Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

IT-Projektleder til Udenrigsministeriets projektenhed søges

IT-Projektleder til Udenrigsministeriets projektenhed søges Udenrigsministeriet søger dynamisk og erfaren IT-projektleder. Udenrigsministeriet søger en erfaren it-projektleder til at lede projekter af varierende kompleksitet og størrelse i Udenrigsministeriet. Du vil indgå i IT-enhedens projektteam.

Udenrigsministeriet tilbyder et spændende og udfordrende job, hvor du vil være med til at deltage i modningen af ”Ide/Project” fasen og efterfølgende projektlede alle de efterfølgende faser, samt at sikre samarbejdet med interne og eksterne samarbejdspartnere.

Det bliver din opgave at lede, inspirere og motivere projektgrupper bestående af interne og eksterne ressourcer. Udarbejdelse af projektplaner i forhold til projektomfang, tid, økonomi og bemanding hører under din portefølje. Det samme gælder håndtering af de risici, som er forbundet med projekterne og rapportering af projekternes fremdrift, herunder også på økonomisiden.

Du vil komme til at arbejde sammen med 8 kollegaer i projektteamet, ligesom du vil få en tæt kontakt til og samarbejde med eksternt tilknyttede konsulenter og løsningsleverandører. Du vil komme til at arbejde både selvstændigt med uforudsigelige udfordringer og sammen med dine kollegaer og samarbejdsrelationer for at finde optimale og driftsstabile løsninger. Du vil desuden få en hverdag med stor variation i opgaverne, gode faglige fællesskaber og muligheder for faglig fordybelse og selvudvikling.

IT-kontoret består af 70 medarbejdere og befinder sig i en løbende transformation i takt med de stigende krav, den digitale udvikling stiller til Udenrigsministeriets anvendelse af teknologi til at understøtte forretningens kerneopgaver og eksterne relationer, såvel som vores interne kommunikation og samarbejde. Vi er optagede af både at udnytte de nye digitale muligheder og fastholde et skarpt fokus på en høj sikkerhed i IT-anvendelsen.

Udenrigsministeriet søger en kollega, som har:

 • flere års dokumenteret erfaring med projektledelse – gerne i større organisationer
 • flere års erfaring med leverandørstyring, risikostyring og interessenthåndtering
 • erfaring med styring af den samlede økonomi, tid og ressourceforbrug i projektet
 • erfaring med løbende ledelsesrapportering om projektet
 • PRINCE2 certificering eller tilsvarende
 • relevant uddannelsesmæssig baggrund
 • stærke kommunikations- og dokumentationsevner på skrift og i tale både på dansk og engelsk
Du er kendetegnet ved, at du:

 • har analytiske evner og struktureret arbejdsmetode med en forståelse for interessenters udgangspunkt og ønsker i en organisation, som er til stede i hele verden
 • har en forretningsforståelse samt en digital og teknisk forståelse, der gør, at du kan indgå i en god dialog med fagspecialister og brugere
 • motiveres af at yde god service og levere resultater
 • er kvalitetsbevidst, pligtopfyldende, vedholdende og proaktiv
 • har en stærk evne til at hurtigt at forstå tekniske løsninger, koncepter og produkter
 • du besidder evnen til at arbejde både selvstændigt, i teams og med eksterne samarbejdspartnere og give fagligt modspil og sparring
Tiltrædelse
Stillingerne ønskes besat hurtigst muligt. Bemærk, at tiltrædelse forudsætter sikkerhedsgodkendelse til niveauet ”HEM” (HEMMELIGT), idet stillingen indebærer behandling af højt klassificeret materiale.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og pågældendes faglige organisation.

Ansøgningsfrist
Ansøgningsfristen er fredag den 15. januar 2021 12.00. Vi forventer at afholde samtaler i slutningen af uge 46. Stillingen søges under ”ledige stillinger” på www.um.dk. Vi skal have en målrettet og motiveret ansøgning samt et CV, der som minimum indeholder informationer om uddannelse, tidligere beskæftigelse, kvalifikationer, sprogkundskaber, referencer m.v. Vedhæftning af CV alene betragtes ikke som en ansøgning.

Du kan få svar på yderligere spørgsmål om stillingen ved at kontakte souschef Martin Bo Brander på telefon 23 84 72 01 eller kontorchef Martin Niels Pedersen på telefon 20 15 97 33. Du kan også læse mere om ministeriets værdigrundlag, opgaver og organisation på vores hjemmeside www.um.dk. Har du brug for oplysninger om løn- og ansættelsesvilkår kan du kontakte HR-konsulent Thomas Hadrup på telefon 33 92 10 08, e-mail thohad@um.dk.

Udenrigsministeriet ser mangfoldighed som en styrke og ønsker at beskæftige medarbejdere med forskellig baggrund. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede, uanset personlig baggrund, til at søge en stilling i UM.

Se her hvordan vi behandler dine personoplysninger, når du ansøger en stilling hos Udenrigsministeriet.

Om os
Udenrigsministeriets mission er at arbejde for Danmarks interesser og værdier i forhold til omverdenen på en måde, der fremmer danskernes frihed, tryghed og velstand samt en mere fredelig og retfærdig verden med udvikling og økonomisk vækst for alle. I Udenrigsministeriets vision indgår, at vi skal være bredt respekteret som en kompetent, effektiv, udadvendt og serviceorienteret virksomhed, og at vi skal være en attraktiv og idéskabende arbejdsplads, der sikrer stor medarbejdertilfredshed og målrettet kompetenceudvikling. Vi har som fælles værdier, at vi som enkeltpersoner og organisation arbejder på grundlag af musikalitet, åbenhed, professionalisme, handlekraft og arbejdsglæde. Alle ledige stillinger i Udenrigsministeriet kan findes på www.um.dk.Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.