Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

IT-KONSULENT MED CLOUD-KOMPETENCER

Brænder du for at arbejde med IT på et højt fagligt niveau, med stærke kollegaer og gode muligheder for personlig og faglig udvikling? Så er et job hos IT34 måske det rigtige for dig.

IT34 er en virksomhed med højt til loftet, kort til beslutninger og indflydelse, som består af mere end 45 dygtige medarbejdere som alle er dedikeret til deres mission, nemlig IT. Vores kunder er fortrinsvis i Danmark, hvor vi leverer alt fra Cloud infrastruktur, over egne produkter til IT-support. Vi har stort fokus på vækst i vores tre infrastrukturområder som er:

 

  • Cloud konsulent services og solutions
  • Driftsstøtte og IT-support
  • Netværk, Firewall og security

 

Det er nye tider og vi insisterer på at vise vejen for udviklingen i vores branche. Vi arbejder sammen på kryds og tværs, på Teams og telefon og på de tidspunkter, det passer bedst. Vi skaber de bedste forudsætninger for udvikling, samarbejde og trivsel. Vi lægger vægt på, er, at du brænder for vores fag, fremskridt og fællesskab. Gode kollegaer finder du på samtlige af vores kontorer, hvorfor stillingen vil kunne være i Nørre Alslev, Ballerup, Aalborg, Århus eller Odense.

 

Stillingen

Stillingen indeholder design, implementering og drift af IT-løsninger hos vores kunder. Arbejdet vil fortrinsvis foregå som remote arbejde, med enkelte undtagelser. Stillingen indeholder ligeledes en del driftsstøtte og beslægtet support til kunderne. I forbindelse med opgaveløsningen er koordinering mellem parter og prioritet en disciplin som også er en naturlig del af stillingen.

Stillingen vil kunne indeholde arbejde med disse produkter og teknologier:

Azure, Office 365, Google compute, Windows server, Hyper-v, VmWare, IXP management, Fortigate produkter, Bitdefender Client security, Lenovo SAN og servere, Lenovo klienthardware, trådløst netværk, Powershell, Batch, Bash, Linux, checkmk, Microsoft SQL server, mysql server, aruba netværksudstyr.

 

Hvem er du?

Vi forventer at du brænder for IT, kan arbejde selvstændigt og kan træffe selvstændige beslutninger indenfor dit felt og at du trives med at kommunikere direkte med kunder, kollegaer og leverandører. Vi lægger vægt på at du er nysgerrig, kreativ og positiv og bidrager til et godt arbejdsmiljø.

Din baggrund kunne være en universitetsuddannelse eller tilsvarende tilegnet høj grundviden og erfaring indenfor professionel IT.

 

IT34 tilbyder

  • En dynamisk virksomhedskultur med stor selvbestemmelse.
  • Solide muligheder for opkvalificering og specialisering.
  • Gode ansættelsesvilkår inklusive virksomhedsbetalt sundhedsordning.

 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Sean Knowlton, sck@it34.com

Vi ønsker at besætte stillingen snarest og vil holde samtaler løbende. Derfor vil det være en fordel at søge hurtigt.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.