IT Serviceejer for BizTalk og Azure

Har du øje for udviklingen af BizTalk og Azure?  
I stillingen som IT Serviceejer får du et spændende job, i et miljø med engagerede medarbejdere og høj faglighed. Du får mulighed for at bringe din faglighed i spil med input, som får en reel indvirkning på vores it-infrastruktur.  
 
Du bliver en del af Banedanmark IT, som har ansvaret for at rådgive forretningen samt udvikle, vedligeholde og sikre den daglige drift af vores forretningskritiske administrative it-systemer. 
 
Med reference til Banedanmarks IT Driftschef, vil du sammen med det øvrige team bidrage til udbygning og udvikling af it-driftsområdet. 
 
Du sikrer en god udvikling af infrastruktur  
Som IT Serviceejer bliver du bindeled mellem IT og vores driftsleverandører og er med til at sikre implementering og udvikling af Banedanmarks BizTalk og Azure it-infrastruktur. Du tager løbende styring over tekniske analyser af it-infrastrukturen, så du kan rådgive om og bidrage til arkitekturen inden for BizTalk og Azure. 
 
Du udarbejder forbedringsforslag og roadmaps, der øger forretningsværdien og nedbringer forvaltningsudgifterne af vores infrastrukturportefølje. Ligeledes deltager du aktivt i den igangværende transformation af vores administrative it-systemer til KMD.  
 
Faglig sparringspartner med arkitekterfaring  
Du har en relevant og akademisk it-teknisk baggrund. Formentlig med en uddannelse som datalog, datamatiker eller ingeniør, og med erhvervserfaring som IT-systemansvarlig eller lignende. Det vigtigste er, at du tidligere har arbejdet med at lave anbefalinger på arkitekturniveau.  
 
Du er skarp til skriftlig kommunikation, og har nemt ved at indtræde i rollen som koordinator.
 
Som person er du handlings- og fremdriftsorienteret og arbejder selvstændigt, analytisk og struktureret. Du evner at hæve dig op over dit arbejdsområde, og fungerer derfor godt som konstruktiv sparringspartner. Det falder dig endvidere naturligt at pleje relationer, og du trives med at arbejde med mange kontaktflader på tværs af en stor organisation. 
 
Løn 
Du ansættes efter gældende overenskomst og lønnen fastsættes på baggrund af dine erfaringer og kvalifikationer. 
 
Ansøgning og kontakt 
Vil du vide mere, så kontakt IT Driftschef Michael Knudsen. Send din ansøgning og cv hurtigst muligt, da vi løbende indkalder til samtaler. 
 
For at søge stillingen klikker du på linket ”Søg stilling” nedenfor og følger instruktionerne.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:18. januar 2018
Udløbsdato:18. februar 2018

Stud.jur. søges til IT hos Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen

Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen

Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen søger en studerende til opfølgning på databehandleraftaler og revisionserklæringer. Du skal i samarbejde med IT og andre fagcentre i styrelsen sørge for, at vores databehandleraftaler er indhentet og fyldestgørende,...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:23. marts 2018

Database Administrator

MOMONDO A/S

We are looking for a Database Administrator to join momondo KAYAK s Operations team in our Copenhagen office. This person should love working on data parsing, analyzing, investigating, interpreting, administering, and extracting knowledge from large...
Indrykket:30. januar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Systemadministrator til IT-Supportsektionen

Forsvarets Efterretningstjeneste

Systemadministrator til IT-Supportsektionen Forsvarets Efterretningstjeneste (FE) søger en dygtig og helhedsorienteret systemadministrator med gode kommunikative evner, til et spændende job på en helt særlig arbejdsplads. Som systemadministrator i I...
Indrykket:30. januar 2018
Udløbsdato:1. marts 2018

GENOPSLAG - Systemadministrator til HPC Center

Niels Bohr Institutet

Niels Bohr Institutet, Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet, Københavns Universitet, søger en systemadministrator til KUs High Performance Computing Center (HPC UCPH). Stillingen er tilknyttet sektion for Røntgen- og Neutronspredning, eScience g...
Indrykket:30. januar 2018
Udløbsdato:27. marts 2018

Technical Support Specialist

AIRTAME ApS

The role Airtame is looking for an awesome person to join our technical support team at our HQ in Copenhagen. You will act both as an advocate for our product and a technical expert, while at the same time nurture customer relationships, provide tho...