Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

It contract manager til Center for It, Medico og Telefoni

Som contract manager, får du et stort ansvar, afvekslende arbejdsopgaver og faglige udfordringer. Har du spidskompetencer inden for it-kontrakter og kontraktstyring eller ønsker du at få det? Så har vi jobbet til dig.

Vi er i gang med at opbygge et team med fokus på professionel leverandørstyring. Du skal derfor bistå teamet med implementering af leverandørstyring, opbygning af viden med videre. Du kommer derudover til at have ansvar for egne it-kontrakter, som enten er igangværende projekter eller kontrakter, som er overgået til drift.

CIMT har ca. 500 kontrakter og omkring en halv mia. kr. bundet i årlige kontraktudgifter, så vi prioriterer højt at have styr på de juridiske og styringsmæssige processer, samt at yde god juridisk rådgivning på den omfattende portefølje. Det er vores ambition at være med til at skabe et effektivt og højteknologisk sundhedsvæsen.

Om stillingen
Dine opgaver vil blandt andet være at:

 • rådgive i forbindelse med udbud, anskaffelser og aftaleindgåelse
 • foretage løbende kontraktfortolkning og evt. udarbejdelse af paradigmer
 • gennemføre af kontraktforhandlinger og juridisk kvalitetssikring
 • udarbejde notater og indstillinger
 • varetage interessenthåndtering af din egen portefølje af it-kontrakter
 • rådgive og sparre med forretningen om it-kontrakterne for de enkelte forretningsområder
 • deltage i den løbende strategiske contract management
 • håndtere konflikter med leverandører
Vi tilbyder
Vi kan tilbyde et alsidigt og afvekslende job på en dynamisk arbejdsplads, hvor der er gode muligheder for faglig og personlig udvikling for den rette kandidat.

I dagligdagen vil du opleve en uformel omgangstone, et stort engagement og et arbejdsmiljø præget af høj aktivitet og brede kontaktflader både internt og eksternt. Du vil få en grundig introduktion til dine opgaver og til organisationen.

Om dig
Vi ser gerne, at du er:

 • imødekommende, afbalanceret og robust med et højt "drive" og faglig stolthed
 • god til at kommunikere, har gennemslagskraft og er troværdig
 • analytisk og struktureret, og du er god til at omsætte kompliceret stof til konkret rådgivning og intelligente løsninger
 • en udpræget teamplayer og har lyst til at løfte i fællesskab
Der er umiddelbart to indgange til stillingen. Du kan enten komme med erfaring fra tidligere arbejde som contract manager eller som nyuddannet eller med et par års erfaring som cand.jur. eller cand.merc.jur.


Har du tidligere arbejdet som contract manager er din uddannelsesmæssige baggrund er mindre relevant, men det er en fordel, hvis du er uddannet inden for IACCM eller lignende.

Vi forventer dog, at du har arbejdet med contract management i mindst 3 år, og mere specifikt har prøvet kræfter med gevinstrealisering og implementering af contract management.

Du har erfaring med it og har erfaring fra enten leverandørsiden eller det offentlige. Du kender også udbudsreglerne og forstår, hvordan det påvirker rammerne for dit daglige arbejde.Er du nyuddannet eller har et par års erfaring som cand.jur. eller cand.merc.jur. forventer vi, at du har gode karakterer i de formueretlige fag, især obligationsret.

Du har mod på styring af komplekse kontrakter, og du er naturlig nysgerrig og videbegærlig. Du kender udbudsreglerne, eller ønsker at sætte dig ind i området.Om teamet
Det juridiske team hos CIMT beskæftiger sig med alle aspekter af it-kontraktretten, ligesom vi bistår forretningen i udbudsretlige vurderinger. Vores opgaveportefølje dækker i hovedoverskrifter:

 • bistand til leverandørstyring og contract management på CIMT’s ca. 500 it-kontrakter
 • bistand i forbindelse med levering af kontraktudkast og sparring ved udbud på it-området
 • forhandling og rådgivning vedrørende kontrakter og eventuelle konflikter
 • indkøb på rammeaftaler
 • indgåelse og forhandling af databehandleraftaler
 • juridisk ad hoc bistand på projekter og driftsopgaver
Vi fokuserer på at drive udviklingen i teamet gennem en bedre og mere struktureret leverandørstyring samt øget data- og systemunderstøttelse af vores arbejde.

Vi er i gang med at opbygge et team som pt. består af syv jurister, én projektleder, to studentermedhjælpere og én administrativ medarbejder. Vi supplerer hinanden godt, og repræsenterer forskellige kompetencer.

Vores hverdag i teamet er dynamisk og præget af et højt aktivitetsniveau, hvor vi ofte arbejder projektdrevet. Vi har et tæt samarbejde med en lang række af interessenter, herunder fagchefer, projektledere, it-arkitekter, it-leverandører samt øvrige aktører i regionen.

Yderligere oplysninger
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefjurist Henrik Vium-Dalby på telefon 51 30 73 33 eller Henrik.Vium-Dalby@regionh.dk.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du ansættes efter gældende overenskomst. Der er mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer.

Du vil blive ansat i Center for It, Medico og Telefoni på Borgervænget 7, 2100 København Ø.

Tiltrædelse vil være hurtigst muligt.

Ansøgningsprocedure
Send din ansøgning, CV samt uddannelsesbeviser via vores online rekrutteringssystem.

Ansøgningsfristen er den 25. oktober 2020.

Vi indkalder løbende til samtaler.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Center for It, Medico og Telefoni er Danmarks største offentlige center for sundhedsteknologi. Vi driver, supporterer og udvikler it, medico-udstyr og telefoni i Region Hovedstaden. Vi har et stærkt fagligt miljø med gode udviklingsmuligheder.

CIMT har ansvaret for anskaffelse, vedligeholdelse, drift og udvikling af al it, medicoteknik og telefoni i Region Hovedstaden og har et budget på ca. 2. mia. kr. CIMT leverer således en stor projektportefølje til regionens 12 hospitaler, fem tværgående virksomheder og otte stabe, i alt ca. 45.000 ansatte. Porteføljen indeholder mange forskellige typer af it-projekter, lige fra reinvestering og konsoliderings projekter til udvikling af infrastruktur til regionens sundheds it-løsninger.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.