaring med salgssupport, håndtering af komplekse problemstillinger og løsningsmodeller, enten via en FM leverandør eller en FM organisation. Det er vigtigt, at du kan formidle din tekniske viden, budskaber og løsninger til kollegaer fra ikke-tekniske afdelinger. Du skal kunne navigere på alle organisatoriske niveauer, både internt og hos kunder, samt trives med en hektisk hverdag.

Som person er du løsningsorienteret, struktureret og har en logisk tankegang, således du evner at se kundens behov. En forudsætningen for ansættelsen er du behersker dansk og engelsk, både skriftligt og mundtligt. Kompetencecenteret har sit primære udspring i København, men da det er landsdækkende vil rejseaktivitet mellem landsdelene være forventeligt.

Trygge arbejdsforhold, personlige udviklingsmuligheder og sundhedsforsikring
Som arbejdsplads tilbyder vi hos ISS trygge ansættelsesforhold, et godt og sikkert arbejdsmiljø, nærværende ledelse samt gode personlige udviklingsmuligheder. Du får naturligvis en attraktiv lønpakke inklusive pension, bonus, sundhedsforsikring og multimediepakke samt firmabil.

Ansøgning
Send din ansøgning vedlagt CV via nedenstående link, ansøgningsfristen er d. 20. april. Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag – vi glæder os til at høre fra dig. Har du spørgsmål til stillingen kontakt venligst Head of Property Excellence, Christian Gaardboe Carlsentlf.: 51 40 03 54.

Bliv en del af verdens bedste outsourcing virksomhed
ISS har for femte år i træk modtaget den højeste anerkendelse inden for outsourcing fra International Association of Outsourcing Professionals (IAOP). Vi vægter vores medarbejdere højt og tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, loyalitet, gensidig tillid og positivt samarbejde. Som arbejdsplads tilbyder vi derfor trygge ansættelsesforhold, et godt og sikkert arbejdsmiljø, nærværende og engageret ledelse samt gode personlige udviklingsmuligheder. Samtidig vandt vi i 2016 CSR People Prize, som uddeles til virksomheder, der via konkrete initiativer har vist, at deres sociale ansvar er forankret både i ledelsens visioner og i dagligdagen.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Maskinfører

Job og Vikargården IVS

København
Vikargården søger for kunde en maskinfører til længerevarende vikariat i Københavnsområdet. Mulighed for fastansættelse for rette vedkommende Vi forventer, at du har erfaring og rutine med betjening af maskiner op til 8,5 ton. Forstår vigtigheden af...
Indrykket:10. august 2018
Udløbsdato:5. oktober 2018

Vi søger dygtige maskinfører til Hovedstadsområdet!

CONNECTION VIKAR ApS

København
Vi søger på vegne af kunde, hurtigst muligt dygtige maskinførere til Hovedstaden. Vi forventer at du: Er erfaren maskinfører fra entreprenørbranchen Har erfaring med at kører gravmaskine op til 30T . Har gode samarbejdsevner Har interesse for dit ar...
Indrykket:13. august 2018
Udløbsdato:8. oktober 2018

maskinfører søges !!!!

DINES BYG SUPPORT IVS

Ballerup
Dines mandskab søger maskinfører vi forventer du er Erfaren Mødestabil Kan arbejde i teams og selvstændigt Du kan forvente Ordentlige arbejdsforhold og godløn Ansættelse i en virksomhed der tænker på sine medarbejder . Folk med erfaring i entreprenø...
Indrykket:21. august 2018
Udløbsdato:16. oktober 2018

Maskinfører søges til forskellige projekter på Sjælland

Ager-Byg IVS

Vallensbæk
Vi søger maskinfører for kunde til længerevarende opgaver. Opgaverne vil starte fra august og september 2018, og er et længere varende vikariat. Jobbeskrivelse Du vil komme til at arbejde med mange forskellige opgaver med nedgravning samt reetableri...
Indrykket:31. juli 2018
Udløbsdato:25. september 2018