Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

IT-projektleder med teknisk indsigt

Kan du blive helt opslugt af kort, fascineret af digital forretningsudvikling og store mængder data - og i øvrigt er en ambitiøs selvkørende og skarp projektleder? Så læs videre. Vi søger en projektleder, der vil være med på et kreativt hold af specialister, som er førende inden for IT med kort og geografiske data. Du kan holde det forkromede overblik, når de fleste af os andre fordyber os i kode og systemer.

Hvorfor mangler vi dig?

Vi har vokseværk, og det betyder flere projekter. Din fornemste opgave bliver at udfordre os i tilrettelæggelsen af vores projekter og optimere på vores i forvejen høje arbejdsglæde ved, at vi kan levere endnu mere effektivt.

Vi har ikke et stort projektledermiljø, som man kan gå ind og læne sig op ad, men du vil have mange dygtige kolleger at sparre med. I starten forventer vi, at du primært skal hjælpe os på de større projekter. Vi har ikke en fast projektmodel eller -metode, men arbejder oftest agilt og scrum-inspireret – naturligvis under hensyn til kundens krav og ønsker.

Du må gerne være ambitiøs, selvkørende og ikke bange for at udfordre os med dine faglige argumenter og indsigter fra tidligere erfaringer. Du må gerne have erfaring med geografiske data og GIS, men det vigtigste er, at du er en dygtig IT-projektleder, der kan arbejde selvstændigt og samtidigt nyder at drive og udvikle vores teams. Du er motiverende, engagerende og lyttende, samtidig med at du har fokus på fremdrift i projekterne og kundernes behov.

Vi forestiller os, at du:

  • er grundig og omhyggelig og selvstændig
  • skaber og vedligeholder gode kunderelationer
  • kan rumme og styre flere projekter på én gang
  • tager ansvar for styringen af ressourcer, budget og tidsplan 
  • kan deltage i og bidrage til idéudviklingen
  • har forståelse for it-udvikling og måske erfaring med selv at udvikle 
  • har en videregående uddannelse på kandidatniveau eller tilsvarende 

Hvad får du i hænderne?

Vi arbejder på mange forskelligartede projekter, der både omfatter it-projektudvikling for kunder, egenudviklede it-produkter samt rådgivning, databearbejdning og analyseopgaver. Vi arbejder med en lang række forskellige teknologier. Vi er hurtige til at tilegne os ny teknologi, så det er en fordel, hvis du er nysgerrig og åben for at prøve nye ting af.

Vores kunder er både offentlige og private virksomheder, hovedsageligt i Danmark – så det er vigtigt, at du taler og skriver dansk. Projekterne er meget varierende i varighed og omfang. Langt de fleste af vores kunder kommer igen, og vi sætter en ære i at levere ydelser af høj kvalitet.  

Vi lægger vægt på at skabe rammer for et godt arbejdsliv, hvor der også er plads til fritid, familie og venner. Vi har frokostordning, mulighed for hjemmearbejde, pensionsordning, sundhedsforsikring og meget andet godt. 

Send dit cv og ansøgning til job@septima.dk hurtigst muligt og inden den 18. januar 2021. Vi forventer at holde samtaler løbende.

Om Septima

Septima blev grundlagt i 2013 og er beliggende midt i København, ja faktisk med “ejendomsmægler-kik”t til Rådhuspladsen. Vi er eksperter i ejendomsdata, geografiske data og kort. Vi sætter pris på at skabe plads til innovation i hverdagen og trives med en flad struktur. Septima vokser stabilt; Vi startede som syv og er nu 23 kolleger med mangfoldige baggrunde og forskellige nationaliteter. Vi er enormt venlige, sætter pris på det gode kollegaskab og at have en rar hverdag sammen. 

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.