Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

IT-chef til Hørsholm Kommune

Har du viden om den nyeste udvikling på IT-området, og kan du lede udviklingen af IT-området til gavn for borgerne i en kommune, hvor tingene går hurtigt og alle dage byder på forskellige opgaver? Evner du at sætte retning for, at tanker, mål og ambitioner omsættes til konkrete handlinger sammen med din medarbejdere? Hørsholm Kommune søger en IT-chef til en central rolle for kommunens fortsatte udvikling.

Central rolle og stort ansvar
Som IT-chef får du det ledelsesmæssige og økonomiske ansvar for IT-teamet, herunder det personalemæssige ansvar for 14 medarbejdere. Du får en helt central rolle for hele vores organisation med bl.a. vedligeholdelse af kommunens net, telefoni, infrastruktur, soft- og hardware, ca. 200 applikationer, server i hostingcenter, IT-sikkerhed samt servicering af organisationens godt 1100 IT-brugere, samt elever og lærere på 4 folkeskoler. Derudover vil du som IT-chef have ansvaret for, at Hørsholm Kommunes ca. 25.000 borgere oplever en høj kvalitet og service, når de anvender kommunens IT- eller digitale selvbetjeningsløsninger.

Du vil være bindeleddet mellem IT-afdelingen og digitaliseringsteamet, hvorfor du vil indgå i et tæt og konstruktivt samarbejde med digitaliseringsteamet i arbejdet med kommunens digitaliseringsstrategi.

Din profil
Du har en IT-faglig uddannelse, kommer måske fra en stilling som mellemleder inden for IT-branchen og ønsker nu at tage næste skridt i din videre karriere. Du har måske derfor allerede et godt etableret netværk inden for branchen. Hvis du ikke har et netværk indenfor IT-branchen, skal du have lyst til at udvikle et netværk, der gør dig i stand til at være på forkant med udviklingen.

Din faglighed er høj og du er ambitiøs på organisationens vegne samt opsøgende på den nyeste udvikling indenfor IT-området og digitaliseringsfronten uden at gå på kompromis med IT-sikkerheden. Du er derfor åben over for nye idéer og er i stand til at se muligheder - ligesom du formår at sætte den tydelige retning for den faglige udvikling på området.

Vi søger en IT-chef, som er udadvendt og tilgængelig for sine medarbejdere i hverdagen. Udover at du fagligt er dygtig og har en stor viden inden for IT- og digitaliseringsområdet, er du kendetegnet som en empatisk og nærværende personaleleder, som formår at sætte rammerne for de fælles opgaver i teamet. Vi er en politisk styret organisation, hvorfor både din erfaring og organisatoriske forståelse samt evne til at lede både opad, nedad, udad og på tværs vil hjælpe dig i at lykkes med afdelingens strategiske mål. Derudover ønsker vi en leder, som kan arbejde inden for Hørsholm Kommunes ledelsesgrundlag ”Fælles om ledelse”. Du kan læse vores ledelsesgrundlag ved at følge dette link.

Vi søger derudover en IT Chef som:

  • Har arbejdet konkret med og har viden om IT-drift og IT-sikkerhed.
  • Er dygtig til at kommunikere på skrift og i tale.
  • Har erfaring og er vant til at have ansvar for afdelingens økonomi og budget.
  • Er i stand til at handle selvstændigt og overholde deadlines.
  • Kan bevare overblikket i pressede situationer i en hverdag hvor tingene går stærkt.
  • Kan sætte turbo på digitalisengen.

Center for Kultur, IT og Digitalisering – din nye arbejdsplads
IT-afdelingen består af 14 medarbejdere og er en del af Center for Kultur, IT og Digitalisering med i alt 22 medarbejdere. Udover IT-chefen består IT-afdelingen af et informationssikkerhedsteam, support og brugeradministration, server/install- og netværksteam samt programledere/projektledere. Centerkonstruktionen er forholdsvis ny og vi løser opgaver for hele kommunen. Centerchefen har den direkte ledelse af digitaliseringsområdet samt for Kultur- og Fritidsområdet.

Vi har et stærkt fagligt miljø med en flad ledelsesstruktur, hvor både ledere og medarbejdere er vigtige medspillere til de samlede drifts- og udviklingsopgaver. Vi har et godt samarbejde kollegaer imellem og prioriterer en humørfyldt og uformel omgangstone med plads til gode grin og sjove historier over kaffemaskinen.

Mere viden
Du vil have din daglige gang på Hørsholm Rådhus, som ligger tæt på Helsingør motorvejen.

Stillingen som IT-chef ønskes besat snarest muligt.

Din løn forhandles i henhold til gældende overenskomst med baggrund i din uddannelse og erfaring.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Centerchef, Henrik Duus Rosengreen på tlf. 2114 5271.

Første samtalerunde afholdes den 23.09.2020 og anden samtalerunde afholdes den 28.09.2020. Går du videre til anden samtalerunde, vil du blive præsenteret for en case samt en personlighedstest, som vi drøfter til samtalen. Du vil modtage personlig feedback på din personlighedstest.

Sådan søger du
Brug knap eller link til højre for at søge stillingen eller søg via www.horsholm.dk/job. Du vil blive bedt om kontaktoplysninger og om at uploade CV og ansøgning.

Ansøgningsfristen er d. 17. september.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.