ISS søger ferieafløsere til Skive, Viborg og Aarhus

Ønsker du et fleksibelt tilkaldsarbejde med fokus på høj kvalitet og service? Så er det måske dig, vi søger.

Hvad kan vi tilbyde dig?
Vi kan tilbyde et job, hvor du kommer til at indgå i et team, som sammen står for at levere høj service i et hyggeligt miljø med en uformel tone. Arbejdet vil foregå på kontorer, hvorfor det er vigtigt, at du som person er smilende og udadvendt.

Som en del af ISS kan vi, i kraft af vores størrelse og vores erfaring, tilbyde dig et netværk af dygtige og kvalitetsbevidste kolleger. Samtidig vægter vi vores medarbejdere meget højt og tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, loyalitet, gensidig tillid og positivt samarbejde.

Som afløser får du et arbejde med varierende arbejdstider, men typisk vil arbejdstiden ligge enten i tidsrummet morgen/formiddag fra kl. 5.00 eller eftermiddag/aften fra kl. 16.00. Din nærmere arbejdstid aftales nærmere. Vi søger både medarbejdere til deltid og fuldtid i en tidsbegrænset periode til og med uge 33. Arbejdsstederne vil være Skive, Viborg og Aarhus, og det er således en fordel at have bil.

Er du den, vi søger?
Den rette kandidat kan sige ja til følgende:

  • Er selvstændig og ansvarsbevidst
  • Er serviceminded, fleksibel og villig til at yde en ekstra indsats, når der er behov for det
  • Kan tale og forstå dansk
  • Er grundig og kvalitetsbevidst
  • Er omstillingsparat
Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan fremvise anmærkningsfri straffeattest.

Ansøgning
Lyder dette som en stilling for dig, så send os din ansøgning vedlagt CV via nedenstående link senest d. 13. juli. Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag – vi glæder os til at høre fra dig. For yderligere information om stillingen, kontakt venligst: Casper Bruun Bjerrisgaard Hansen på tlf. 30 66 47 56.

Bliv en del af en global virksomhed, der vægter ledelse og personlig udvikling højt
ISS er en af verdens førende udbydere af facility services. Hos os får du 480.000 kolleger globalt og 7.500 i Danmark, der er eksperter inden for catering, technical services, cleaning, support service og facility management. Nøgleordet, der binder os sammen, er service. Kernen i vores forretning er mennesker, og derfor er vores medarbejdere særligt vigtige for os. Vi tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, engagement, gensidig tillid og god ledelse. Som arbejdsplads tilbyder vi et godt og sikkert arbejdsmiljø, engageret ledelse og gode personlige udviklingsmuligheder – både i dit eget job og i nye job på tværs af organisationen.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.