Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

ISS søger tilsynsførende til rengøring af S-tog

Kvalitetssikring hos kunderne
Vi søger en tilsynsførende med arbejdssted i Storkøbenhavn til at føre tilsyn med rengøringen af S-tog. Som tilsynsførende deltager du i selve udførelsen af rengøring af S-tog og indgår i ledelsesteamet, der sammen varetager den daglige ledelse af 15 medarbejdere. Dine arbejdsopgaver er ligeligt fordelt mellem udførende rengøring og ledelsesopgaver. Din vigtigste ledelsesopgave er at lede og motivere medarbejderne, så de varetager opgaverne og kundens interesse effektivt og professionelt. Du planlægger og koordinerer den daglige rengøring, står for introduktion og instruktion af nye medarbejdere i anvendelse af rengøringsmidler, arbejdsmetoder, ergonomi samt kvalitet. Det er dit ansvar at sikre høj kvalitet og god service overfor kunden, som du dagligt er i kontakt med.

Vejen til succes i jobbet er evnen til at være en ægte teamplayer og samtidig have lysten til at udvikle dig i takt med opgaverne. Arbejdet foregår på baneterræn, hvor der er vigtige sikkerhedsforanstaltninger at overholde. Reglerne vil du lære at kende som en del af din introduktion.

Rengøringen gennemføres om dagen, og din arbejdstid er 37 timer om ugen i tidsrummet 08.00-16.00 mandag til fredag. Derudover kan der forekomme nogle enkelte nattevagter, som afløser i forbindelse med ferie og sygdom.

Serviceminded leder med gode formilingsevner
Du har erfaring med ledelse og er vant til at arbejde i et miljø, hvor tonen er uformel og ofte direkte. Som leder har du menneskekendskab og forstår, at enhver situation kræver en tilpasset lederstil, da ingen medarbejdere eller opgaver er ens. Du har empati og forståelse for dine medarbejdere men evner at skære igennem, når der er behov for det. ISS er en servicevirksomhed, og du har en del kundekontakt i din hverdag, derfor er det vigtigt, at du er udadvendt og trives i et job med en stor kontaktflade. Samtidig har du gode formidlingsevner såvel skriftligt som mundtligt, og du formår at kommunikere på alle niveauer i organisationen. Vi lægger stor vægt på en fri omgangstone og at du er ærlig og har et godt humør. Samtidig forventer vi, at du er fleksibelt indstillet i forhold til dine arbejdstider ved ferie og sygdom. Du taler og skriver dansk, er en erfaren bruger af officepakken og har kørekort til bil.

ISS er en servicevirksomhed og vi ønsker at yde en personlig indsats over for vores kunder. Det er derfor vigtigt, at du er smilende, præsentabel og imødekommende over for både kunder og kolleger samt er villig til at gøre en forskel for vores kunder. God service skaber desuden større jobtilfredshed samt motivation i hverdagen.

Hvis det bliver dig, der skal være vores nye kollega, vil du blive en del af en ansvarlig virksomhed, der er i konstant udvikling og som har fokus på mennesket.

Ansøgning
Send din ansøgning vedlagt CV via nedenstående link inden den 28. februar 2020. Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag – vi glæder os til at høre fra dig.

For yderligere information om stillingen, kontakt venligst: Mohamed Bohid på telefon 23 32 51 40 mellem kl.: 08:00 og 16:00 på hverdagen.

Bliv en del af en global virksomhed, der vægter ledelse og personlig udvikling højt
ISS er en af verdens førende udbydere af facility services. Hos os får du 480.000 kolleger globalt og 7.500 i Danmark, der er eksperter inden for catering, technical services, cleaning, support service og facility management. Nøgleordet, der binder os sammen, er service. Kernen i vores forretning er mennesker, og derfor er vores medarbejdere særligt vigtige for os. Vi tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, engagement, gensidig tillid og god ledelse. Som arbejdsplads tilbyder vi et godt og sikkert arbejdsmiljø, engageret ledelse og gode personlige udviklingsmuligheder – både i dit eget job og i nye job på tværs af organisationen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.