Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

ISS søger en teknisk og velfunderet Technical Excellence Konsulent

Som Technical Excellence Konsulent bliver du en del af ISS Facility Services A/S´ kompetencecenter, Property Excellence, som beskæftiger sig for system- og konceptansvar for alle ydelser, der leveres inden for Property divisionens serviceleverancer. Vores primære fokus er på Integreret Facility Services (IFS) på vores store kontrakter.

Arbejdsopgaver og ansvar
Som Technical Excellence konsulent vil du få ansvar for at sikre support til vores driftsorganisation, deling af Best Practice og implementering af koncepter og processer. Dine primære opgaver vil være strategisk projektledelse, tilbudsberegning, driftssupport i samarbejde med øvrige Excellence centre, samt diverse kommercielle opgaver. Du vil indgå i et højt kvalificeret team, der fungerer som interne rådgivere i ISS, samt rådgivere for kunder i forbindelse med implementering af Best Practice solutions på tværs af hele organisationen. Teamet har en afgørende indflydelse på ISS Facility Services’ udvikling indenfor Property Management og IFS løsninger.

Solid Facility Management erfaring
Det forventes du har en relevant uddannelsesbaggrund, gerne civilingeniør, maskinmester, akademiingeniør med erfaring og dyb teknisk indsigt indenfor:

  • Bygningsdrift og procesoptimering
  • Value driven maintenance
  • Strategisk forretningsudvikling og implementering af strategi og koncepter
  • Opstilling af business cases
  • Udarbejdelse af løsningsbeskrivelser
Det forventes du har erfaring med salgssupport, håndtering af komplekse problemstillinger og løsningsmodeller, enten via en FM leverandør eller en FM organisation. Det er vigtigt, at du kan formidle din tekniske viden, budskaber og løsninger til kollegaer fra ikke-tekniske afdelinger. Du skal kunne navigere på alle organisatoriske niveauer, både internt og hos kunder, samt trives med en hektisk hverdag.

Som person er du løsningsorienteret, struktureret og har en logisk tankegang, således du evner at se kundens behov. En forudsætningen for ansættelsen er du behersker dansk og engelsk, både skriftligt og mundtligt. Kompetencecenteret har sit primære udspring i København, men da det er landsdækkende vil rejseaktivitet mellem landsdelene være forventeligt.

Trygge arbejdsforhold, personlige udviklingsmuligheder og sundhedsforsikring
Som arbejdsplads tilbyder vi hos ISS trygge ansættelsesforhold, et godt og sikkert arbejdsmiljø, nærværende ledelse samt gode personlige udviklingsmuligheder. Du får naturligvis en attraktiv lønpakke inklusive pension, bonus, sundhedsforsikring og multimediepakke samt firmabil.

Ansøgning
Send din ansøgning vedlagt CV via nedenstående link, ansøgningsfristen er d. 20. april. Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag – vi glæder os til at høre fra dig. Har du spørgsmål til stillingen kontakt venligst Head of Property Excellence, Christian Gaardboe Carlsentlf.: 51 40 03 54.

Bliv en del af verdens bedste outsourcing virksomhed
ISS har for femte år i træk modtaget den højeste anerkendelse inden for outsourcing fra International Association of Outsourcing Professionals (IAOP). Vi vægter vores medarbejdere højt og tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, loyalitet, gensidig tillid og positivt samarbejde. Som arbejdsplads tilbyder vi derfor trygge ansættelsesforhold, et godt og sikkert arbejdsmiljø, nærværende og engageret ledelse samt gode personlige udviklingsmuligheder. Samtidig vandt vi i 2016 CSR People Prize, som uddeles til virksomheder, der via konkrete initiativer har vist, at deres sociale ansvar er forankret både i ledelsens visioner og i dagligdagen.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Erfaren maskinfører

JUNKBUSTERS ApS

København
Junkbusters Aps søger erfaren maskinfører til at betjene Vores nye Case WX148 på Vores plads I København. Kvalifikationer krav: Erfaring med kørsels af sorteringsmaskine. Daglig vedligehold af sorteringsmaskinen. Tale og forstå dansk. Kørekort BDet ...
Indrykket:19. november 2018
Udløbsdato:14. januar 2019

Vi søger et sjak på to medarbejdere - maskinfører/håndmand

Zacho-Lind A/S

Vi søger dygtige, selvstændige medarbejdere til arbejder med bygasledninger i Københavnsområdet. Arbejdet omfatter: • Opsætning og vedligehold af vejafmærkning, ofte på meget trafikerede steder • Udgravning, spunsning og tilfyldning • Retablering af...
Indrykket:2. november 2018
Udløbsdato:6. december 2018