Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

ISS søger kok/cater til spændende kunde i Fredericia

Brænder du for at lave mad i høj kvalitet? ISS søger en dygtig og ambitiøs kok eller cater til attraktiv kantine i Fredericia. Du bliver en del af et team på ni medarbejdere, som sammen sikrer, at de daglige opgaver løses i høj kvalitet. Du kommer primært til at beskæftige dig med kantinens varme og lune retter, mødeforplejningen samt produktion til salatbuffeten. Herudover forventer vi, at du bidrager med produktudvikling og menuplanlægning, på lige fod med resten af teamet.

Kantinen bespiser ca. 200-500 gæster dagligt, og herudover kan der forekomme enkelte selskaber og events, der kræver både kreativitet og en ekstra indsats. ISS lever af service og derfor lægges der vægt på at kandidaten kan bidrage til en positiv stemning i køkkenet og blandt de daglige brugere af kantinen.

Stillingen er på 37 timer ugentligt. Det er vigtigt, at du er fleksibel, da vagterne fordeler sig over både dags-, eftermiddags- og weekendvagter.

Grundig, serviceminded og kvalitetsbevidst
Den rette kandidat opfylder følgende:

  • Uddannet kok og cater med erfaring fra kantinedrift
  • Sætter en ære i at producere mad fra bunden
  • Serviceminded og kvalitetsbevidst teamplayer
Det vigtigste er dog, at du brænder for at lave mad og kan levere mad af høj kvalitet – også selv om der skal produceres til mange mennesker. Derfor skal du have en holdning til sæsonens råvarer, foretrække at lave tingene fra bunden og have en kreativ sans for velsmag og anretning. Samtidig har du overblik over dine opgaver og bidrager til den gode stemning i køkkenet – også når der er travlt.

Hvis det bliver dig, der skal være vores nye kollega vil du blive en del af en ansvarlig virksomhed, der er i konstant udvikling og som har fokus på mennesket.

Ansøgning
Send din ansøgning vedlagt CV via nedenstående link senest d. 2 maj 2018. Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag.

For yderligere information om stillingen, kontakt venligst Køkkenchef, Pia Kramer på tlf. 23307802.

Bliv en del af en anerkendt virksomhed
ISS har for femte år i træk modtaget den højeste anerkendelse inden for outsourcing fra International Association of Outsourcing Professionals (IAOP). Vi vægter vores medarbejdere højt og tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, loyalitet, gensidig tillid og positivt samarbejde. Som arbejdsplads tilbyder vi derfor trygge ansættelsesforhold, et godt og sikkert arbejdsmiljø, nærværende og engageret ledelse samt gode personlige udviklingsmuligheder. Samtidig vandt vi i 2016 CSR People Prize, som uddeles til virksomheder, der via konkrete initiativer har vist, at deres sociale ansvar er forankret både i ledelsens visioner og i dagligdagen.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her