Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

ISS søger en teknisk og velfunderet Technical Excellence Konsulent

Som Technical Excellence Konsulent bliver du en del af ISS Facility Services A/S´ kompetencecenter, Property Excellence, som beskæftiger sig for system- og konceptansvar for alle ydelser, der leveres inden for Property divisionens serviceleverancer. Vores primære fokus er på Integreret Facility Services (IFS) på vores store kontrakter.

Arbejdsopgaver og ansvar
Som Technical Excellence konsulent vil du få ansvar for at sikre support til vores driftsorganisation, deling af Best Practice og implementering af koncepter og processer. Dine primære opgaver vil være strategisk projektledelse, tilbudsberegning, driftssupport i samarbejde med øvrige Excellence centre, samt diverse kommercielle opgaver. Du vil indgå i et højt kvalificeret team, der fungerer som interne rådgivere i ISS, samt rådgivere for kunder i forbindelse med implementering af Best Practice solutions på tværs af hele organisationen. Teamet har en afgørende indflydelse på ISS Facility Services’ udvikling indenfor Property Management og IFS løsninger.

Solid Facility Management erfaring
Det forventes du har en relevant uddannelsesbaggrund, gerne civilingeniør, maskinmester, akademiingeniør med erfaring og dyb teknisk indsigt indenfor:

  • Bygningsdrift og procesoptimering
  • Value driven maintenance
  • Strategisk forretningsudvikling og implementering af strategi og koncepter
  • Opstilling af business cases
  • Udarbejdelse af løsningsbeskrivelser
Det forventes du har erfaring med salgssupport, håndtering af komplekse problemstillinger og løsningsmodeller, enten via en FM leverandør eller en FM organisation. Det er vigtigt, at du kan formidle din tekniske viden, budskaber og løsninger til kollegaer fra ikke-tekniske afdelinger. Du skal kunne navigere på alle organisatoriske niveauer, både internt og hos kunder, samt trives med en hektisk hverdag.

Som person er du løsningsorienteret, struktureret og har en logisk tankegang, således du evner at se kundens behov. En forudsætningen for ansættelsen er du behersker dansk og engelsk, både skriftligt og mundtligt. Kompetencecenteret har sit primære udspring i København, men da det er landsdækkende vil rejseaktivitet mellem landsdelene være forventeligt.

Trygge arbejdsforhold, personlige udviklingsmuligheder og sundhedsforsikring
Som arbejdsplads tilbyder vi hos ISS trygge ansættelsesforhold, et godt og sikkert arbejdsmiljø, nærværende ledelse samt gode personlige udviklingsmuligheder. Du får naturligvis en attraktiv lønpakke inklusive pension, bonus, sundhedsforsikring og multimediepakke samt firmabil.

Ansøgning
Send din ansøgning vedlagt CV via nedenstående link, ansøgningsfristen er d. 20. april. Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag – vi glæder os til at høre fra dig. Har du spørgsmål til stillingen kontakt venligst Head of Property Excellence, Christian Gaardboe Carlsentlf.: 51 40 03 54.

Bliv en del af verdens bedste outsourcing virksomhed
ISS har for femte år i træk modtaget den højeste anerkendelse inden for outsourcing fra International Association of Outsourcing Professionals (IAOP). Vi vægter vores medarbejdere højt og tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, loyalitet, gensidig tillid og positivt samarbejde. Som arbejdsplads tilbyder vi derfor trygge ansættelsesforhold, et godt og sikkert arbejdsmiljø, nærværende og engageret ledelse samt gode personlige udviklingsmuligheder. Samtidig vandt vi i 2016 CSR People Prize, som uddeles til virksomheder, der via konkrete initiativer har vist, at deres sociale ansvar er forankret både i ledelsens visioner og i dagligdagen.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Maskinfører med rørlægger bevis til opgaver i Storkøbenhavn

SYSTEM VIKAR BYG & ANLÆG ApS

København
Vores kunde, er et mindre veletableret entreprenørfirma, beliggende på Sydsjælland, med ca. 7 ansatte. De fleste, af kundes opgaver, bliver udført som underentreprepriser i Hovedstadsområdet. Kunden ligger vægt på, gode kunde relationer, ordenlighed...
Indrykket:11. juli 2018
Udløbsdato:5. august 2018

Vi søger anlægsabejder/We are looking for construction worker

Aagaard Entreprise

Gladsaxe
Vi er et firma Vi udfører gravarbejde, jordfortrængnin skydning, samt reetablering i form af etablering fibernet. Vores kunder, er flere store Entreprenørselskaber og private sektor, med afdelinger i hele Danmark. Der arbejdes med anlægsopgaver for ...
Indrykket:19. juni 2018
Udløbsdato:14. august 2018

Maskinmester til Søfartsstyrelsen

Søfartsstyrelsen

Søfartsstyrelsens afdeling Sikre Farvande, Driftscenter Grenaa, søger en teknisk velfunderet maskinmester, som skal indgå i driftscenterets fyrkontrollørstab. Du kommer til at indgå i et dynamisk og uformelt team med andre maskinmestre (fyrkontrollø...
Indrykket:11. juli 2018
Udløbsdato:3. august 2018

Teknikker til Vaskeriet i FM-enheden på Bispebjerg og Frederiksberg Hospital

Bispebjerg Hospital

København
Vil du gerne medvirke til udvikling og vedligehold af teknikken i et større dynamisk vaskeri? Brænder du for at service maskiner og de operatører der drifter maskiner, og hvor tilfredshed, udvikling og engagement er nøgle? Så søg stillingen som FM-e...
Indrykket:11. juli 2018
Udløbsdato:12. august 2018