Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

ISS søger to dygtige kokke og en køkkenassistent til kantine i Antvorskov

Vil du være en del af et unikt partnerskab med Forsvaret? 
 
Brænder du for dit fag og for at lave god mad fra bunden? Så har vi jobbet til dig 
Du bliver en del af ISS og en del af et selvstændigt team, der driver kantinen på Antvorskov kaserne. I kantinen laver vi mad fra bunden med fokus på gode råvarer til vores gæster. Du kommer til at arbejde på alle partier og vi forventer, at du bidrager med produktudvikling og en løsningsorienteret indstilling. Derudover er der fokus på mødeforplejning i særklasse. 
 
Fokus på brugeroplevelsen 
Teamet skal sammen sikre høj kvalitet og en god oplevelse for gæsterne. I kantinerne bespiser vi fra 250-800 gæster. Der kan forekomme enkelte selskaber og events, der kræver både kreativitet og en ekstra indsats, som du skal have lyst til og mod på.  
 
Serviceminded og kvalitetsbevidst  
For stillingerne som kok gælder det, at du er uddannet kok med erfaring fra restaurationsbranchen.
For alle stillingerne er det vigtigt, at du brænder for dit fag og for at lave mad fra bunden af høj kvalitet – også når der skal produceres til mange mennesker. Du har en faglig holdning til sæsonens råvarer. Du er kreativ og har sans for anretning – både af buffet og portionsanretninger. Du har et godt overblik, og bidrager positivt til den gode stemning i køkkenet, også når der er travlt. Derudover har du drive, er energisk og ansvarsbevidst.  
 
ISS er en servicevirksomhed og vi ønsker at yde en personlig indsats over for vores gæster. Når vi yder en god service skabes desuden større jobtilfredshed samt motivation i hverdagen.  
 
Stillingen er på 37 timer om ugen, arbejdstiden vil primært være mellem klokken 6:00 og 20:00 mandag – fredag og du vil indgå i en rullende vagtplan. Der må i perioder regnes med, at der er weekendarbejde i forbindelse med selskaber, events, mærkedage og lignende. Der er ordnede forhold og god løn til den rigtige. Hvis det bliver dig, der skal være vores nye kollega vil du blive en del af en ansvarlig virksomhed, der er i konstant udvikling og som har fokus på mennesket. Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan opnå sikkerhedsgodkendelse. 
 
Ansøgning 
Send din ansøgning vedlagt CV via nedenstående link senest d. 20. februar 2018. Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag.  Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte køkkenchef Jacob Laursen på tlf.: 20 71 82 63
 
Bliv en del af en anerkendt virksomhed 
ISS har for femte år i træk modtaget den højeste anerkendelse inden for outsourcing fra International Association of Outsourcing Professionals (IAOP). Vi vægter vores medarbejdere højt og tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, loyalitet, gensidig tillid og positivt samarbejde. Som arbejdsplads tilbyder vi derfor trygge ansættelsesforhold, et godt og sikkert arbejdsmiljø, nærværende og engageret ledelse samt gode personlige udviklingsmuligheder. Samtidig vandt vi i 2016 CSR People Prize, som uddeles til virksomheder, der via konkrete initiativer har vist, at deres sociale ansvar er forankret både i ledelsens visioner og i dagligdagen.  


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329753278Phoenix-7b12670b12018-02-01T20:30:49.420ISS søger to dygtige kokke og en køkkenassistent til kantine i AntvorskovVil du være en del af et unikt partnerskab med Forsvaret? 
 
Brænder du for dit fag og for at lave god mad fra bunden? Så har vi jobbet til dig 
Du bliver en del af ISS og en del af et selvstændigt team, der driver kantinen på Antvorskov kaserne. I kantinen laver vi mad fra bunden med fokus på gode råvarer til vores gæster. Du kommer til at arbejde på alle partier og vi forventer, at du bidrager med produktudvikling og en løsningsorienteret indstilling. Derudover er der fokus på mødeforplejning i særklasse. 
 
Fokus på brugeroplevelsen 
Teamet skal sammen sikre høj kvalitet og en god oplevelse for gæsterne. I kantinerne bespiser vi fra 250-800 gæster. Der kan forekomme enkelte selskaber og events, der kræver både kreativitet og en ekstra indsats, som du skal have lyst til og mod på.  
 
Serviceminded og kvalitetsbevidst  
For stillingerne som kok gælder det, at du er uddannet kok med erfaring fra restaurationsbranchen.
For alle stillingerne er det vigtigt, at du brænder for dit fag og for at lave mad fra bunden af høj kvalitet – også når der skal produceres til mange mennesker. Du har en faglig holdning til sæsonens råvarer. Du er kreativ og har sans for anretning – både af buffet og portionsanretninger. Du har et godt overblik, og bidrager positivt til den gode stemning i køkkenet, også når der er travlt. Derudover har du drive, er energisk og ansvarsbevidst.  
 
ISS er en servicevirksomhed og vi ønsker at yde en personlig indsats over for vores gæster. Når vi yder en god service skabes desuden større jobtilfredshed samt motivation i hverdagen.  
 
