Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

It konsulent med kode-skills / Sharepoint erfaring.

Infrateam har leveret infrastruktur til virksomheder og myndigheder siden 2004. Vi står for det seriøse resultat leveret af kyndige hænder med dyb kompetence. Vi har med stor succes udviklet de medarbejdere der er startet hos os til et rigtigt solidt og velfungerende task-force.


Det betyder at flere og flere får øjnene op for de resultater vi kan lave, så kom og vær med i en spændende fremtid. Vi har en fast tro på vi kan lære alle hvad som helst, men vi kan ikke lave om på hvem du er. Så hvis du er ligesindet teknologi interesseret, og brænder for dit fag så er det her mulighederne er.

Vort centrale koncept er den virtuelle it-afdeling. Her indgår du i teams målrettet specifikke kunder. Således får du en dyb relation til faste kunder over tid. Det giver mulighed for en spændende og afvækslende hverdag for de kvikke.

Tillid er kodeordet i alt hvad vi laver. Vore kunder stoler på vi har deres ryg, og vi sikrer du får den nødvendige støtte til at kunne udvikle dig til alt hvad du har ambition til.


Eksempler på vort arbejde:

Hvidovre Hospital driftcenter, Komplet VMware baseret driftmiljø med livskritisk drift.

Københavns Trafiklys netværk. 4g opkoblede knudepunter med sharepoint logdrop.

Ørestads Kollegiets netværk. 100+ switche opkoblet i redundant 10G.

Kombit driftmiljø og serverpark. Kontokoordinering mellem Skyen, AD, Økonomi mfl.


Vore værdier:

Kvaliteten kommer først. Vi VIL levere et ordentligt stykke arbejde HVER gang. Det er faktisk det eneste der er værd at gøre i længden.

En glad medarbejder performer altid bedst. Vi har en flad organisation og træner via styrkebaseret ledelse i at få det bedste ud af dig.

Tæring før næring, vi har en solid økonomi uden gæld så vi kan klare udsvingene på markedet uden at skulle fyre og hyre efter konjukturer og kan satse langsigtet.

Det betyder vi kender hinanden godt, støtter den gensidige udvikling og har det sjovt sammen.


Jobbet:

Hvis du er nørdet nok til at opsætte dine egne virtuelle servere og lave routing mellem dine vlan, så er det sandsynligt du keder dig lidt i dit nuværende. Vi har en del kunder der gerne vil betale ekstra for at få løst deres problemer første gang, uden eskalering. Så du skal løse problemer på lige dele PC, VDI og serverside. Du kommer til at deltage i vore nyprojekter og blive uddannet til fuld netværks og serverspecialist over tid.

Vi har en del projekter hvor vi koder mindre løsninger, tilpasser og scripter. Derfor er det vigtigt du kan kode i fx .Net eller lign. Det bliver ikke hovedbeskæftigelse.

Sharepoint udgør i stigende grad en del af vore kunders miljø. Derfor leverer vi drift og udvikling i på on-premise og cloud løsninger i dette.

Det væsentlige er du har stor erfaring med problemløsning og indsigt i hvordan en moderne IT-installation virker, og kan løse problemerne i den.

Vi leder efter en profil der har en del ambition og fleksibilitet i sin horisont.


Din Profil:

Som nævnt kan vi lære dig alt, men vi har nogle kunder der forventer en vis kompetance:

Du har dyb indsigt i servermiljøer, det kan være Linux, Virtuel, Microsoft. Branded er ikke vigtigt, du forstår det i dybden og kan debugge og opsætte løsninger.

Du har typisk 10års erfaring allerede, uden det skal være et krav hvis du mener du er lige så god uden.

Du er ikke gået i stå og interesserer dig nok for IT til at sætte dig ind i forandringerne som de kommer helt af dig selv. Vi støtter naturligvis med udannelse, men vores verden bevæger sig lidt for hurtigt til traditionel Kursus/kompetance udvikling.

Du leder mere efter muligheder end fordele, vi har en tendens til at rode os helt ud hvor vandet er dybt - Når man udfordrer sig selv skabes muligheder.


Praktik:

Du kommer til at arbejde i Faxe / Islands Brygge, men kan forvente en del rejse til vort kontor og kunder i København og øvrige kunder over hele Danmark. Vi arbejder meget på fjernhold, og står i konstant online forbindelse med samtlige medarbejdere og ledelse.

Du har bil, og taler let forståeligt dansk og forretnings engelsk. Du er præsentabel, punktlig og ordentlig.


Corona:

Ja vi hyrer i krisen! Vi har en god og stærk relation til kunder der har behov for kompetente folk hver gang. Derfor har vi masser at lave. Vi har valgt ikke at låne penge og er derfor et uhyre stabilt foretagende. Vi stiller krav, så du kan udvikle dig.


Hvis du er på jagt efter et spændende arbejde hvor du kan udvikle dine kompetancer, og har erfaring med servere, netværk, virtualisering eller drift så skriv til os i dag hellere end i morgen.

Pyt med om du har et pyntet CV, giv os et par linjer om hvorfor du søger og lidt om din baggrund.


Se mere på vores ansøgersite: https://infrateam.ofir.com


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.