IT-koordinator til pleje- og omsorgsområdet i Vallensbæk kommune

I Center for Pleje og Omsorg søger vi pr. 1. april 2018 en IT-koordinator, der kan fungere som IT-blæksprutte på det samlede ældre- og sundhedsområde. Du får til opgave at sikre den løbende drift og support på afdelingens IT-systemer, ligesom du bliver en central figur i den samlede udvikling af digitalisering, velfærdsteknologi og telemedicin på området. En væsentlig opgave i 2018 bliver implementering af nyt EOJ-system.  
 
Vallensbæk Kommune er en velorganiseret og overskuelig kommune i vækst med omkring 16.000 indbyggere og ca. 1400 ansatte, heraf ca. 200 på rådhuset. 
 
Center for Pleje og Omsorg løser opgaver i forhold til hele ældreområdet, herunder hjemmepleje, plejeboliger, sygepleje og rehabilitering samt socialpædagogisk bistand i mindre botilbud. 
 
Center for Pleje og Omsorg består af 5 decentrale enheder. Der er i alt ca. 220 medarbejdere i Center for Pleje og Omsorg. På Rådhuset er dine nærmeste samarbejdspartnere IT-projektleder, sygeplejefaglig konsulent, visitatorer, ac-konsulenter og administrative medarbejdere. 
 
Vi forventer, at du er imødekommende og kan samarbejde med mange forskellige mennesker. Du har sandsynligvis en sundhedsfaglig uddannelse kombineret med erfaring med IT eller en formel IT-uddannelse og må gerne være nyuddannet. Det er en fordel, hvis du har erfaring med både support og undervisning på IT-området. Du har enten kendskab til eller lyst til at sætte dig ind i sundheds- og ældreområdets IT og brænder for at være en central spiller for kommunen i den rivende teknologiske udvikling, der er på dette store velfærdsområde.  
 
Arbejdsopgaverne er bl.a. følgende:
  • at være systemejer og -administrator og dermed sørge for optimal funktionalitet og løbende kvalitetssikring af områdets store IT-systemer (KMD Care, KMD vagtplan og det kommende EOJ-system Cura) samt sikre servicering og vejledning af brugerne 
  • deltage som en central projektmedarbejder i implementeringen Cura i samarbejde med den øvrige projektgruppe 
  • i samarbejde med relevante fagpersoner sikre drift og udvikling af superbrugerorganisering på relevante IT-områder, herunder især Cura 
  • igangsætte, koordinere og implementere diverse projekter indenfor velfærdsteknologi, telemedicin og digitalisering generelt  
  • tilrettelægge og udføre den løbende undervisning i forbindelse med brugen af de nævnte IT-værktøjer og implementering af IT-projekter 
Stillingen er på fuld tid og ansættelse sker efter gældende overenskomst og aflønnes med udgangspunkt i dine kvalifikationer.  
 
Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til centerchef Birte Sonnenborg Grothe , på tlf. +45 4797 4145 eller på bsg@vallensbaek.dk og via kommunens hjemmeside på www.vallensbaek.dk. 
 
Ansøgningsfrist: Torsdag den 22. februar 2018.  
 
Da Vallensbæk Kommune arbejder på at blive digitale, vil vi bede dig om at søge denne stilling elektronisk ved at klikke på ”søg stillingen” eller ved at gå ind på www.vallensbaek.dk/job og søge via stillingsopslaget. 
 
 
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her