Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

It-arkitekt et job i udvikling

Vil du med ind i fremtiden og være med til at digitalisere sundhedsvæsenet endnu mere til gavn for borgere, patienter og pårørende?

Som it-arkitekt skal du arbejde i spændingsfeltet mellem patientbehandling, datastrømme og it-understøttelse. En af dine vigtigste opgaver bliver struktureret at afklare og oversætte klinikkens og patienternes behov til rammer og krav til it-løsningerne. Hvem har brug for hvilken viden hvornår? Hvor er masterdata, og hvor skal de udstilles og anvendes? Hvilke systemer har vi i forvejen? Hvor har vi behov for nyt? Du skal ikke vide alt, men du skal være i stand til at identificere det nødvendige og konstruere realistiske modeller af nutid og fremtid.

Du kommer ind i maskinrummet for Region Midtjyllands digitale transformation og skal bidrage til at sikre, at Region Midtjylland udvikler it-løsninger inden for rammerne af lovgivning, strategier, politikker og principper.

Du kommer til at
  • Facilitere dataindsamling til og dokumentation af målbilleder for it-projekter
  • Modellere forretningsbehov, arbejdsgange og datastrømme
  • Udarbejde løsningsarkitektur for digitale løsninger
  • Sikre at løsninger lever op til gældende lovkrav
Dine kompetencer
Du er analytisk og har stærke it-arkitekturkompetencer. Du er i stand til at identificere og modellere komplekse arbejdsgange og kritiske datastrømme i et omfattende it-landskab - og du kan formidle den viden struktureret og let forståeligt til interessenter på alle organisatoriske niveauer.

Det falder dig naturligt at opbygge viden gennem samarbejde, og du har en indlevelsesevne, hvor du formår nysgerrigt at sætte dig i interessenternes sted. Du er kreativ og har selvindsigt, og du ved, hvornår din egen viden ikke rækker – der inddrager du gerne dine kolleger, så i sammen skaber de bedste løsninger. Du går foran, og ved hvordan du engagerer og motiverer mennesker i en kompleks organisation.

Arkitektur- og designarbejde er en holdindsats, og rammerne for digitale løsninger udvikles i fællesskab. Du er derfor altid selv en del af løsningen. Du løser dine opgaver i professionelt samarbejde med dine fagligt stærke kolleger i It-afdelingen, jurister, klinikere og leverandører.

Du har en længere videregående uddannelse og erfaring med at udarbejde modeller, som indgår i målbilleder og løsningsarkitektur. Det er en fordel, at du har kendskab til den fællesoffentlige digitale arkitekturmetode, FDA samt erfaring med arkitekturmodellering (f.eks. begrebsmodellering, logisk datamodellering eller arbejdsgangsmodellering). 

Kan du lide dialog, dygtighed og dristighed? Det er værdierne hos os
Du bliver en del af en åben organisation, der spænder fra økonomi-folk og it-udviklere til it-supportere, så der er i den grad plads til forskelligheder hos os. Dialog og åbenhed er afgørende for, at vi finder den rette løsning; vi skal kunne tale, lytte og spørge hinanden. Vores samarbejde er baseret på tillid, Region Midtjyllands værdier og It-afdelingens samarbejdsværdier, der vægter evnen til at kunne samarbejde professionelt ligeså højt som faglig kompetence. Du bliver en del af It-udviklingskontoret med 50 medarbejdere, hvoraf vi er ca. 16 it-arkitekter.

Du får fra første dag en mentor, som du kan sparre med om faglige interesser og praktiske spørgsmål. Vi sørger for et tilpasset introduktionsforløb og en seriøs og interesseret opfølgning efter din ansættelse. Du kommer til at deltage på vores interne akademi, som er et struktureret kursusforløb, der skaber et fælles afsæt og et godt og bredt kendskab på tværs af It og Region Midtjylland. Vi arbejder for at skabe de bedste rammer, så du kan udvikle dig og blive endnu dygtigere.

Er du interesseret?
Du er velkommen til at kontakte områdeleder Henrik Hammer Jordt på 4087 7517 / henrik.jordt@stab.rm.dk, hvis du vil vide mere om jobbet eller områdeleder Britta Ravn på 2342 6734 / britta.ravn@stab.rm.dk, der som en af de tætteste samarbejdspartnere kan fortælle, hvordan det er at samarbejde med it-arkitekterne.

Send din ansøgning senest den 14. juni 2020. Vi regner med at holde samtaler 23. juni 2020, og du må inden da forvente at skulle lave en personprofil.
 


Digitalisering på patientens og borgerens præmisser
It-afdelingen består af 450 medarbejdere. Vi udvikler, drifter og supporterer it for de 36.000 brugere på hospitaler, institutioner og koncernstabe i Midtjylland. Vi er specialister i at udvikle samspillet mellem teknologien og de sundhedsprofessionelle. Vores strategi bygger på udvikling af digitale løsninger på patienternes og borgernes præmisser. Digitale løsninger skal gøre det nemmere at være ansat i regionen og nemmere at være borger.

Du kan læse mere om It-afdelingen på www.it.rm.dk.


Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.