Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

IT Servicedesk supporter til It-afdelingen i Rudersdal Kommune

Om jobbet

Sætter du en ære i at yde en førsteklasses service?

Du får ansvaret for, at yde professionel support både ved telefoniske og elektroniske henvendelser og personligt fremmøde og sikre fastholdelse af vores høje serviceniveau.

Arbejdsopgaverne er mange, men vil hovedsageligt være ”1’st - 2´nd level” support der beskæftiger sig med support, drift, implementering af nye systemer, udvikling, planlægning, rådgivning og indkøb.

Du bliver en del af et support team med 11 dynamiske og serviceminded kollegaer, i en hverdag som er travl og udfordrende. Vores fokus er god, venlig og effektiv service til brugerne. og vi sætter pris på at vores Servicedesk er tekniske dygtige og løser størstedelen af henvendelser i 1’st level.

Din profil

Du er uddannet inden for It og er en erfaren It Servicedesk supporter. Du har kendskab til og har arbejdet med Microsoft produkterne incl. Windows Active Directory. Endvidere har du kendskab til mobiltelefoner.

Du besidder en vis modenhed, har en høj stresstærskel, udstråler ro og formår at bevare overblikket i alle situationer. Du kan arbejde selvstændigt, men er samtidig en team player.

Du tager ansvar, udviser helhedsforståelse og følger dine opgaver helt til dørs. Du er serviceminded, fleksibel, udadvendt og har en god positiv indstilling og et godt humør. Du er velformuleret i dansk skrift og tale og kan kommunikere på flere niveauer.

Derfor skal du vælge os

Vi tilbyder gode arbejdsforhold, gode kolleger og frem for alt en unik mulighed for at være med til at sætte dit præg.

Ansættelsesvilkår

Jobbet er på 37 timer pr. uge med flextid.

Du skal påregne, at der i enkelte tilfælde kan forekomme arbejde uden for normal arbejdstid.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og kvalifikationer.

Om os

It-afdelingen i Rudersdal Kommune arbejder med drift, vedligeholdelse og udvikling af en moderne it-installation med ca. 350 servere, mere end 400 fagsystemer, 2000 pc’er og over 5000 brugere. På skoleområdet understøtter vi ca. 7000 elever og 600 lærere.

It-afdelingen, som i alt består af 25 medarbejdere, befinder sig i Birkerød – fem minutters gang fra Birkerød Station. Du kan læse mere om Rudersdal Kommune på www.rudersdal.dk.

Ansøgning, samtale og kontakt

Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Søg stilling" nedenfor.

Samtaler: Holdes i uge 8 og 9.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her