Stillingen er på 37 timer om ugen, arbejdstiden vil primært være mellem klokken 6:00 og 20:00 mandag – fredag og du vil indgå i en rullende vagtplan. Der må i perioder regnes med, at der er weekendarbejde i forbindelse med selskaber, events, mærkedage og lignende. Der er ordnede forhold og god løn til den rigtige. Hvis det bliver dig, der skal være vores nye kollega vil du blive en del af en ansvarlig virksomhed, der er i konstant udvikling og som har fokus på mennesket. Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan opnå sikkerhedsgodkendelse. 
 
Ansøgning 
Send din ansøgning vedlagt CV via nedenstående link senest d. 20. februar 2018. Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag.  Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte køkkenchef Jacob Laursen på tlf.: 20 71 82 63
 
Bliv en del af en anerkendt virksomhed 
ISS har for femte år i træk modtaget den højeste anerkendelse inden for outsourcing fra International Association of Outsourcing Professionals (IAOP). Vi vægter vores medarbejdere højt og tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, loyalitet, gensidig tillid og positivt samarbejde. Som arbejdsplads tilbyder vi derfor trygge ansættelsesforhold, et godt og sikkert arbejdsmiljø, nærværende og engageret ledelse samt gode personlige udviklingsmuligheder. Samtidig vandt vi i 2016 CSR People Prize, som uddeles til virksomheder, der via konkrete initiativer har vist, at deres sociale ansvar er forankret både i ledelsens visioner og i dagligdagen.  
2018-02-21T01:03:56.220 Vil du være en del af et unikt partnerskab med Forsvaret? Brænder du for dit fag og for at lave god mad fra bunden? Så har vi jobbet til dig Du bliver en del af ISS og en del af et selvstændigt team, der driver kantinen på Antvorskov kaserne. I kantinen laver vi mad fra bunden med fokus på gode råvarer til vores gæster. Du kommer til at arbejde på alle partier og vi forventer, at du bidrager med produktudvikling og en løsningsorienteret indstilling. Derudover er der fokus på mødeforplejning i særklasse. Fokus på brugeroplevelsen Teamet skal sammen sikre høj kvalitet og en god oplevelse for gæsterne. I kantinerne bespiser vi fra 250-800 gæster. Der kan forekomme enkelte selskaber og events, der kræver både kreativitet og en ekstra indsats, som du skal have lyst til og mod på. Serviceminded og kvalitetsbevidst For stillingerne som kok gælder det, at du er uddannet kok med erfaring fra restaurationsbranchen. For alle stillingerne er det vigtigt, at du brænder for dit fag og for at lave mad fra bunden af høj kvalitet også når der skal produceres til mange mennesker. Du har en faglig holdning til sæsonens råvarer. Du er kreativ og har sans for anretning både af buffet og portionsanretninger. Du har et godt overblik, og bidrager positivt til den gode stemning i køkkenet, også når der er travlt. Derudover har du drive, er energisk og ansvarsbevidst. ISS er en servicevirksomhed og vi ønsker at yde en personlig indsats over for vores gæster. Når vi yder en god service skabes desuden større jobtilfredshed samt motivation i hverdagen. Stillingen er på 37 timer om ugen, arbejdstiden vil primært være mellem klokken 6:00 og 20:00 mandag fredag og du vil indgå i en rullende vagtplan. Der må i perioder regnes med, at der er weekendarbejde i forbindelse med selskaber, events, mærkedage og lignende. Der er ordnede forhold og god løn til den rigtige. Hvis det bliver dig, der skal være vores nye kollega vil du blive en del af en ansvarlig virksomhed, der er i konstant udvikling og som har fokus på mennesket. Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan opnå sikkerhedsgodkendelse. Ansøgning Send din ansøgning vedlagt CV via nedenstående link senest d. 20. februar 2018. Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag. Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte køkkenchef Jacob Laursen på tlf.: 20 71 82 63. Bliv en del af en anerkendt virksomhed ISS har for femte år i træk modtaget den højeste anerkendelse inden for outsourcing fra International Association of Outsourcing Professionals (IAOP). Vi vægter vores medarbejdere højt og tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, loyalitet, gensidig tillid og positivt samarbejde. Som arbejdsplads tilbyder vi derfor trygge ansættelsesforhold, et godt og sikkert arbejdsmiljø, nærværende og engageret ledelse samt gode personlige udviklingsmuligheder. Samtidig vandt vi i 2016 CSR People Prize, som uddeles til virksomheder, der via konkrete initiativer har vist, at deres sociale ansvar er forankret både i ledelsens visioner og i dagligdagen.11Jobnet7b12670b100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-02-20T00:00:000010https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=24&ProjectId=193062&DepartmentId=11147&MediaId=338&SkipAdvertisement=true0EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnKøbenhavn3096976ISS Facility Services A/S11Møntmestervej 312400København NVDKDanmark0
DKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent519119JobNet47593541000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=7b12670bhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=7b12670bhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=7b12670b&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=7b12670b&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static-int.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/7.jpgEr du en fagligt stærk Kok?12008001Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration352695772importimport_7b12670bDKDanmarkDKDanmarkda-DK