Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

ISS søger Kok/Souschef til kunde i Kongens Lyngby

Er du kreativ og kvalitetsbevidst? Vil du være med til at sætte dit personlige præg på køkkenet? Så er det måske dig vi søger som vores nye kok/souschef

Din hverdag hos os
Du kommer til at have din hverdag i et helt nyt køkken fra 2020, hvor vi har to kantiner i samme hus. Det bliver din og teamets fornemmeste opgave at få køkkenet og maden op at køre samt finde ud af, hvordan dagen skal være sat sammen med alt det der følger med. Teamet vil bestå af én køkkenchef, to kokke og evt. en opvasker med tiden. Der vil derfor være rig mulighed for at sætte dit personlige præg på køkkenet og alt der hører dertil.

Der vil i køkkenet blive serveret både kold og varm mad, med fokus på det grønne køkken. Derudover vil der også være bageopgaver, bestående af brød, kager og sandwichboller. Du vil have en finger med i det hele. Udover madlavningen vil dine arbejdsopgaver også bestå af opvask, møder, varebestillinger, menuplanlægning, diverse ad-hoc opgaver samt varetagelse af opgaver fra køkkenchefen under ferie, sygdom m.m.

Arbejdstiden vil være på 37 timer om ugen. Mandag til torsdag fra 6.30 til 14.30, og fredag fra 6.30 til 14.00. Aftenvagter ved selskaber i huset, kan forekomme.

Hvem er du?
Den rette kandidat kan sige ja til følgende:

  • Du er uddannet kok og fagligt stærk på alle partier i køkkenet
  • Du er ordensmenneske og sætter en ære i høj kvalitet
  • Du er serviceminde og formår at snakke med alle typer af mennesker
  • Du formår både at arbejde selvstændigt og i teams
  • Du kan holde mange bolde i luften samt bevare roen og smilet på læben, selv når der er travlt
  • Du kan tale og skrive dansk, og har interesse for IT og regnskab
Det er en fordel men ikke et krav, hvis du har interesse og viden om det vegetariske køkken.

Ansøgning
Lyder dette som en stilling for dig? Så send din ansøgning via ovenstående link senest d. 1. marts 2021. Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag – vi glæder os til at høre fra dig. For yderligere information om stillingen, kontakt Køkkenchef John Gorell på Tlf.: +45 40 88 04 09 i alle hverdage.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.