Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

It-konsulenter inden for drift af applikationer og databaser til Center for IT og Digitalisering

Vil du være med til at opretholde sikker og stabil drift til over 4.000 brugere i kriminalforsorgen? Kan du bidrage til, at vi udvikler os som it-organisation og får skabt de bedste, digitale rammer for vores kerneforretning, der løser en samfundskritisk opgave? Vi søger engagerede og selvstændige medarbejdere med stærke kompetencer inden for drift af applikationer og databaser.


Vi tilbyder
Vi tilbyder et rigtigt spændende job med en bred vifte af opgaver og projekter i en organisation i rivende udvikling med masser af dygtige og engagerede kollegaer. Kriminalforsorgen løfte en samfundskritisk opgave, hvor vi bidrager til at skabe tryghed og medvirke til, at færre bliver ofre for kriminalitet. I Center for It og Digitalisering kommer du med på en digital transformationsrejse, hvor vi skal opbygge en fagligt stærk it-organisation, der i tæt dialog med forretningen skal sikre en effektiv, moderne og specialiseret it-understøttelse af kriminalforsorgens opgaver.

Vi lægger vægt på, at vi gode hver for sig, men det er sammen, vi er bedst. Og selvom vi oftest har travlt og ikke altid kan forudse, hvordan en dag forløber, så stræber vi efter, at vores kompetencer vedligeholdes og udvikles.

Som it-konsulent får du en afvekslende arbejdsdag med en blanding af planlagte opgaver og af og til akutte opgaver, der kræver hurtig omstilling og indsats. Vi har et godt arbejdsmiljø præget af en god omgangstone og engagerede og kompetente kolleger. Vi stiller krav til hinanden, og hjælper hinanden, til vi i fælleskab er i mål med opgaven. Vi tilbyder fleksibilitet og lægger vægt på en sund work-life-balance.

Vores arbejdsplads er centralt beliggende på en attraktiv adresse midt i København, på det skønne Christianshavn tæt på metro og de nye inderhavnsbroer.

Dine opgaver
Som it-konsulent i kriminalforsorgen vil dine arbejdsopgaver bl.a. bestå af:

 • dagligt driftsarbejde, fx gennem check af logs og anden monitorering, med henblik på kontinuerlig optimering af driftssituationen og forebyggelse af uønskede hændelser
 • deltagelse i tværgående projekter og opgaver med teknisk sparring, rådgivning og konkrete leverancer i form af etablering af nye services samt udarbejdelse og kvalitetssikring af teknisk dokumentation
 • installation og konfiguration, herunder nye releases, af specifikke fagapplikationer og tilhørende databaser, ofte i samarbejde med leverandører
 • teknisk support, fejlsøgning og håndtering af ændringer på et eller flere områder inden for serverbaserede fagapplikationer, MS SQL databaser og MS Sharepoint
 • bidrag til udvikling, implementering og vedligeholdelse af driftsrutiner og processer
 • eventuelt deltagelse i vagtordning
Du bliver en del af et team, hvor dagligt samarbejde om opgaveløsning og udveksling af viden og erfaringer går hånd i hånd.


Hvem er du?

 • Du har erfaring med et eller flere af følgende områder:
 • implementering og drift af Microsoft serverbaserede fagapplikationer. Vi har mange, og en stor del af dem er klassiske, ældre applikationer. Når vi arbejder med fremtidens applikationer, taler vi om Docker container- teknologi, Kafka eventbroker, final builder etc.
 • implementering og drift af MS SQL databaser
 • implementering og drift af Oracle databaser
 • implementering og drift af MS SharePoint
 • godt kendskab til drift af Microsoft core infrastruktur
Derudover lægger vi bl.a. vægt på, at:

 • du er certificeret inden for en eller flere af ovenstående teknologier, eller alternativt ønsker du at blive det
 • du har en faglig baggrund inden for it – det kan være en uddannelse som tekniker eller en akademisk uddannelse
 • du er certificeret inden for ITIL, eller alternativt ønsker du at blive det
 • du går positivt til værks og er indstillet på at samarbejde på tværs af organisationen og i forhold til eksterne parter
 • du har gode mundtlige og skriftlige kommunikationsevner og behersker dansk i skrift og tale
 • du har analytisk sans og er vant til at arbejde systematisk og struktureret efter fastlagte processer
Om os
Stillingen er placeret i It Service, som er en del af Center for IT og Digitalisering, der er et af fire centre i Direktoratet for Kriminalforsorgen. I Center for IT og Digitalisering er vi ca. 80 medarbejdere, der arbejder med drift, support, udviklingsprojekter, databeskyttelse og informationssikkerhed samt systemforvaltning og vedligeholdelse.
It Service består af en fagchef, to enhedsledere og ca. 30 medarbejdere. It Service har ansvaret for drift, infrastruktur, vedligeholdelse, teknisk support af it-systemerne og brugeradministration. Du vil skulle samarbejde med kolleger både vedr. driftsopgaver og diverse projekter på tværs af centret og resten af Kriminalforsorgen.


Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst, afhængig af dine kvalifikationer og efter forhandling med den forhandlingsberettigede organisation.

Ansættelsesområdet er Direktoratet for Kriminalforsorgen.

Arbejdsstedet er Direktoratet for Kriminalforsorgen, Strandgade 100, 1401 København K.

Sikkerhedsgodkendelse er en forudsætning for ansættelse, ligesom at du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem din ansættelse.

Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til enhedsleder Sabine Lübcke på telefon 72 55 94 41, e-post: sabine.lubcke@krfo.dk eller til fagchef Henning Thomsen på telefon 72 55 44 50, e-post: henning.thomsen@krfo.dk

Ansøgning
Stillingen søges elektronisk via knappen ”Søg stillingen”.

Ansøgning, CV, dokumentation for uddannelse samt andet relevant materiale skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest mandag d. 19. april 2021.

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.