IT-projektleder til Team IT-udvikling i Erhvervsstyrelsen

Vil du være med til at udtænke fremtidens digitale løsninger, og kan du lide at arbejde med  
agil udvikling? Har du derudover gode kommunikations- og ledelsesevner, så er du måske  
vores nye IT-projektleder i Erhvervsstyrelsen.  
 
Om stillingen  
I Erhvervsstyrelsen arbejder vi for at gøre det let og enkelt at drive virksomhed og for at sikre effektiv styring og drift på tværs af organisationen. Vi udvikler og videreudvikler brugervenlige samt kvalitetssikrede digitale løsninger, som bidrager til at sikre en stabil drift af Erhvervsstyrelsens systemer med høj oppetid og med fokus på IT-sikkerhed og privacy. Endvidere bidrager vi til en effektiv og professionel service til virksomhederne ved at understøtte og fremme gode digitale løsninger, hvoraf mange er selvbetjeningsløsninger til virksomhederne i Danmark. Det er vigtigt for Erhvervsstyrelsen at gøre det nemt for virksomhederne i Danmark at indberette oplysninger til det offentlige.  
 
IT-udvikling består af 28 medarbejdere med en bred faglig sammensætning. Heraf  
beskæftiger fem af medarbejderne sig med IT-projektledelse, og der vil derfor være mulighed for sparring i vores faglige netværk. Vores leverandører sidder sammen med vores egen projektgruppe og vi arbejder tæt sammen som ét team.  
 
Som IT-projektleder får du ansvar for gennemførsel af et eller flere IT-projekter med reference til styregruppeformanden eller programchefen. Du bliver ansvarlig for projektets fremdrift samt fremdriftsrapportering, leverancer inden for budget, tid mm., estimering og tidsplaner samt håndtering af ændringer, interessenter og kommunikation. Det er dig, som sørger for, at projektteamet performer, og sørger for at fjerne forhindringer på vejen.  
 
Om dig  
Du har en mellemlang eller længere teknisk eller forretningsmæssig uddannelse, som f.eks. ingeniør, datalog, cand.it eller lignende. Derudover har du dokumenteret erfaring som IT-projektleder inden for udvikling af IT-løsninger.  
 
Vi forventer desuden, at du:  
 
• har dokumenteret erfaring med agile metoder og leverandør styring  
• har kendskab til PRINCE2-projektmodellen og Statens IT-projektmodel  
• evner til at navigere blandt mange interessenter på forskellige niveauer i organisationen i relation til komplekse
  forretningssammenhænge  
• har kendskab til den offentlige sektor  
• er struktureret, proaktiv og analytisk stærk  
• kan gå forrest for din projektgruppe  
 
Det er en stor fordel, hvis du er uddannet i PRINCE2-projektmodellen og/eller anden certificering som projektleder samt certificering inden for agil udvikling.  
 
Om os  
Erhvervsstyrelsen er en del af Erhvervsministeriet og har 500 medarbejdere. Medarbejderne er fordelt på tre forskellige afdelinger rundt om i landet.  
 
Virksomhederne skaber vækst og de arbejdspladser, der er fundamentet for vores velfærd i fremtiden. I Erhvervsstyrelsen gør vi det nemmere og mere attraktivt at starte og drive  
virksomhed i Danmark. Vi bidrager til at skabe Europas bedste vækstvilkår gennem effektiv regulering, gode digitale løsninger, god adgang til erhvervsdata, moderne kommunikationsteknologier og internationalt samarbejde. Målet er højere vækst – gennem mindre bøvl, effektiv kontrol og bedre service.  
 
Vi kan tilbyde et varieret og udfordrende job med høj faglighed og mulighed for at arbejde selvstændigt i et stærkt fagligt miljø med gode kolleger. Vi bor i Dahlerups Pakhus ved Langelinie med udsigt over havnen. Vi har en uformel omgangstone, rig mulighed for at deltage i mange sociale aktiviteter og møde kolleger på kryds og tværs.  
 
Erhvervsstyrelsen indgår i et partnerskab med Styrelsen for It og Læring og Digitaliseringsstyrelsen om at skabe de mest attraktive arbejdspladser for it-specialister i staten. Partnerskabet er under etablering, men vil betyde, at man som medarbejder kan sparre med ligesindede fra styrelserne i partnerskabet og på sigt også arbejde på opgaver i de andre styrelser inden for ens fagområde.  
 
Du kan læse mere om Erhvervsstyrelsen på www.erst.dk.  
 
Om ansættelsen  
Ansættelse sker som specialkonsulent efter gældende overenskomst mellem  
Finansministeriet og AC. Basisløn for en specialkonsulent er på 39.744 kr. pr. md. eksklusiv pension. Det vil være muligt at forhandle kvalifikationstillæg alt afhængigt af kvalifikationer. Der er tale om en fast fuldtidsstilling med start snarest muligt. Dit arbejdssted er i København.  
 
Vi benytter tests i rekrutteringsprocessen.  
 
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte IT-udviklingschef Michael Silau på tlf. +45 35 29 13 22. Oplysninger om løn- og ansættelsesvilkår kan fås ved henvendelse til HR Rekrutteringspartner Christian Dich på telefon +45 91 33 70 85.  
 
Interesseret?  
Lyder det som noget for dig? Så klik på ”Søg stilling”- knappen nederst i annoncen eller via  
ansøgningsmodulet på https://erhvervsstyrelsen.dk/jobs. Din ansøgning med CV, eksamenspapirer og evt. certificeringsbeviser skal være modtaget senest fredag d. 2. marts 2018 kl. 12.00.
 
Samtaler forventes afholdt i uge 11 og 12.  
 
Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle uanset personlig baggrund til at søge.  
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:12. februar 2018
Udløbsdato:5. marts 2018

Justitsministeriets departement søger akademikere til et nyoprettet IT-kontor

Justitsministeriet

København
Om IT-kontoret Justitsministeriets departement forstærker det strategiske fokus på digitalisering og informationssikkerhed, og søger derfor en eller flere generalister samt en cyber- og sikkerhedskoordinator til et nyoprettet IT-kontor. Kontoret ska...
Indrykket:16. februar 2018
Udløbsdato:4. marts 2018

IT Projektleder til Koncern-IT i Kriminalforsorgen

Direktoratet for Kriminalforsorgen

København
Er du en metodisk stærk projektleder, og vil du gerne udfordres af komplekse It-projekter? Kan du navigere i et hav af forskellige interessenter i en politisk organisation? Så har vi brug for dig! Koncern IT søger en erfaren IT projektleder til et s...
Indrykket:23. februar 2018
Udløbsdato:19. marts 2018

Global ERP Implementation Project Manager

RADIOMETER MEDICAL ApS

København
Description We know that you are going to find this job interesting if you share our passion for implementing ERP globally in our 30 sales subsidiaries and in our 7 production sites. Your new team, Enterprise IT, drives the business transformation t...
Indrykket:23. januar 2018
Udløbsdato:19. marts 2018

Test Managers søges til København

Work Supply IVS

Er du en erfaren Test Manager, der vil stå i spidsen for at udvikle vores kundes digitale løsninger? Så er det dig vi søger! Dine opgaver: Lede test teams bestående af kollegaer med mangeartede kompetencerKoordinering og planlægning fra start til sl...
Indrykket:16. februar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

IT Coordinator in Biopharmaceuticals

NOVO NORDISK A/S

Gladsaxe
Do you have sense of perspective and enjoy working with plans and strategies? Then we would be happy to have you on board as an IT Coordinator in the Technical Support department, which is part of the Biopharm New Haemophilia Active Pharmaceutical I...