Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

IT arkitekt

- med Full Stack erfaring

Virksomheden står overfor et teknologisk generationsskifte, og vi søger derfor en ny kollega, som via sin analyserende tilgang kan skabe arkitekturen, som løfter løsningerne op på et niveau, som møder kundernes forventninger til fremtidige løsninger.

Faglige profil  
Du er en rutineret programmør med Full-stack erfaring, og fortrolig i grænselandet mellem hardware og software. Du kan gennemskue systemer og moduler i en større sammenhæng, med en solid erfaring indenfor fejlfinding, hvor du behersker metoder og processer der sikrer et højt kvalitetsniveau. Du kan med andre ord udfordre de eksisterende løsninger med din viden og baggrund. 

Du er sandsynligvis også en rutineret Java Front-end developer, der kan sikre brugervenlige og intuitive POS løsninger, der spiller sammen med virksomhedens back-end system.

Derudover har du et solidt dansk og kommunikerer både mundtligt og skriftligt på et fornuftigt niveau på engelsk.

Stillingen  
Med reference til den administrerende direktør, indgår du i en organisation med flad struktur og hurtige beslutningsveje. Du vil arbejde tæt sammen de øvrige 3 programmører samt vores kunde koordinator, og dermed blive en vigtig brik i organisationen for den videre udvikling af virksomhedens produkter.

?Udover Java, C++ og C# arbejder vi også med øvrige teknologier

  • Integration til API’er, App’s mm
  • VB, aspx samt HTML
  • SQL-databaser
  • Linux
  • Sharepoint, Exchange platforme & Power BI analyser

Arbejdsopgaver

Du forventes at:

  • Tage ansvar for dokumentation af vores IT-arkitektur
  • Være med til at fastlægge og fremtidssikre vores IT-arkitektur
  • Sikre at fastlagt arkitektur udmøntes i udviklingen
  • Indgå som teknisk arkitekt og i visse projekter bidrage med hands-on

Arbejdspladsen
Du får arbejdsplads i nye faciliteter placeret centralt i Odense SV, hvor du vil indgå i et team af dedikerede og engagerede kollegaer i en mindre virksomhed, som udvikler integrerede betalingsløsninger. Virksomheden har en lang historie, og sidder med en unik position med sin innovative tilgang til markedet. Med udgangspunkt i en stigende kompleksitet i løsninger og større efterspørgsel på integritet til andre løsninger, ønsker virksomheden at mande op på udviklersiden, og i den forbindelse søges en ny kollega til udviklingsteamet. ?

Virksomheden har gennem de seneste år ændret setup & strategi – og står nu med en forventning om en solid organisk vækst de kommende år – ikke mindst takket være ejerkredsens solide økonomiske fundament og professionelle tilgang til markedet.

Personlig profil  
Du er en fantastisk teamplayer, der også kan arbejde selvstændigt. Du er engageret og har en stærk faglig interesse for dit felt, samt sætter en ære i at udføre dit arbejde med høj kvalitet indenfor de aftalte rammer og til tiden.

Du er proaktiv, informationssøgende, hurtig til at komme med løsninger og kan gennemskue kompleksiteten i SW-arkitekturen og også detaljeret, når det kræves. Samtidig vil du være med til at gøre en forskel for hele teamet.

Du trives i et miljø, hvor du står for at skabe struktur og overblik. Med din nysgerrighed ønsker du at bidrage med innovative løsninger og forbedringer til nuværende og fremtidige produkter. Du er så dygtig, at du elsker at blive udfordret teknologisk set, og er i stand til at omsætte din viden til nye smarte systemer og løsninger, der kan gøre livet nemmere for såvel brugere, kunder samt samarbejdspartnere til virksomheden.

Du tilbydes  
En udfordrende stilling med selvstændigt ansvarsområde. Du vil få en varieret hverdag i en solid virksomhed, med gode muligheder for både personlig såvel som faglig udvikling. Du vil også arbejde med både danske og internationale samarbejdspartnere, og du skal på sigt kunne påtage dig en projektlederrolle for teamet.  

Ansøgning mærket ref.: 2182

Hvis du er klar til at blive fagligt og menneskeligt udfordret, og mener jobbet svarer til dine kvalifikationer og jobønsker, hører vi meget gerne fra dig. Stillingen skal besættes hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rigtige kandidat til denne nøgle position.  

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Jørn Ravn på tlf. 2483 6084  

Vi ser frem til at modtage din motiverede ansøgning og cv  

Med venlig hilsen  

F10 Human Resource


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.