Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

It-medarbejder

Er du team player- og kan du drifte et stort it-miljø?


Om os

På Niels Brock ser vi it som en vigtig løftestang for udviklingen af nye undervisningsformer og innovative, administrative procedurer, og dermed mere end blot et redskab i dagligdagen. It-afdelingen er en vigtig og uundværlig brik i skolens ambition om at være Danmarks mest innovative og international handelsskole, og derfor fungerer afdelingen i et tæt samspil med skolens forskellige uddannelser og med administrationen.

It-afdelingen har ansvaret for hele Niels Brocks it-installation på tværs af skolens lokationer i København. Vi lægger naturligt vægt på høj kvalitet i vores ydelser og er meget åbne for input fra både det pædagogiske og det administrative miljø.


Om stillingen

Vores nye kollega har en backoffice profil og vil, som en naturlig del af arbejdet, blive involveret i projekter med indførsel af nye produkter samt support til kolleger i it afdelingen og det øvrige Niels Brock.


Som it-medarbejder på Niels Brock vil du få ansvar for blandt andet:

• Windows servere

• Hyper-V

• ASA firewall

• Netværkskomponenter baseret på Cisco

• Trådløst net baseret på Cisco Meraki

• Backup

• VideoovervågningOm dig

Vi forventer at, at du har en relevant it-uddannelse og er vant til at drifte et stort it-miljø. Du er serviceminded, fleksibel i opgaveløsningen og en team player. Det falder dig naturligt at arbejde struktureret og selvstændigt, ligesom krav om dokumentation er en naturlig del af din arbejdsdag. Det afskrækker dig heller ikke at blive involveret i slutbrugersupport, selvom du har en backoffice profil.


Vi tilbyder

Du får en spændende og dynamisk hverdag med fokus på kvalitet og udvikling. Vores miljø er behageligt og uformelt, og vi sætter pris på at være omgivet af gode kollegaer.


Ansættelsesvilkår

Stillingen er på fuld tid, og ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst mellem HK og Finansministeriet.


Mere information

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte it-chef Steffen Herskind på 3341 9324 eller ste@brock.dk. Du kan læse mere om Niels Brock på www.brock.dk.


Ansøgning og ansøgningsfrist

Ansøgningsfristen er den 21. februar 2018 kl. 12.00, og vi holder ansættelsessamtaler umiddelbart efter. Stillingen ønskes besat fra den 1. april 2018.


Send din ansøgning, CV og eksamenspapirer via nedenstående link.


Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.


Om Niels Brock

Vi er en af Danmarks største uddannelsesinstitutioner med mere end 20.000 elever, kursister og studerende her i landet og over 2.000 studerende i udlandet. Niels Brock har drevet skole i mere end 135 år. Det har givet os god erfaring, og skabt solide netværk overalt i det danske erhvervsliv.


Vores ambition er at være Danmarks mest internationale og innovative handelsskole. Vi udvikler og udbyder uddannelsestilbud, der sikrer dansk erhvervsliv de rette kompetencer og styrker konkurrenceevnen, og vi er anerkendt for vores fagligt og pædagogisk stærke undervisere og dygtige elever. Læs mere om os på www.brock.dk.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her