Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

IT-Konsulent med AD kompetencer til IT-Afdelingen på Sygehus Lillebælt

IT-Afdelingen på Sygehus Lillebælt har forrygende travlt og søger en engageret og dygtig IT-Konsulent, der vil være med, hvor tingene sker. Så brænder du for at arbejde med Sundheds IT og gøre en forskel for patienterne, har vi måske jobbet til dig. Du kommer til at deltage i håndteringen af et stort og veludbygget netværk med 5500 brugere. Vi er en del af Region Syddanmarks samlede IT-netværk med i alt 26.000 ansatte og tilhørende IT udstyr.

Jobbet
Du vil indgå i en afdeling på ca. 60 medarbejdere, der er ansvarlig for at sikre et højt drifts- og serviceniveau på Sygehus Lillebælt med tilhørende computere, udstyr, netværk og meget mere. Det primære tjenestested vil blive Vejle Sygehus, men da vi har sygehuse både i Kolding, Middelfart mm., bliver du ansat med flere tjenestesteder. Det er derfor vigtigt, at du har kørekort og bil til rådighed. Kommunikation og samarbejde på tværs af afdelinger og region spiller en væsentlig rolle i dit nye job, og du kommer til at arbejde ud fra Sygehus Lillebælts værdier: Resultater – Ordentlighed – Samarbejde - Excellence – ROSE.

Dine arbejdsopgaver

Du skal indgå i den daglige IT drift (ca.50%) på hele Sygehus Lillebælt, og din kerneopgave bliver AD, SydID (IDM) og brugerhåndtering. Vores platform er baseret på Microsoft teknologier.

Opgaverne er:

 • Håndtering af brugere og rettigheder i AD
 • Håndtering af brugere, roller, mapper, drev, distributionslister, mm.
 • Optimere og udvikle brugerstyring
 • Udarbejde undervisningsmateriale og undervise superbrugere i SydID
 • Deltage i regionale fora omkring drift og udvikling af AD og SydID.
 • Indgå i den daglige drift ca. halvdelen af tiden.
   
  Dine kvalifikationer
  Du har en relevant IT-uddannelse og min. 2-5 års erfaring, og du brænder for at arbejde indenfor sundhedsvæsenet. Det er vigtigt, at du har erfaring med AD og brugerstyring. Du har tidligere arbejdet med Microsoft produkter og gerne kendskab til Exchange og andre server teknologier, gerne gennem certificeringer og uddannelse. Du kan arbejde selvstændigt, når opgaven kræver det, skabe resultater, styre efter fastsatte mål og er fleksibel og kvalitetsbevidst. Endvidere har du gode samarbejdsevner og er god til at skabe relationer til andre. Du kan formulere dig på dansk både mundtligt og skriftligt. Du er tålmodig og venlig og forstår at bevare overblikket, selv om det til tider går stærkt. Du forstår at strukturere dit arbejde og ønsker udfordringer, som en del af din hverdag. Du påtager dig ansvaret for dine opgaver og forstår at følge dem helt til dørs. Du er teamorienteret og formår at sprede engagement og entusiasme, og ikke mindst humoristisk.

Vi tilbyder
Til gengæld tilbyder vi en interessant og dynamisk hverdag i et godt arbejdsklima, hvor ikke 2 dage er ens. Du kommer til at arbejde blandt fagligt kompetente kolleger med mange afvekslende opgaver. Gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Løn i henhold til HK’s overenskomst for IT ansatte i Regioner.

Yderligere oplysninger
Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte IT Service Chef Henrik Uldall tlf. 2495 4860. Ansøgning mærket ”IT konsulent” sendes via nedenstående link senest søndag den 5. juli 2020. Tiltrædelse snarest muligt.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.