IT Project & Digital Development Responsible

Er du god til at drive og projektlede digitale udviklingsprocesser, og er du ikke bange for selv at gå hands-on til løsningerne, så kan det være dig, vi er på udkig efter til denne stilling.

Om jobbet
Som IT Project & Digital Development Responsible hos FLEXA, får du en stilling i en veletableret international virksomhed, der arbejder både med e-commerce, franchise og B2B, og hvor IT er et vigtigt omdrejningspunkt, som skal sikre effektive processer såvel internt som til eksterne partnere og kunder.

Det bliver dit ansvar at koble IT løsninger til forretningen og herigennem sikre effektive processer, der optimerer forretningsgange og samarbejdsrelationer. Du ser mulighederne og finder løsningerne i strukturen og integrationer mellem ERP, website, POS, PIM og partnerportaler.

Du får en bred berøringsflade internt i organisationen samt til eksterne partnere. Du kommer blandt andet til at arbejde med FLEXAs anvendelse af EDI, og er den tekniske kontaktperson herpå internt. Derudover arbejder du også med øvrige programmer, der integrerer til FLEXAs systemer.

Du får en vigtig rolle i et mindre – men stærkt IT team på 2 personer. Din kollega arbejder primært med PCnetværk, og du får en mindre rolle som backup for ham. FLEXA arbejder med Dynamics AX 4.0 og Microsoft Power BI. Arbejdssted er kontoret i Århus og reference er til CFO.

Om dig
Vi forventer, at du har en stærk forretningsforståelse og evnen til at se, hvordan du med IT kan optimere forretningen. Du har en relevant IT-mæssig uddannelse og min. 3 års erfaring fra lignende job, hvor du har vist, at du kan skabe solide løsninger. Erfaring med ERP-systemer er et krav, og har du erfaring med AX 4.0, er det en klar fordel. Kan du skrive eller læse kode, er det en fordel, alternativt skal du have erfaring med at definere opgaver til eksterne programmører.

Som person er du detaljeorienteret, og din strukturerede tilgang sikrer dig overblik over dine opgaver og projekter. Du er stærk på at koordinere og kan holde mange opgaver i gang på samme tid, og kombineret med god prioriteringssans er du en effektiv medarbejder, der skaber værdi for forretningen.

Du får en rolle med bred berøring i hele organisationen, og derfor skal du kunne kommunikere effektivt, og på en måde, så du får andre mennesker til at ville arbejde for og med dig. Du er skarp på mundtlig og skriftlig dansk og engelsk.

FLEXA er dansk design og specialiserer sig i udvikling, produktion og salg af møbler og interiør til børneværelset. Virksomheden er repræsenteret i 50 lande. Alle FLEXA produkter er designet til at skabe et trygt og stimulerende miljø, som vokser i takt med barnets udvikling. FLEXA bruger sin viden om børn til at skabe verdens bedste funktionelle, legende og bæredygtige produkter til børneværelset. Læs mere om FLEXA på www.flexaworld.com

Send din ansøgning samt CV til PRO&CO allerede i dag via knappen ”Søg stillingen”.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.