Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

IT-medarbejder

Nord Energi A.m.b.a. søger snarest en serviceminded IT-medarbejder som trives i en afdeling med mange forskellige opgaver.

Dine opgaver:

Dine opgaver vil koncentrere sig om konfiguration, drift og vedligeholdelse af MS servere, klienter og netværk og vi forventer, at du har erfaring med administration af netværk, netværkskonfiguration, SharePoint, PKI m.m.

Det er dit ansvar at udarbejde dokumentation, have overblik, skabe struktur og opretholde høj datasikkerhed. Du bærer sammen med resten af teamet opgaven at supportere afdelinger og brugere med bl.a. applikationer til netværk, pc og mobil.

Din baggrund: Du har en relevant IT-uddannelse som datatekniker eller tilsvarende og du besidder et højt IT-teoretisk vidensniveau og har stor erfaring med MS servere og netværksinfrastruktur, gerne CCNA/CCNP-niveau

Vi tilbyder: En spændende og afvekslende hverdag i en dynamisk virksomhed, hvor omgangstonen er uformel men hvor hjælpsomhed og ansvarlighed vægtes højt.

Løn efter kvalifikationer inkl. pensionsordning.

Arbejdsadresse: Ørstedsvej 2 i Hjørring.

Ansøgning:

Yderligere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til IT-chef:

Jane Knudsen, tlf. 99 24 55 18.

Send din ansøgning vedlagt relevante eksamensbeviser og bilag til job@nordenergi.dk eller nedenstående adresse, senest den 16. marts 2018. Samtaler forventes afholdt i uge 12.

 

Nord Energi A.m.b.a.

Ørstedsvej 2

9800 Hjørring

Telefon 99 24 56 56

www.nordenergi.dk
info@nordenergi.dk

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her