IT-INTERESSERET DISPATCHER MED GOD ERFARING TIL FUJITSU I ALBERTSLUND

Er du serviceminded og en person med gode kommunikative evner? Vil du være en del af et team af dispatchers og arbejde med at lede servicearbejde og tildele opgaver for en stor international virksomhed? Så er du muligvis den rette kandidat til dette job. Vores kunde, Fujitsu, er i stigende ekspansion, og lige nu er vi på udkig efter en dispatcher til teamet i Øresundsregionen.

INFO

På vegne af vores kunde Fujitsu, leder Academic Work efter en dispatcher til et barselsvikariat, men med mulighed for forlængelse.

Denne rekrutterings-proces foretages af Academic Work på vegne af Fujitsu. Alle spørgsmål skal derfor henvendes til Academic Work.

Denne stilling er en bemanding. Du vil derfor ansættes af Academic Work og arbejde som konsulent for Fujitsu.

JOBOPGAVER

Som dispatcher skal du guide og vejlede det daglige ressourcebehov af medarbejdere (teknikere). Dette indbefatter opgaver såsom forberedelse, planlægning samt bookning af teknikernes opgaver ude hos Fujitsus kunder. Formålet med rollen er at skabe de bedste forudsætninger for at yde den bedste service til kunder i Danmark.

Arbejdsopgaverne inkluderer:

 • Booke teknikere ind på opgaver ude hos kunden
 • Forberede og overvåge teknikernes daglige arbejdsopgaver
 • Kontrollere at målsætninger inden for kundeservice opfyldes
 • Arbejde kontinuerligt med effektiviteten af igangværende projekter
 • Arbejde proaktivt og sørge for at levere service i verdensklasse sammen med en høj kvalitet
 • Bestille reservedele til teknikernes arbejde
 • Rapportering af KPI’er, SLA og øvrige rapporter til ledelsen

Denne stilling er for dig, som kan lide at have mange bolde i luften og samtidig evner at holde hovedet koldt og bevare overblikket. Du er forandringsparat og positiv. Dette er vigtigt, da det er en virksomhed, hvor der sker mange spændende ting og dermed også en virksomhed, hvor du vil kunne udvikle dig meget. Det er vigtigt, at du har ben i næsen og kan uddelegere ordrer på en god måde.

VI SØGER DIG, SOM

 • har en teknisk baggrund eller universitetsuddannelse
 • har stor interesse indenfor IT og service
 • har arbejdet med kundeservice eller i servicebranchen og således ved, hvordan man leverer god service
 • har min. 3 års erfaring med projekt- og/eller koordineringsarbejde
 • taler og skriver flydende dansk
 • har god forståelse for dansk geografi
 • er superbruger af Office pakken
 • har god forståelse for svensk og engelsk

Som person er du en teamplayer og god til at kommunikere. Dette er vigtigt, da en stor del af jobbet går ud på at samarbejde med kollegaer om at koordinere og planlægge forskellige ressourcer. Vi ser også, at du er disciplineret og struktureret, da der kan være en del administrativt arbejde at holde styr på. Du er en problemløser, er selvkørende og sidder ikke og venter på at få tildelt opgaver – du opsøger dem selv. Du er målrettet og ambitiøs og sørger for, at alle opgaver kommer i mål.

ANDEN INFORMATION

 • START: Hurtigst muligt
 • OMFANG: Fuldtid - Barselsvikariat
 • LØN: Timeløn
 • STED: Albertslund

Du ansøger ved at klikke på “ANSØG” nederst på siden. Vi modtager kun ansøgninger via hjemmesiden. Har du spørgsmål, kan disse henvendes til info@academicwork.dk. Spørgsmål besvares hurtigst muligt inden for vores åbningstider. Inkludér gerne opslagstitel eller ID i emnefeltet eller inkludér link til opslaget i mailen.

Vi kalder løbende ind til samtale, så send din ansøgning allerede i dag. Vi gør opmærksomme på, at opslag kan fjernes før eventuel ansøgningsfrist i det tilfælde, at stillingen besættes.

Under din ansættelse hos Academic Work vil du have din egen dedikerede Consultant Manager, som står til rådighed ved spørgsmål, understøtte din karriereudvikling og sikre dig gode arbejdsforhold på din arbejdsplads.

PRIVATLIVSPOLITIK: ved oprettelse af profil samt indsendelse af ansøgning og andre informationer giver du automatisk samtykke til at Academic Work behandler din informationer i henhold til persondataloven. Se mere på PUL (kun tilgængelig på Svensk).

KUNDEINFORMATION

Fujitsu er bl.a. en af de fem største leverandører af IT til det offentlige marked. Primært fokus er målrettet kommuner og regioner, hvor de gennem mere end 30 år har leveret applikationer og drift. I Danmark er de ca. 250 medarbejdere, som primært arbejder ud fra to lokationer, Ballerup og Aarhus.

Fujitsu eksisterer udelukkende for kundernes skyld. Gennem fokus på udvalgte industrier, ønsker de at komme tættere på deres kunder for målrettet at tilbyde services og løsninger, der opfylder kundens behov og tilfører en reel værdi. De udvalgte industrier befinder sig både inden for den private og offentlige sektor.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:2. marts 2018

Global Sales Administrator / Coordinator & Commercial Operations at Copenhagen based software company

CONFIGIT A/S

Our global Sales organization is growing, and we are now looking to add a Sales administrator coordinator to the Global Sales team. Your responsibility includes administration of our Salesforce platform, building and optimizing our use of Salesforce...
Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:4. marts 2018

Sikkerhed og risiko på jernbanen

Sikkerhed & Tilsyn

København
Har du lyst til at arbejde med risikostyring i en tværfaglig organisation? I S&I teamet (Safety & Interoperability) håndterer vi risikovurdering og godkendelse af Banedanmarks mange anlægsprojekter i forbindelse med risiko og tilsyn. Vi sikrer desud...
Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Faglig koordinator for projekter og drift i it-driftssektionen i PET

Politiets Efterretningstjeneste

Søborg, Rigspolitiet, Politiets EfterretningstjenesteHar du et stærkt projektledergen og erfaring med release management, infrastruktur og it-drift? Vi har brug for dig til en spændende og udfordrende opgave i feltet mellem forretning, it-drift og i...
Indrykket:20. februar 2018
Udløbsdato:12. marts 2018

Pædagogfaglig koordinator til Borgercenter Børn og Unge København - Bispebjerg

BBU Bispebjerg - Foranstaltning

Kan du sætte dig selv i scene som koordinator og definere rammen for dit arbejde? Vi søger en pædagogfaglig koordinator til foranstaltningsgruppen til at koordinere opgaver og drift samt understøtte det faglige niveau i samarbejde med afdelingsleder...
Indrykket:20. februar 2018
Udløbsdato:17. april 2018

Er du Fiats nye Training Coordinator?

ACADEMIC WORK DENMARK A/S

København
Er du dygtig til koordinering, kommunikation og vil du være en vigtig medspiller i at sikre, at personalet hos alle FCAs forhandlere kan løse opgaverne de står overfor? FCA Denmark leder lige nu efter en ambitiøs og serviceminded Training Coordinato...