It-arkitekt til den nationale serviceplatform

Den nationale serviceplatform (NSP) er en del af den centrale infrastruktur i sundhedsvæsenet, der får it-systemer fra sygehuse, private læger og kommuner til at hænge bedre sammen. Platformen er sammensat af open source komponenter fra forskellige leverandører, og afvikler henved 1 milliard transaktioner årligt.  
 
Som NSP-arkitekt kommer du til at arbejde med serviceorienteret integration i stor skala, og du får en central rolle i platformens videre udvikling.  
 
Du bliver en del af et stærkt, fagligt fællesskab  
Du bliver en del af vores arkitekturenhed med 10 enterprise- og løsningsarkitekter. Enheden indgår i Sundhedsdatastyrelsens afdeling for Udvikling, Strategi og Arkitektur, hvor du kommer til at indgå i et tværfagligt team der står for drift og udvikling af den nationale serviceplatform. Du vil til hverdag have tæt dialog med engagerede it-projektledere, arkitekter og sundhedsfaglige specialister fra både Sundhedsdatastyrelsen og andre dele af sundhedsvæsenet.  
 
Du får spændende opgaver  
Du vil til hverdag arbejde med arkitektur og videreudvikling af alle typer produkter til platformen. Dine opgaver inkluderer:  
 
• Udvikling af vision og målbillede for platformen i samarbejde med andre parter  
• Rådgivning af eller deltagelse i projekter, der skal integrere til eller udstille services på platformen  
• Rådgivning af eller deltagelse i projekter, der skal afprøve, udvikle eller idriftsætte komponenter på platformen  
• Udarbejdelse eller godkendelse af løsningsdesigns der inkluderer den nationale serviceplatform  
• Styring af eksterne it-arkitekter og konsulenter.  
Ud over arbejdet med den Nationale Service Platform, vil der være mulighed for at arbejde mere bredt med eksempelvis:  
• Udvikling af vision og målbilleder for integration, sikkerhed og infrastruktur på sundhedsområdet  
• Analyse og design af sikkerhedsarkitektur / -infrastruktur på koncernniveau og nationalt niveau  
• Rådgivning eller deltagelse i projekter og programmer vedr. integration og sikkerhed  
• Indgå såvel koncernmæssigt som tværoffentligt i samarbejde om integrations-/distributions-platforme og sikkerhedsinfrastruktur.  
 
Din uddannelse og erfaring  
Du har flest mulige – men måske ikke alle – af følgende faglige kompetencer:  
• Solid teoretisk viden om it og arkitektur – eksempelvis opnået gennem en relevant videregående uddannelse som datalog, ingeniør eller lignende.  
• Erfaring med arkitektur og design af store og komplekse it-løsninger – gerne opnået gennem tidligere arbejde som løsningsarkitekt eller systemudvikler.  
• Erfaring med program- og projektarbejde, herunder udviklingsprojekter og brug af gængse udviklingsmetoder.  
• Viden om og erfaring med teknologier, protokoller og standarder i forhold til integration og sikkerhed.  
 
Dine personlige kvalifikationer  
Vi forestiller os, at du i videst muligt omfang:  
• Tænker analytisk, struktureret og problemløsende og har et stærkt fokus på forretningens behov  
• Du formår at balancere behovet for realisering af en langsigtet målarkitektur med behovet for løbende realisering af nytteværdi for konkrete projekter i sundhedsvæsenet.  
• Har gode samarbejdsevner, er god til at lytte og forstå hvad de enkelte parter efterspørger  
• Er vedholdende, tager ansvar og kan drive processer frem til resultater  
• Forstår at navigere i et politisk miljø præget af mange interesser  
• Er den bidragende team-spiller, som sikrer effektiv kommunikation på tværs af faggrænser både internt og eksternt  
• Er god til at illustrere ideer både mundtligt og skriftligt.  
 
Vi tilbyder  
Et spændende og udfordrende job indenfor et ministerområde, hvor der gennemføres højt profilerede projekter og programmer, der er i centrum for visionen om bedre sundhed igennem bedre brug af data.  
 
Et job med mulighed for indflydelse på egne opgaver og for selv at tilrettelægge arbejdsdagen inden for fleksible rammer.  
 
Et uformelt og stærkt fagligt miljø med gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Der vil være fokus på kompetenceudvikling gennem konferencer, kurser og efteruddannelse.  
 
Vi tilbyder desuden fleksibel arbejdstid og central beliggenhed i København tæt på metro og med fri parkering på området.  
 
Om ansættelsen  
Du bliver ansat efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation eller den gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer (OAO-S-fællesoverenskomsten) og den til enhver tid gældende organisationsaf-tale mellem Finansministeriet og HK/Stat for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK), jf. aftalens bestemmelser vedrørende it-medarbejdere.  
 
Kontakt os gerne  
Få mere at vide om stillingen ved at ringe til chefarkitekt Esben Andreas Dalsgaard, tlf.: 7221 6830 eller afdelingschef Anders Brahm, tlf.: 3268 8916.  
 
Er du interesseret?  
Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 8-9.  


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:25. januar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

Application Architect - Mobile

MAERSK LINE A/S

Can you hold the standard high, drive change and build commercial value through bringing the brand to life every day? Can you take responsibility of technical realisation of IT solutions for a specific application is designed and implemented in acco...
Indrykket:25. januar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

Solution Architect - Projects

MAERSK LINE A/S

Can you hold the standard high, drive change and build commercial value through bringing the brand to life every day? Can you take responsibility of the technical integrity of and scalability of IT solutions across the enterprise, owning each soluti...
Indrykket:2. februar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Enterprise-arkitekt med en central rolle i digitalisering af Sundheds- og Ældreministeriets koncern

Udvikling, Strategi og Arkitektur

København
Vil du stå i spidsen for arbejdet med Sundheds- og Ældreministeriets koncernarkitektur? Kan du bygge bro mellem forretningsmæssige behov og digitale løsninger? Og vil du være en del af et stærkt, fagligt miljø? Sundhedsdatastyrelsen søger en erfaren...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

It-arkitekt til at udvikle fremtidens NemLog-in

Digitaliseringsstyrelsen

København
Vil du være med til at gennemføre et af vores vigtigste it-projekter, som berører næsten alle danskere? Hverdagen er digital, og Danmark ligger i den internationale top, når det gælder udviklingen af en digital offentlig infrastruktur. Som It-arkite...
Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:27. februar 2018

Infrastrukturarkitekt med kendskab til netværk, storage og sikkerhed

Politiets Efterretningstjeneste

Søborg, Rigspolitiet, Politiets EfterretningstjenesteHar du mod på at sætte rammerne for både udviklingen af og sammen med et team af dygtige kolleger bygge den fremtidige infrastrukturplatform i PET? Vi har fokus på skabe en robust og skal rbar inf...